E sad imam samo jedno pitanje za vas koji koristite ovo i telenor banku za dizanje novca sto nisam mogao nigde naci odgovor, da li moram da otvorim mastercard kreditnu karticu ili mi mogu slati i na debitnu, posto trenutno nisam zaposlen da bih dobio kreditnu pa bih morao da ganjam nekog rodjaka da otvori ako mora kreditna, hvala unapred.
Ne treba ti kreditna kartica, dovoljna ti je samo debitna klasicna telenorova kartica...cak mozes i da uzmes obican paket za odrzavanje racuna ( 0 dinara) ne treba ti onaj progressive paket od 300din/mesecno. Samo moras paziti koliko vuces na karticu i koliko cesto, maximalno koliko mozes odjednom je 1999 eur. Takodje moras da budes svesan da je telenor racun na tvoje ime i prezime , i da svako vadjenje para prolazi kroz sistem i ostaje pisani trag o tome, poreska za sada samo posmatra, i jos ne vuku neke velike poteze sa sitnije igrace, ali pitanje je dokle ce tako...toliko.
U kripto svetu sve je moguce, cak i da tih 2000 bude u jednom mesecu sa jednim rigom Svasta sam ovde do sada video, narocito ako se nahvata neki koin
sa velikim potencijalom, al za to treba bas bas puno srece i znanja U svakom slucaju zelim ti puno srece u ovom poslu