Napravili smo skriptu koja se automatski kladi na freebitco.in sajtu.
Bazirana je na martingejlovoj metodi klađenja, s tim što smo mi dodali još neke modifikacije kako bismo povećali win rejt.
Skriptu možete slobodno preuzeti ovde
http://phptaskforce.uk.toUkoliko imate neka pitanja ili predloge, može na pm.
Potrebno je neko vreme da vam aktiviramo skriptu jer to radimo ručno kada ustanovimo da ste naš ref, max 3 sata.
Inače svaki dan delimo oko 15k satoshija sa našim referalima, naravno proporcionalno vašoj ref aktivnosti.
Kačili smo link na nekoliko tema na ovom forumu, pa su mnogi već videli i znate o čemu se radi.
Imamo prilično veliki broj preuimanja i prilično pozitivan feedback.
Skripta se jako lako aktivira, dovoljno je kopirati par linija koda u js konzolu i pustiti da se kladi umesto vas.
Radi i na postojecem nalogu probao sam ali samo 1 sat je radila drugo sto sam primetio je da na pola iznosa koji se cilja:
primer imam 500 hocu 1000, 500 mi treba na pola puta se gubi sve plus dolazi do btcguarda u skripti.
Dobar fazon ste napravili
U međuvremenu smo dodali par izmena u kodu.
Evo o čemu se radi.. veliki broj korisnika je povećavao početni ulog ili nisu imali dovoljno novca da izdrže 8 ili 9 gubitaka u nizu pa su gubili posle samo 3 ili 4.
Kako bismo sprečili da se i dalje javljaju ovakve situacije, skripta sada ne dozvoljava da se igra sa manje od 1200 satoshija, jer je to dovoljno da se obezbedi 8 promašaja u nizu, barem ukoliko ne diraju početni ulog.
U početku smo imali problema sa aktivacijom skripti, jer smo morali ručno da proveravamo listu referala.
Onda smo u jednom trenutku odlučili da aktiviramo sve pristigle zahteve, prosto jer ih je bilo previše da bismo stalno proveravali listu,
a i nemamo toliko slobodnog vremena na raspolaganju...
Sada smo uspeli da odradimo da se to automatski proverava bez naše intervencije, tako da će svi zahtevi biti prihvaćeni ili odbijeni čim pristignu.
Planiramo da u skorije vreme odradimo dinamičku skriptu, koja će sama podešavati sve ove parametre u zavisnosti od trenutno raspoloživog novca.
Na taj način ćemo olakšati mnogim korisnicima, jer neće morati da razmišljaju koliko je najpametnije da ulože, i da li su možda preterali sa btcguardom,
jer on moža lako zeznuti celu stvar ako su ulozi veliki.
phpTaskForce Team http://phptaskforce.uk.to/