Jel gledao itko partizana i zvezdu sinoc?
Nisam mogo vjerovat sto gledam...
ahahaha 3 na 5 igrali jbt
Mogao je jedan iz zvezde da predje za partizan, onako skolski.
Nego, jel ima neko mozda ko je na CEX.IO? ja sam krenuo sa time malo, posto sam na faksu trenutno pa je malo guzva oko svega pa nemam bas vremena za sve, pa reko da ostavim tamo nek se polako majnuje, e sad jel ima neko mozda da mi da koji GHS? Imam oko 10GHS trenutno i nesto mnogo sporo. :/
Na cex se ne isplati to ama bas nikako . Preskupi su ghs nikad neces da vratis ulozeno.
Mnogo je bolja opcija
http://pbmining.com/?p=MICRO , koristi moj link
. Ali za njih neki kazu da su moguci ponzi , mada rade vec dugo i sta ja znam kao legit su. Ja sam svoje ulozeno vratio posle 4 meseca.
Btw koji rezultat bio u kosarci ?
- CEX.IO - se nikako ne isplati. GHS ti nikad nece vratiti ulozeno, tj. nikad nece izmajnati onolko BTC-a koliko si potrosio da bi ga kupio. Ono sto je moguce je da izmajnas odredjenu sumu, i da prodas GHS po slicnoj cijeni po kojoj si ga kupio, pa da si na taj nacin u plusu.
No kako tamo imas ekipe koja drzi tisuce i tisuce GHS-a, kad oni krenu prodavati cijena pada u suludim postotcima, tako da je pitanje dal ces uopce doci na nulu i sa prodajom GHS-a
-PBMining - je 100% piramida. No kao i u svakoj piramidi, zarada je i te kako moguca sve dok dolaze novi ljudi. Na tebi je da procijenis dali si dosao "dovoljno rano". Ako mislis da je jos dovoljno rano, da se sajt nece ugasiti nakon 3-4 mjeseca, onda ces sigurno imati zaradu. Za razliku od CEX-a ovaj sajt nema opciju otkupa GHS-a. Kad si ga jednom kupio, to je to.
Ja sam naprimjer otplatio 2 contracta i na ta dva contracta mi ide cista zarada...skroz OK ako se mene pita.....pa nek potraje kolko potraje.