Author

Topic: Српски (Serbian) - page 186. (Read 3800428 times)

newbie
Activity: 55
Merit: 0
July 07, 2017, 01:48:29 AM
Pozdrav ljudi treba mi full time developeri.

Node.js i React.js

Imate ovde opise posla https://easygo.io/jobs

Pa javite se pm ukoliko ima zainteresovanih da objasnim detalje Cheesy

Koliko placas? Ja radim za $80 po satu.

Mozda na zapadu ali je neznam ni jednog Srbina da plati 80 na sat obicno gledaju da izmuvaju nesto jeftinu na neku foru zato je sve propalo kod nas niko ne ceni drugog i niko ne placa ko na zapadu.

Ovo bi bio full time posao u kancelariji puno radno vreme tako da je 80$ po satu malo nerealno.
Plata bi mogla da ide od 1000e mesecno do 3000e ukoliko smo prezadovoljni obaveljenim poslom.
Ovo je dugorocan posao ne samo trenutno za jedan projekat.

Izvinite ali to je malo cak i za trziste u Srbiji. Realno se plate programera krecu 1500-5000e u Beogradu.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
July 03, 2017, 06:35:52 AM
[...] Mozda na zapadu ali je neznam ni jednog Srbina da plati 80 na sat obicno gledaju da izmuvaju nesto jeftinu na neku foru zato je sve propalo kod nas niko ne ceni drugog i niko ne placa ko na zapadu.

Na danasnjem trzistu bilo koji "developer" koji vredi tu titulu se moze snaci da "radi" bilo gdje. Trziste je globalno a radna mesta virtualna. Ako Srbin ne zeli platit nema problema, a "developer" bi bio budala da izlazi iz kuce i putuje u kancalariju kada moze od kuce preko interneta da dobije tarifu koju zeli (a prosijecni developer nije bas budala, kamoli dobar developer). Da, ponekad ce biti "bez posla" (izmedju projekte) ali cak i ako radi "samo" 50% (sto jos NIKAD nisam doziveo - nit za vreme najgore recesije, prije >80%) i to za "samo" US$ 50,- po satu (sto je bagatela tarifa za pocetnika) onda puca: 20 sati nedelnjo (50% od puno radno vreme = 40) x US$ 50,- = US$ 1000,- nedeljno  x 40 (kazimo koju nedelju bolestan, raspust, neradno, whatever) = US$ 40.000,- godisnje. Od kuce! U Srbiji! Pa da vidim ko se to zove "developer" (i vrijedi tu titulu) pa radi za nekog Srbina za "Srpsku" platu...

PS Edit: a sad da vidimo nekog ko zna sta radi: US$ 80,- x 40 (a mnogo ih rade i vise nedeljno) x 40 (a mnogo ih rade i puno vise, n.p. 2 nedelje raspust, znaci 50) = US$ 128.000 godsnje... od kuce... bilo gdje na ovoj planeti... (A ima ih i po: US$ 135,- x 50 x 50 = US$ 337.500,- godisnje...)
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
July 03, 2017, 06:27:37 AM
[...] Ovo bi bio full time posao u kancelariji puno radno vreme [...] Plata bi mogla da ide od 1000e mesecno do 3000e ukoliko smo prezadovoljni obaveljenim poslom.

Mislim da je onda i lokacija te kancelarije bitna za odredjivanje ("range" od) plate...
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
Oldschool!
July 02, 2017, 04:02:16 PM

Node.js i React.js

Mozda na zapadu ali je neznam ni jednog Srbina da plati 80 na sat obicno gledaju da izmuvaju nesto jeftinu na neku foru zato je sve propalo kod nas niko ne ceni drugog i niko ne placa ko na zapadu.

Ovo bi bio full time posao u kancelariji puno radno vreme tako da je 80$ po satu malo nerealno.
Plata bi mogla da ide od 1000e mesecno do 3000e ukoliko smo prezadovoljni obaveljenim poslom.
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
July 01, 2017, 02:37:27 AM

Node.js i React.js

newbie
July 01, 2017, 01:43:29 AM

Node.js i React.js

legendary
Oldschool!
June 28, 2017, 08:59:43 AM

Node.js i React.js

sr. member
June 27, 2017, 10:57:27 PM
Imam 300 eura na skrillu a kupio bih btc.Ima li neko od nasih ko prodaje btc za skrill??

Sta moze da se plati sa skrilom? Dali mogu avionske karte da kupim?

Meni je CriptoPayMe.com juce odkazao drugu debitnu karticu i sada moram da placam sa obicnom karticom a sada mi je vecina zarade od trading koripto kojnova ali je problem nemogu da placam sa profitom Wirex i Criptopayme su mi odkazali kartice imam Uquid virualnu ali znam da ce da traze da podignem pred kameom i slikam karticu da dokazem da je moja i necu moci da plati to mi rade sa skojo svakom kartom kada kupm hotel ili avion van srbije. 

Imam BTC (Ili bilo koji drugi kojn) treba mi Evro da placam avion/hotel ako to moze zainteresovan sam za trgovinu mozemo manju kolicinu prvo da tesiramo pa vecu kasnije.

Pozdrav
jr. member
Activity: 50
Merit: 2
June 27, 2017, 04:23:37 PM
Imam 300 eura na skrillu a kupio bih btc.Ima li neko od nasih ko prodaje btc za skrill??
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
June 22, 2017, 02:19:14 PM
Jel ima ovde nekih node.js i react.js developera?

Ili nekih koji su zavrsili studirali ruski?

Mogu da pita neke sto znam ako nesto znaju jel problem za vikend da ti javim ovde.
sr. member
June 22, 2017, 09:23:36 AM
Поздрав свима, желим да буде једноставно и концизно, у потрази за преводиоце за мој оглас у рубрици алтцоин, ако сте заинтересовани, пошаљите ми приватну поруку. хвала

Ne razumem o cemu govorite?

Trazi nekoga ko hoce da prevede njegov oglas u delu koji se bavi altkoinom na nas jezik. Verovatno placa nesto malo

Ja sam dao ponudu za prevod za Alt-coins 100+ puta i nikada mi nisu odgovorili (niti jednom) ali sam zaiteresovan ako se placa dobro. Mogu latinicu ili cirilicu (samo moram da instaliram cirilicu prvo na moj laptop prvo).

Ne znam meni deluju ocajni

Dobro kad bar imas ocanje ponude ja nula do sada! Nisam toliko ni zainteresovan ciso me zanimalo kako process ide da bar jedan probam ali nema veze za sada mi je najbolja zarada na trading i stavio sam 1000 evra na 20000 ico (Wagerr) to ja malo prevelika kocka ali mi je od profita manji deo nadam se da ce da uspe. To mi je prvi ICO. Gledam ako ima jos jedan vecina mi se ne svidjaju bas providni skemovi.
newbie
June 21, 2017, 08:46:16 PM
Поздрав свима, желим да буде једноставно и концизно, у потрази за преводиоце за мој оглас у рубрици алтцоин, ако сте заинтересовани, пошаљите ми приватну поруку. хвала

Trazi nekoga ko hoce da prevede njegov oglas u delu koji se bavi altkoinom na nas jezik. Verovatno placa nesto malo

Ja sam dao ponudu za prevod za Alt-coins 100+ puta i nikada mi nisu odgovorili (niti jednom) ali sam zaiteresovan ako se placa dobro. Mogu latinicu ili cirilicu (samo moram da instaliram cirilicu prvo na moj laptop prvo).

Ne znam meni deluju ocajni
sr. member
June 21, 2017, 08:22:43 PM

newbie
June 21, 2017, 06:30:11 PM
Hey guys, sorry for not speaking Serbian but I hope you can still understand the message Cheesy

I'm collecting banknotes from all over the world in high quantities, so if you have any 10 dinar bills laying around please contact me and I will exchange them
with you for bitcoin!

Thomas

You can try to purchase banknotes on the website limundo.rs
legendary
Oldschool!
June 21, 2017, 05:55:05 PM
Jel ima ovde nekih node.js i react.js developera?

Ili nekih koji su zavrsili studirali ruski?
member
Activity: 90
Merit: 10
June 21, 2017, 03:54:11 PM
Hey guys, sorry for not speaking Serbian but I hope you can still understand the message Cheesy

I'm collecting banknotes from all over the world in high quantities, so if you have any 10 dinar bills laying around please contact me and I will exchange them
with you for bitcoin!

Thomas
newbie
June 21, 2017, 03:43:17 PM

sr. member
June 21, 2017, 07:26:21 AM

full member
Activity: 182
Merit: 100
June 21, 2017, 07:06:10 AM
hero member
Activity: 697
Merit: 500
June 19, 2017, 12:44:03 AM
Još da nađemo kreditore gde bi nam kraj bio  Cheesy
Jump to: