Author

Topic: Српски (Serbian) - page 203. (Read 3605085 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
March 12, 2015, 02:23:36 AM
Evo da se i ja pridruzim zurci.

Moze li mi neko reci kako da pravim malo bitcoina kuci. Ne treba mi puno ja bih bio i zadovljan da napravim i 10 eura sa njime.

Hvala.

razgledaj po forumu malo i mozes naci mnogo nacina kako da zaradis i mnogo vise od toga

probaj da krenes of fauceta malo cisto da se upoznas sa coinom

najbolje je da krenes od fauceta
probaj ovde trudim se da ih updejtujem redovno nakon probanja novih i imas uglavnom sve koji nesto vrede

https://bitcointalksearch.org/topic/--768932
legendary
Activity: 3794
Merit: 1030
The Best Tipster on the Forum!!
March 10, 2015, 08:26:27 AM

Moze li mi neko reci kako da pravim malo bitcoina kuci. Ne treba mi puno ja bih bio i zadovljan da napravim i 10 eura sa njime.

Hvala.

razgledaj po forumu malo i mozes naci mnogo nacina kako da zaradis i mnogo vise od toga

probaj da krenes of fauceta malo cisto da se upoznas sa coinom
legendary
Activity: 1124
Merit: 1013
ParalleCoin's ruler from the shadow
March 03, 2015, 12:09:39 PM
Samo da se javim.. i podsetim na FreshCoin...  ovo su verovatno poslednji momenti za lak/jeftin ulazak u pricu... ako neko zeli vise informacija moze videti na zvanicnom sajtu ili temi... ili ako bas ima nesto sto ne pise tamo neka me PM...
Vecina koina ode u zaborav jer nema zasto da se koristi... skontajte sta je fresh .. i sta smo napravili za njega .. pa vidite gde ide..
Najbitnije.... nije samo prica... jer svi najave kule i gradove... a onda.. nema... nista.. nestalo... nederland.. neseser...
Sto se mene tice ja vam samo prenosim info jer mislim da ce biti vrlo prosperitivan i uspesan koin, posto je za pola godine toliko uradjeno na njemu i tolika ekipa ljudi se skupila oko njega da je samo to dovoljan dokaz o ozbiljnosti projekta.
Ono sto je sada hit je da najzad imamo gotov sistem za kupovinu FRSH u igricama putem PayPal-a, famozni API, koji je premijerno integrisan u igrici Hungry Dude cija verzija sa integrisanim FreshCoin API-jem izlazi za koji dan na marketu.
Nakon toga.. kad krene marketing i kad pocnu druge igre da ulaze u sistem.. pa... racunajte! Wink

http://freshcoin.net/
https://bitcointalksearch.org/topic/frsh-freshcoin-freshcoin-for-1-into-game-low-algo-pom-fresh-online-670939
legendary
February 26, 2015, 01:55:34 AM
Kume, na tvoju žalost; nema đabe nit kod ružne babe!
Nešto moraš da uložiš!
Eto, ja nabavih robu pa prodajem globalno. Dobre su pare, ako se gleda globalno!

Heh, pa tako mu dodje nekako . Mada ja sam ulozio samo vreme Smiley .

Evo sad 20 Februara bilo godinu dana kako sam poceo nesto da zaradjujem na primedice. I ukupno sam prodao oko 25btc i imam jos 3-4 sada u btc , nesto i u drugim valutama.

U pocetku se mnogo malo zaradjivalo , cilj mi je bio samo da zaradim cisto da narucim po nesto sa dinodirecta , e onda mi je cilj postao da bar prodam po 100e ili tako nesto mesecno Smiley . Sada zaradjujem 300-500e mesecno , a cilj mi je da idem u Australiju da radim za njih tamo Smiley .

Tako da nije uvek neophodno da imas da ulozis. Eto mozes da ulozis vreme i trud , i fokusiras se na jednu stvar i mozda mozes da uspes.

to jeste treba ti vreme i trud bez toga nema nista jeste da se nikad ne moze od starta zaraditi mnogo treba vreme da prodje pa onda pocne da se zaradjuje, inace jel ima neki info kad ce poceti sig camp ili su odustali.

legendary
Activity: 2198
Merit: 1014
Bitdice is scam scam scammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
February 24, 2015, 06:49:02 PM
Nešto moraš da uložiš!
Eto, ja nabavih robu pa prodajem globalno. Dobre su pare, ako se gleda globalno!

Evo sad 20 Februara bilo godinu dana kako sam poceo nesto da zaradjujem na primedice. I ukupno sam prodao oko 25btc i imam jos 3-4 sada u btc , nesto i u drugim valutama.

U pocetku se mnogo malo zaradjivalo , cilj mi je bio samo da zaradim cisto da narucim po nesto sa dinodirecta , e onda mi je cilj postao da bar prodam po 100e ili tako nesto mesecno Smiley . Sada zaradjujem 300-500e mesecno , a cilj mi je da idem u Australiju da radim za njih tamo Smiley .

Tako da nije uvek neophodno da imas da ulozis. Eto mozes da ulozis vreme i trud , i fokusiras se na jednu stvar i mozda mozes da uspes.

Nije uposte lose,a odlazak u Australiju bi vjerovatno bio pun pogodak Smiley
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
February 24, 2015, 06:53:26 AM
Nešto moraš da uložiš!

newbie
Activity: 2
Merit: 0
February 24, 2015, 03:03:50 AM

Hvala.
newbie
Activity: 37
February 22, 2015, 02:40:30 PM
Nešto moraš da uložiš!
legendary
February 22, 2015, 02:10:59 PM
ovde ih ima koliko hoces jos ako znas da programiras na konju si

jbg ja bi voleo da znam da programiram
mnogo bi zaradio...samo da mi neko da linkove i tutoriale kako se nauciti sve bilo bi extra Smiley
legendary
February 22, 2015, 05:01:03 AM
ovde ih ima koliko hoces jos ako znas da programiras na konju si
legendary
February 21, 2015, 07:14:10 PM
Vidim, da se i kod vas Bitcoin lepo primio!
A kako je stanje, sa dobrom idejom i nešto vremena, može se lepo i zaraditi!

Šta je vas navelo na Bitcoin sistem?

mene je navelo to sto na netu nisam mogao da nadjem ni pisljivi dinar

pa nasao na ovo i vidim ima se para ovde Smiley

Hehe.. Isto. Dosta prilika za posao .
legendary
February 21, 2015, 05:01:21 PM

mene je navelo to sto na netu nisam mogao da nadjem ni pisljivi dinar

pa nasao na ovo i vidim ima se para ovde Smiley
newbie
February 15, 2015, 01:13:44 AM

legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
February 14, 2015, 03:33:47 PM
Pozdrav!

I dobro nam došao!
newbie
February 14, 2015, 01:26:44 PM
Pozdrav iz Slovenije!
legendary
February 13, 2015, 01:40:31 AM
e sad imas hrvatski topic i ok je tako svi lepo komuniciraju sto mi bosanci hrvati ostale bas i nisam nasao tamo ali nema veze za pricu su uvek i da se pomogne ako treba svi su tu to sto nema bas cirilice ne znaci nista.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1014
Bitdice is scam scam scammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
February 12, 2015, 07:31:21 PM

Ma debili bas nam treba politika ovde.

Sad sam bas napisao da treba da glasamo lepo i sta se odluci tkao da bude.

Tреба нам само једна секцијa без ћирилице , тема није довољна Smiley
legendary
February 06, 2015, 08:08:50 AM
Manje vise sve se razume i to je to.

Inace micro sta ce biti sa kampanjom od PD suskalo se i posle nista imali li sta novo po tom pitanju.

Ma drndaju se sa bota koji treba da prati postove itd da sve bude automacki . Pa ih to malo jebe. Trebalo bi da bude uskoro.

10x za info
legendary
February 06, 2015, 07:51:07 AM

Ma debili bas nam treba politika ovde.

Sad sam bas napisao da treba da glasamo lepo i sta se odluci tkao da bude.
legendary
February 06, 2015, 07:41:56 AM
Manje vise sve se razume i to je to.

Inace micro sta ce biti sa kampanjom od PD suskalo se i posle nista imali li sta novo po tom pitanju.

Ma drndaju se sa bota koji treba da prati postove itd da sve bude automacki . Pa ih to malo jebe. Trebalo bi da bude uskoro.
Jump to: