Author

Topic: Српски (Serbian) - page 198. (Read 3604825 times)

hero member
Activity: 1022
Merit: 564
Need some spare btc for a new PC
January 10, 2016, 04:56:49 AM
Pozdrav narode! Srecna Nova godina i sve ostalo Cheesy Ima li nasih ljudi na forumu ili je to neki manji broj? Kako vi zaradjujete bitkoine? Imate li neki predlog mozda? Hvala. Cheesy
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
January 06, 2016, 10:53:41 AM
MICRO poslao 0,07 BTC,hvala jos jednom i ziv bio!!

Naravno nema nista od vracanja Smiley .

Dajte mu negative trust da se ne zajebe jos neko, kome ce stvarno trebati pare nazad.

Ma znam ali reko ajd da pomognem coveku kao, znam da je tesko i ako si stvarno posten da dodjes do nekog zajma kad ti bas treba a nemas neku reputaciju.

Ali eto ljudi to ne umeju da cene.

Msm nisu to nikakve pare ali bas zato i treba da vrati da bi mogao nekad nekome pa i meni opet da trazi ako zagusti.

Srecno mu bilo Smiley .
hero member
Activity: 742
Merit: 500
I'm dying.
January 06, 2016, 12:47:22 AM

Dajte mu negative trust da se ne zajebe jos neko, kome ce stvarno trebati pare nazad.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1179
January 05, 2016, 05:29:27 PM

Kreten, ucinis nekom i onda se desi tako nesto. Ovih prevaranta sve vise i vise izgleda ima. Poklonio si mu za novu godinu neki dolar haha Smiley

Srecna godina svima vama, mozda ove godine se desi nesto lepo Smiley Da ste mi zivi i zdravi!
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
member of GameCredits Dev team
January 04, 2016, 05:58:57 AM
Srecna Nova godina!

Zelim Vam puno uspeha,srece i zdravlja.

Nisam ispratio da nas ima ovoliko.

Ziveli.

Nele
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
January 01, 2016, 12:01:48 PM
Svima sretnu 2016. godinu želim!
legendary
January 01, 2016, 10:57:24 AM
Srecna nam svima nova godina i nadamo se najbolja za bitcoin do sada!
hero member
Activity: 812
Merit: 587
Space Lord
January 01, 2016, 10:33:09 AM
Sretno svima! Zelim vam sve najljepse i najbolje Tongue
hero member
Activity: 697
January 01, 2016, 10:21:30 AM
Sretna Nova Godina
legendary
January 01, 2016, 06:46:04 AM

hero member
Space Lord
January 01, 2016, 05:41:24 AM
Za one koje se bave mininga koji pool koristite

Ja bih preporucio Eligius.st, jako dobar pool i vlasnici su wizkid057 i luke-jr.
Super ljudi i odlican pool.
newbie
Activity: 22
Merit: 0
December 29, 2015, 03:20:40 PM
Za one koje se bave mininga koji pool koristite
newbie
Activity: 19
December 21, 2015, 04:30:23 PM
newbie
December 18, 2015, 10:46:33 AM
MICRO poslao sam ti poruku
legendary
December 18, 2015, 09:56:02 AM
Dobar dan zemljaci.Da li neko od vas mozda moze da mi pomogne i pozajmi 0.07 BTC do kraja 29. decembra?Nemam colaterall.S obzirom da sam  nov clan gotovo niko nece ni da uzme u obzir  da mi pozajmi.Da li neko od vas moze da pomogne vratio bih sa 20% kamate do 29?Pozdrav

Mogu ja za par sati kad stignem kuci.
newbie
December 18, 2015, 09:29:53 AM
Dobar dan zemljaci.Da li neko od vas mozda moze da mi pomogne i pozajmi 0.07 BTC do kraja 29. decembra?Nemam colaterall.S obzirom da sam  nov clan gotovo niko nece ni da uzme u obzir  da mi pozajmi.Da li neko od vas moze da pomogne vratio bih sa 20% kamate do 29?Pozdrav
hero member
Space Lord
December 15, 2015, 06:54:19 PM
Ja ne znam da li neko od vas obilazi ovu temu ponekad, zanima me da li se neko od vas igra sa ovim kockicama ili nesto drugo? Ja sam tako reci pocetnik u svemu ovome, primetio sam tek skoro ovaj refferal sistem. Ja dosta stvari pronalazim sam, nemam puno novcica ali se igram tu i tamo malo dobijam, malo vise gubim Smiley.  Poenta je da mogu da budem nekom taj refferal, sto da se baci tih nekoliko posto..jel imate nesto organizovano da svi radite za jedan account ili vec nesto?
Nemoj da ti pada na pamet da pocnes da se kockas. Samo budale i oni koji su placeni da promovisu ta kazina to rade.

Sto se tice referral-a, tesko je. Postoji mnogo ljudi koje rade to. Jedino  da nadjes neki nov kazino i da pocnes da promovises.
Naleteo sam na ovaj sinoc: http://blockbets.com/ imaju 33% ref reward. Sto je LUDO. Niko ne daje toliko puno.

Mi nismo ni svesni koliko ima dobrih sansi da se zaradi sada i da se radi na ovim cripto sajtovima.
Zivimo u mrtvoj Srbiji plate 20000 din i to ako imas srecu da nadjes posao.

Ja za Primedice radim vec neko vreme, placaju me ljudi vise nego sto kod nas placaju hirurge i doktore.

Tako da svima vama koji ste ovde i vec ste u ovom svetu, savetujem da trazite posao van zemlje za ove sajtove koji se sada razvijaju i krecu. Bitcoin je savrsen nacin da se nadje posao u inostranstvu da se prima plata na veoma jednostavan nacin, zivis u Srbiji a primas inostranu platu Smiley .
Hoces da kazes da Stunna placa platu normalno?

Ako pod normalno mislis redovno i dobru platu, da placa normalno.

Msm placa me u bitcoinu naravno ali bez obzira na cenu bitcoina ja imam 400$ nedeljno svake nedelje nocu dobijem ekvivalent u bitcoinu i to je to.
No nije ni malo lose, za bilo koje "Balkanske" standarde. Svaka ti dala Smiley

Ne da nije lose, vec je fenomenalno. 1600 dolara je velika cifra.
Posebno u BTC, gdje se moze i porez izbjec.
hero member
Activity: 742
I'm dying.
December 14, 2015, 08:35:52 AM
Ja ne znam da li neko od vas obilazi ovu temu ponekad, zanima me da li se neko od vas igra sa ovim kockicama ili nesto drugo? Ja sam tako reci pocetnik u svemu ovome, primetio sam tek skoro ovaj refferal sistem. Ja dosta stvari pronalazim sam, nemam puno novcica ali se igram tu i tamo malo dobijam, malo vise gubim Smiley.  Poenta je da mogu da budem nekom taj refferal, sto da se baci tih nekoliko posto..jel imate nesto organizovano da svi radite za jedan account ili vec nesto?
Nemoj da ti pada na pamet da pocnes da se kockas. Samo budale i oni koji su placeni da promovisu ta kazina to rade.

Sto se tice referral-a, tesko je. Postoji mnogo ljudi koje rade to. Jedino  da nadjes neki nov kazino i da pocnes da promovises.
Naleteo sam na ovaj sinoc: http://blockbets.com/ imaju 33% ref reward. Sto je LUDO. Niko ne daje toliko puno.

Mi nismo ni svesni koliko ima dobrih sansi da se zaradi sada i da se radi na ovim cripto sajtovima.

Ja za Primedice radim vec neko vreme, placaju me ljudi vise nego sto kod nas placaju hirurge i doktore.

Tako da svima vama koji ste ovde i vec ste u ovom svetu, savetujem da trazite posao van zemlje za ove sajtove koji se sada razvijaju i krecu. Bitcoin je savrsen nacin da se nadje posao u inostranstvu da se prima plata na veoma jednostavan nacin, zivis u Srbiji a primas inostranu platu Smiley .

Msm placa me u bitcoinu naravno ali bez obzira na cenu bitcoina ja imam 400$ nedeljno svake nedelje nocu dobijem ekvivalent u bitcoinu i to je to.
No nije ni malo lose, za bilo koje "Balkanske" standarde. Svaka ti dala Smiley
legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
December 14, 2015, 07:52:56 AM
[...]Bitcoin je savrsen nacin da se nadje posao u inostranstvu da se prima plata na veoma jednostavan nacin, zivis u Srbiji a primas inostranu platu Smiley .

I naravno plaćaš pošteno porez na platu...  Grin

Naravno Cheesy .

Mada koliko me placaju razmisljao sam da otvorim neku firmu koja ne radi nista cisto da budem direktor i da mi ide staz i socijalno Cheesy

Uh, dobro je to Smiley

svaka čast
legendary
December 14, 2015, 07:00:17 AM

Jump to: