Nope..nisam puko posto ne igram za nista osim kad igra repka. Danas evo uplaceno 2x za kamerun...vidjet cemo kako ce to proc..nadam se toplo da cu puknut
Cek ti igras , kladis se na suprotno i nadas se da ces da izgubis.
? Blago casinima koji imaju takve igrace lol. A i meni nije lose posto si moj ref. Hahaha...
Ja sam do sad sa .005 dosao do .037 . Skoro svaki tiket sam pogodio.
Jebo ga ti. Sto nisi citao sve sto sam prije napisao o svom kladjenju? Ja se ne kladm da bi se kladio, vec se kladm da pomognem svojima.
Ukratko, ja sa igrama na srecu nemam nikakve sanse. Mene sreca gazi kad joj se sprdne. I onda sam se sjetio...kad ti zivot servira limun, napravi limunadu...
Tako ja ljepo odem nad god je bitna utakmica u kladionicu, i uplatim protiv rezultata koji pase mom timu. I onda se desi jedna od dvije stvari. Ili a) tim pobjedi i ja sam sretan, ili b) tim izgubi i ja sam opet sretan. Win / Win situacija.
Naravno sve to vrijedi samo ako si stvarni navijac nekog tima, i ako bi "dao lovu da prodje". Znas ono, svi se nesto busaju od prsa: "Ja sam za Dinamo / Hadjuk / Zvezdu / Partizan" al nitko nebi stavio novcanik na mjesto gdje su mu usta. E ja to radim. Ja navijam za svoje i spreman sam platiti da dodju do finala. Ako ne dodju, meni super...zaradio sam lovu onog trenutka kad izgube.
Jos kad bih imao malo vise love, igrao bi "martingale" na cijelu tu stvar. Pa sto dalje dodji i izgube, meni veca zarada, a ako i pobjede, ma super ja sretan. Ovako ne povecavam bet za duplo, al ga povecavam kolko si mogu priustiti.