Istrazivao sam malo i video cex.io i bittrex.
Preko cex.io bi mogao kupovati coinove sa mojom vizom iz postanske stedionice? Zar ne?
Kako da primim novac od nekoga, i kako ga pretvoriti u fizicki novac?
Da li mogu preko bittrex da prodam svoje coinove i prebacim na vizu, npr?
Prvo radi ti i bittrex ali samo preko OTP banke u Madjarskoj. Odes tamo otvoris racun traziz KREDITNU KARTICU da ti pored svega daju, Posto nema provere za nju i mozes sebi 2000 eura dvevno da posaljes, a 15000 da podignes sa njihovih bankomata, naravno u Madjarskoj.
Drugo 99% ljudi u srbiji koji su u kriptu idu na sigurno varijantu cex -> telenor banka. Radi i jedino je pored svega sto je instant i odes odma na bankomat i uzmes to sto je zadnjih par meseci sad telenor banka pocela sa uzimanjem provizije, bili su jedina koja to nije radila. Na cex prodas kripto za neku valutu nebitno koju dolari evri funte posaljes i cao instant payment uzmes i ne mislis. Samo jedna napomena za CEX. Kada posaljes dolare telenor banka odma konvertuje u dinare. Evre mozes podizati sa bankomata i dinare dolar i funte odm prebaci u dinare cisto napomene radi da znas.
Sad kad si video sve sam odluci, bilo je neke price da ce i MTS banka nesto tako moci samo nemam informaciju da li je to neko probao ili nije.
To, to.. Hvala
Naravno videcu za telenor banku i cex.
Samo da resimo i moje prvo pitanje, molim vas. Oko moneroa..
Posto nema XMR na cexu, da li postoji anonimna alternativa?( cini mi se ZCash (ZEC) da je anoniman?)
Ja zelim anonimno dobiti taj novac. Da li je moguce da posiljalac posalje ZEC uspomoc cexa na moj zec wallet, i ja taj wallet nekako unovcim preko telenora? Da li znate kako to da uradim?