Author

Topic: Српски (Serbian) - page 199. (Read 3604850 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 500
I'm dying.
December 13, 2015, 05:49:00 PM
Ja ne znam da li neko od vas obilazi ovu temu ponekad, zanima me da li se neko od vas igra sa ovim kockicama ili nesto drugo? Ja sam tako reci pocetnik u svemu ovome, primetio sam tek skoro ovaj refferal sistem. Ja dosta stvari pronalazim sam, nemam puno novcica ali se igram tu i tamo malo dobijam, malo vise gubim Smiley.  Poenta je da mogu da budem nekom taj refferal, sto da se baci tih nekoliko posto..jel imate nesto organizovano da svi radite za jedan account ili vec nesto?
Nemoj da ti pada na pamet da pocnes da se kockas. Samo budale i oni koji su placeni da promovisu ta kazina to rade.

Sto se tice referral-a, tesko je. Postoji mnogo ljudi koje rade to. Jedino  da nadjes neki nov kazino i da pocnes da promovises.
Naleteo sam na ovaj sinoc: http://blockbets.com/ imaju 33% ref reward. Sto je LUDO. Niko ne daje toliko puno.

Mi nismo ni svesni koliko ima dobrih sansi da se zaradi sada i da se radi na ovim cripto sajtovima.
Zivimo u mrtvoj Srbiji plate 20000 din i to ako imas srecu da nadjes posao.

Ja za Primedice radim vec neko vreme, placaju me ljudi vise nego sto kod nas placaju hirurge i doktore.

Tako da svima vama koji ste ovde i vec ste u ovom svetu, savetujem da trazite posao van zemlje za ove sajtove koji se sada razvijaju i krecu. Bitcoin je savrsen nacin da se nadje posao u inostranstvu da se prima plata na veoma jednostavan nacin, zivis u Srbiji a primas inostranu platu Smiley .
Hoces da kazes da Stunna placa platu normalno?
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
December 03, 2015, 11:25:33 AM
Nisam bio na forumu ovome dosta dugo mislim da ovaj mesec malo skupljam postove padakrenem u neku kampanju imao sam posladosta i neku sicu sam uzimao od refova sa fauceta
legendary
Activity: 3248
Merit: 1179
November 04, 2015, 07:23:14 PM
Ja ne znam da li neko od vas obilazi ovu temu ponekad, zanima me da li se neko od vas igra sa ovim kockicama ili nesto drugo? Ja sam tako reci pocetnik u svemu ovome, primetio sam tek skoro ovaj refferal sistem. Ja dosta stvari pronalazim sam, nemam puno novcica ali se igram tu i tamo malo dobijam, malo vise gubim Smiley.  Poenta je da mogu da budem nekom taj refferal, sto da se baci tih nekoliko posto..jel imate nesto organizovano da svi radite za jedan account ili vec nesto?
legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
October 12, 2015, 04:09:08 AM
[...]Bitcoin je savrsen nacin da se nadje posao u inostranstvu da se prima plata na veoma jednostavan nacin, zivis u Srbiji a primas inostranu platu Smiley .

I naravno plaćaš pošteno porez na platu...  Grin

Naravno Cheesy .

Mada koliko me placaju razmisljao sam da otvorim neku firmu koja ne radi nista cisto da budem direktor i da mi ide staz i socijalno Cheesy

pokusaj samo imaces malo frke sa tim u srbiji cismo da ti napomem posto radim u drzavnoj firmi imas malu caku sa tim otvaranjem firmi moras paziti i da ti dobit ne prelazi 15000 eur godisnje (iskreno ne znam koliko te placaju iz primedice-a) ali cisto da znas jos u srbiji ne postoji zakon za bitcoin posto je par likova koje znam htelo da otvori menacnice pa im nisu dali zbog zakona

isto ideja da otvoris neku formu ok gledaj da ti je registrovana na kucnu akresu manji porez za sve, a drugo neces imati toliko peripetija plati lokal, pauzalno struju .......
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
October 10, 2015, 04:46:10 PM
[...]Bitcoin je savrsen nacin da se nadje posao u inostranstvu da se prima plata na veoma jednostavan nacin, zivis u Srbiji a primas inostranu platu Smiley .

Naravno Cheesy .

Mada koliko me placaju razmisljao sam da otvorim neku firmu koja ne radi nista cisto da budem direktor i da mi ide staz i socijalno Cheesy

Dobra ideja!
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
October 09, 2015, 09:05:12 PM

Naravno Cheesy .

legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
October 09, 2015, 05:22:11 PM

I naravno plaćaš pošteno porez na platu...  Grin
hero member
Activity: 697
October 09, 2015, 12:42:31 PM
Kasnim po običaju,ne stigne sve da se prati
legendary
October 09, 2015, 10:23:10 AM
Mi nismo ni svesni koliko ima dobrih sansi da se zaradi sada i da se radi na ovim cripto sajtovima.
Zivimo u mrtvoj Srbiji plate 20000 din i to ako imas srecu da nadjes posao.

Ja za Primedice radim vec neko vreme, placaju me ljudi vise nego sto kod nas placaju hirurge i doktore.

Tako da svima vama koji ste ovde i vec ste u ovom svetu, savetujem da trazite posao van zemlje za ove sajtove koji se sada razvijaju i krecu. Bitcoin je savrsen nacin da se nadje posao u inostranstvu da se prima plata na veoma jednostavan nacin, zivis u Srbiji a primas inostranu platu Smiley .
legendary
Activity: 2198
Merit: 1014
Bitdice is scam scam scammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
October 09, 2015, 06:18:43 AM
Sta se radi ovde... Odavno nisam svracao Cheesy .

Evo za vas hero membere ima jos 20 mesta otvorenih.
https://bitcointalksearch.org/topic/wwwprimedicecom-free-003-btc-for-all-hero-members-of-bitcointalk-1201497

Prijavio sam se jos davno Smiley
Jos malo pa nestalo, upadajte.
legendary
October 09, 2015, 06:13:30 AM
Sta se radi ovde... Odavno nisam svracao Cheesy .

Evo za vas hero membere ima jos 20 mesta otvorenih.
https://bitcointalksearch.org/topic/wwwprimedicecom-free-003-btc-for-all-hero-members-of-bitcointalk-1201497
legendary
October 04, 2015, 04:30:07 AM
Ajde da malo aktiviramo ovo, greota je da toji neaktivan forum kad nas toliko ima..

djaba miki uglavnom su svi na main tredu i hrvatski isto tako malo malo pa neko postuje ceprkaj malo i ukljuci se u neki sig camp pa kreni polako da zaradjujej

Ali ipak mozemo da se aktiviramo malo. Ti si hero member mozes da nas poguras malo, u smislu da nam pokazes neke zanimljive sajtove, neke fore i fazone ako ih imas. Jel ti treba neki ref. negde za neku nagradicu... Mozda postoji mogucnost da napravimo nesto ovde, snimio sam ove filipince razvaljuju na nekim temama sa pregledima i komentarima.

da samo ih posle svi banuju ili izbace sutra ili u toku nedelje cu ti poslati neke sajtove i linkove pa se igraj posalji mi PM koliko si se informisao o ovome
legendary
October 03, 2015, 09:55:50 AM
Ajde da malo aktiviramo ovo, greota je da toji neaktivan forum kad nas toliko ima..

djaba miki uglavnom su svi na main tredu i hrvatski isto tako malo malo pa neko postuje ceprkaj malo i ukljuci se u neki sig camp pa kreni polako da zaradjujej

Ali ipak mozemo da se aktiviramo malo. Ti si hero member mozes da nas poguras malo, u smislu da nam pokazes neke zanimljive sajtove, neke fore i fazone ako ih imas. Jel ti treba neki ref. negde za neku nagradicu... Mozda postoji mogucnost da napravimo nesto ovde, snimio sam ove filipince razvaljuju na nekim temama sa pregledima i komentarima.
legendary
September 30, 2015, 02:04:41 AM

member
Activity: 74
Merit: 10
September 30, 2015, 01:37:42 AM
sr. member
Activity: 439
Merit: 288
September 14, 2015, 04:48:39 PM
Hajde onda da napravimo jednu, dodajte me da vas ubacim: hip-hop-ivan
Dobra ideja. Dodao. Wink
sr. member
Activity: 267
Merit: 250
September 13, 2015, 11:25:30 AM
Hajde onda da napravimo jednu, dodajte me da vas ubacim: hip-hop-ivan
hero member
Activity: 697
September 13, 2015, 06:24:59 AM
Ne koliko znam
sr. member
Activity: 267
Merit: 250
September 13, 2015, 05:48:23 AM
Je l' postoji neka Skajp grupa ili tako nesto za nas iz Srbije?
legendary
September 10, 2015, 10:01:23 PM
kad niko nista ne pise ne pita sve svi znaju tako ti to ide.

Nismo li najpametniji narod na svetu?  Smiley
Jump to: