Hvala na tablici...posluzit ce.
Kako stvari stoje, nesto BTC-a ce kapnut. Jos 7 dana do zbrajanja ako se ne varam. Vec sam preko 50 komada, a poceo sam prije par dana. Da stvar bude bolja, ne spamam bezveze sa nekim kratkim "lol" tekstovima ili tako nesto niti vodim konverzacije sa par rijeci po postu.
Jesi ti do sada dobio kakvu isplatu? Tj. tocnije, zanima me kako ide zbrajanje tih "konstruktivnih" postova. Sto jekonstruktivno a sto nije? Dali ti sam odbijes neki postotak onako iz glave, reda radi, ili stvarno gledas po nekim stvarima (mozda duzina posta?!) sto je konstruktivno ili ne?
Npr. jel ovo konstruktivan post?
Pa ovako, konstruktivan post moze da bude i jedna recenica ako je dobar odgovor ili pitanje.
Ne smes samo da spamujes , da bumpujes, da postujes jednu sliku. Ili ono samo Slazem se.
U principu ja odbijem mozda 10ak postova cisto onako ali Stunna ne proverava to toliko detaljno, nikada mi nije on odbio. Mada on mene i ne proverava jer sam moderator na njegovom sajtu i veruje mi.
Ja sam dobio isplate vec 3 meseca tako da nemas tu sta da brines sigurno ces biti isplacen.