Nisam odavno bio ovde sad prelistao malo. Vidim da je neko pitao za kupovinu btc.
Ako nekom treba btc /eth ja prodajem cesto neke manje kolicine moze uplate a za vece mozemo da se nadjemo licno.
Prodajem bez provizije po ceni bilo kojoj moze i bitcoinaverage u trenutku prodaje.
Inace prodajem preko cexa i wagecan pa mi zato odgovara i prodaja bez provizije za kes.
Dali mozes ovde da objasnis process kada kupis od nekoga BTC preko cex ili wagecan kako ti dobijes evre? Ja sam u subotu poslao sa CEX na karticu mali test ali jos nisu stigli evri, evo pre neki munu sam napravio mali test na skrill. Nisam do sada nikada skino evre osim prosle godine sa Wireex, Cryptopayme i UBiq debitne kartice ali te kartice su mi sve odkazali i sada vise nemam ni jednu krenuo sam da trazim novu ali gde god da pogledam nema samo za evropu sto mi nismo bar nedaju srbima kada odem na sajt.
Tako da trazim nacin da uspesno napravim test da skinem ili na telenor karticu ili telenor nalog ali do sada bez uspeha.
Kako si skidao sa cexa? Meni sa cex na telenor karticu lezu dolari odmah i evri isto bukvalno instant. Max 2000e po withdrawalu a 3000 dnevni max. I bukvalno odmah lezu pare pre nego sto mi stigne email da su legle.
Isto tako radi i kod svih mojih radnika svima leze instant.
A sto se tice bitcoin debit cartica jedina garantovano jedina koja radi kod nas je wagecan.
E sad sa wagecan je malo problem sto ti moras da posaljes btc pa tek posle 5-10 dana te pare legnu na karticu da ti mozes da ih koristis tako da nije bas idealno ali bar nemas cimanja sa porezom itd. Oni ti salju karticu na kojoj ni tvoje ime ne pise. Pise global cash za ime i prezime.
I mozes na telenor bankomatima da podises do oko 100000din po povlacenju. Malo im je kurs pri povlacenju los i tako ali jebiga za sada jedinna opcija.
Ja sam par puta uspeo da zajebem xapo koji je ubedljivo najbolji za kartice da mi posalju karticu u srbiju i ako nije podrzano. I posalju mi karticu ali posle mesec dva mi je canceluju opet ih ja ubedim da posalju novu i tako sve u krug imam jedno 6 komada ponistenih kartica
Ali sad sam prestao da se cimam sa njima.
Cak sam bio sredio i adresu na Malti i posalju mi oni tamo i dobijem je ja u srbiju i koristim je par puta na bankomatu i oni je cancel jer nisam fizicki na malti. lol.