Za one koji ulažu u IOTA, pre nekoliko dana je objavljena dugo očekivana desktop verzija Trinity novčanika za Mac i Windows:
https://trinity.iota.org/Sada im je prioritet podrška za Ledger Nano S i integracija sa novim novčanikom; trebalo bi da bude gotovo jako brzo, alfa testiranje traje već duže vreme i kod je poslat Ledger timu na proveru.
Sinoć sam počeo da radim na lokalizaciji Trinity novčanika na srpski, već sam na ~30%, pa će uskoro biti dostupna verzija i na našem jeziku. Za razliku od prošlih novčanika zbog kojih je IOTA trpela neviđeni FUD, ovaj novčanik pamti stanje i automatski obnavlja stanje nakon snapshot-a, reattachment više nije neophodan. Pored toga, dostupna je dvofaktorska autentifikacija, enkripcija seed lozinke, biometrijska autentifikacija, itd.
Btw, ako neko ima ideju o promovisanju kriptovaluta u Srbiji, javite mi. Nisam programer, ali pomogao bih kako god mogu, preko prezentacija, pisanja blogova, održavanja skupova, itd. Svakako je pametnije da uradimo nešto korisno nego da gledamo u grafikone po ceo dan, posebno tokom bear marketa.