Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 59. (Read 3596704 times)

full member
Activity: 588
Merit: 103
November 05, 2018, 03:07:54 PM
Kada se pomene Telenor ovde se misli na Telenor banku. Dobar deo korisnika iz Srbije na Cex-u zameni kripto valute za fiat (EUR ili USD) i onda ta sredstva prebaci na racun u Telenor banci, a kasnije podize preko bankomata.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
November 05, 2018, 09:02:31 AM
Kako kupiti Monero i kako ga unovciti u Srbiji? (Ili makar eth)
Isao sam po raznim sajtovima, I svi kazu da je Srbija nepodrzana..
Imam Internet Visa karticu od postanske stedionice, da li na nju mogu primiti taj novac?

Pozdrav i tebi.

Mislim da vecina ide na telenor pa sa cexa jer to je radi ima malih problema ali su reseni. Druga opcija ti je OTP madjarski sa kreditnom karticom. Bilo je neke price da je cini mise kontinental banka imala isto opciju ali nisam siguran da li je ta i da se cekalo 10 radnih dana. Bilo kako bilo cex i telenor najbolja opcija instant payment.

Hvala na odgovoru.

Istrazivao sam malo i video cex.io i bittrex.
Preko cex.io bi mogao kupovati coinove sa mojom vizom iz postanske stedionice? Zar ne?

Kako da primim novac od nekoga, i kako ga pretvoriti u fizicki novac?
Da li mogu preko bittrex da prodam svoje coinove i prebacim na vizu, npr?

I ne razumem taj deo gde ste spomenuli telenor. Pocetnik sam, objasnite Cheesy

Hvala jos jednom.
full member
Activity: 490
Merit: 134
November 05, 2018, 05:21:29 AM
Imam Internet Visa karticu od postanske stedionice, da li na nju mogu primiti taj novac?

Pozdrav i tebi.

Mislim da vecina ide na telenor pa sa cexa jer to je radi ima malih problema ali su reseni. Druga opcija ti je OTP madjarski sa kreditnom karticom. Bilo je neke price da je cini mise kontinental banka imala isto opciju ali nisam siguran da li je ta i da se cekalo 10 radnih dana. Bilo kako bilo cex i telenor najbolja opcija instant payment.
newbie
Activity: 5
November 05, 2018, 04:54:40 AM
Pozdrav.

full member
November 03, 2018, 03:19:36 AM
Cex je proradio i sad sve normalno novina je sad da se samo mora prihvatiti njihov neki agreement kad se salje isplata nista drugo. Sve ostalo osatalo po starom.
Vjerovatno misliš na ovaj agreement.
https://cex.io/cardholders-agreement

U suštini daješ pristanak da CEX.io sačuva tvoje podatke, ime i prezime, broj računa/kartice itd kada povlačiš sredstva ili vršiš razmjene.

Ma da to je sad po novim zakonima o bankarstvu u svetu sad svi sve cuvaju i gledaju koliko i sta povlacis i radis. Budalastine ali isto ti i kod nas sad svaka banka ti daje normalno i dina/visa plus kreditnu hteo ti to ili ne.
member
Activity: 224
Merit: 18
November 02, 2018, 10:30:44 PM
Cex je proradio i sad sve normalno novina je sad da se samo mora prihvatiti njihov neki agreement kad se salje isplata nista drugo. Sve ostalo osatalo po starom.
+1 radi cex samo sto i dalje treba ujutru da se povlaci,meni odbijali uvece evro/visa povlacenje
legendary
Activity: 2730
Merit: 7065
November 02, 2018, 04:03:07 PM
Vjerovatno misliš na ovaj agreement.
https://cex.io/cardholders-agreement

U suštini daješ pristanak da CEX.io sačuva tvoje podatke, ime i prezime, broj računa/kartice itd kada povlačiš sredstva ili vršiš razmjene.
full member
November 01, 2018, 06:48:43 AM
full member
October 30, 2018, 07:35:31 AM
CEX isplata radi 7-10h i 13-16h trenutno a i dalje imaju problem sa povlacenjem
https://status.cex.io/

Sad imaju sa SEPA-om problem, i pre nekih 7 dana sam povukao nesto malo mi trebalo za neku glupost u tom UTC vremenu sam odradio i ok. Sad mi za nesto malo ozbiljnije treba i cekam vec 5 dana. Koliko sam video i nacuo malo po drugim forumima i twitteru i tako tim mrezicama, izgleda da izbacuju Indiju i Filipince sa CEX-a jer nisu normalni svaki dan oni povlace neku sicu koja napravi sranje kod njih. Valjda ce to da rese.

Sta se smatra za "nesto malo" i za nesto "malo ozbiljnije"? Treba da podizem nesto, sad sam u nedoumici da li da koristim cex, malo sam se navikao na instant isplatu.

Ne znam pravo da ti kazem meni sad treba ali nikad nisam imao problem nego sada. Ako je neko voljan da kupi prodao bi 0.1 btc, bas mi je frka da ne objasnjavam. Ja sam u Novom Sadu pa ako nekog ima da je zainteresovan da se menjamo.
legendary
Activity: 1203
Merit: 1000
October 28, 2018, 03:28:42 PM

Sad imaju sa SEPA-om problem, i pre nekih 7 dana sam povukao nesto malo mi trebalo za neku glupost u tom UTC vremenu sam odradio i ok. Sad mi za nesto malo ozbiljnije treba i cekam vec 5 dana. Koliko sam video i nacuo malo po drugim forumima i twitteru i tako tim mrezicama, izgleda da izbacuju Indiju i Filipince sa CEX-a jer nisu normalni svaki dan oni povlace neku sicu koja napravi sranje kod njih. Valjda ce to da rese.

Sta se smatra za "nesto malo" i za nesto "malo ozbiljnije"? Treba da podizem nesto, sad sam u nedoumici da li da koristim cex, malo sam se navikao na instant isplatu.
full member
October 28, 2018, 12:56:21 PM

member
Activity: 224
Merit: 18
October 27, 2018, 01:46:40 PM
full member
October 27, 2018, 08:10:51 AM
Juce sam pokrenuo temu u Meti povodom nestanka ovog naseg thread-a. Nisam dobio odgovor sta se desilo, ali ga nije bilo ni na spisku obrisanih, iako mu se nije moglo pristupiti. Dobro je da su ga vratili.

Od vise ljudi sam cuo da Cex pravi problem ovih dana.
full member
October 27, 2018, 07:27:31 AM
Sta bi sa ovim threadom ovih dana?
Kao da je bio unpinovan sa language boarda.

Ne znam. Kad sam skontao poslao PM Cyrus-u. Ali mi nije odgovorio bas mi drago so je vracen.
BIlo kako bilo mozemo opet da nastavimo da pricamo.

Inace jel neko ko koristi cex i telenor u poslednjih par dana probao ili pokusava ko ja da posalje neku kintu.
Isao i na njihovo po UTC vremenu ali puno mi nesto zajebavaju.

Ima li jos neka solucija ili varijanta da ne moram da idem preko.
sr. member
Merit: 389
Do not trust the government
October 27, 2018, 04:55:07 AM
Sta bi sa ovim threadom ovih dana?
Kao da je bio unpinovan sa language boarda.
full member
October 16, 2018, 12:43:29 PM
Preporucujem pocetnicima da procitaju ovu temu i posete sajt koji sam tamo naveo https://bitcointalksearch.org/topic/m.46956971. Verujem da ce im biti od koristi.
newbie
Activity: 11
October 14, 2018, 06:23:27 AM
@jasta more kako te mogu kontaktirati? imas li telegram, skype, ne mogu ti PM poslat...
jr. member
Activity: 275
Merit: 7
October 13, 2018, 05:37:14 AM
Koga zanima da pomogne u glasanju za Safex i da potencijalno dobije nagrade:

https://youtu.be/YVhnb2xxWQQ

(safex.io)
newbie
Activity: 11
October 12, 2018, 05:01:25 PM
[...] 50+ profila po 300$ mesecno(neki minimum,islo je i preko 1k$ mesecno u zavisnosti od ranka/ico-a) za 6 meseca najveceg bull-a pa sad ti izracunaj da li ima nesto isplativije od toga Grin [...]

Ima puno toga isplativije, i kratko, i dugorocno; samo da uzmemo na primijer programiranje: dobar/iskusan programer sada u Evropi lupa po 135 Eura po satu. Pa samo da radi uobicajnih 40 sata nedeljno to je 5.400 nedelnjno. Da uzme 4 nedelje raspusta i bude po 2 nedelje bolestan itd to su 46 nedelje puta 5.400 eura, ukupno 248.400 Eura godisnje... i to dugorocno...

Znaci jednom se potrudis, naucis pravu struku koja zaista dodaje vrednost, prodas se i unapredjujes svoju struku... puno isplativije.

A jbg ne moze ni svako da bude programer pogotovo dobar,lakse mi je da kopam shitine tu makar znam sta radim Grin Ali opet kada vidim ko sve danas sebe naziva programerom a veze nema sa zivotom dodje i meni da krenem da ucim Grin
ne mogu PM da ti posaljem jer nisi kliknuo u opcijama da primas PM od newbie-a. hajde odobri u opcijama PMove ili ako imas telegram posalji mi adresu ili email da te kontaktiram u vezi ovoga sto si pisao Smiley
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
October 12, 2018, 11:44:13 AM
Svaka ti čast ja isto radim u državnoj ali sam menjao da budem vozac. Malo više para dobijem. Ali sušta istina.

Pages:
Jump to: