Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 62. (Read 3596910 times)

full member
Activity: 490
Merit: 134
September 21, 2018, 05:42:44 AM
Ljudi ako neko moze da baci mali pogled i da mozda udeli merit bilo bi super naravno ako zasluzujem.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.45980335

hvala unapred
full member
Activity: 588
Merit: 103
September 20, 2018, 02:11:25 PM
Kakva je profitabilnost trenutno? Ima li neki kalkulator za Safex profitabilnost kopanja?
Kada kliknem na Discord link dobijem poruku Invite invalid.
Safex je erc20 token,ne moze da se kopa

To je bas cudno ako se uzme u obzir citat ispod ovog mog odogovora:

Koga zanima: Safex je izbacio Main Net, majnuje se uveliko, jos uvek nema toliko konkurencije!
Ovo je poslednji update: https://safe.exchange/t/safex-blockchain-mainnet-launch/5107

Ako vas zanima da majnujete pridruzite se na discordu: https://discord.gg/hVbN2E
member
Activity: 224
Merit: 18
September 20, 2018, 11:16:19 AM
Kakva je profitabilnost trenutno? Ima li neki kalkulator za Safex profitabilnost kopanja?
Safex je erc20 token,ne moze da se kopa
jr. member
Activity: 53
Merit: 2
September 17, 2018, 01:00:57 PM
Pozdrav,

tražim nekoga da pokuša u Srbiji (može i globalno) naći referale za jednu stranicu. Nema nikakvog ulaganja i sve je besplatno za Vas i Vaše referale. Ako se pronađu kvalitetni referali može se lijepo zaraditi (nije PTC stranica). Nema nikakvog rizika. Budući da ne smijem ovdje staviti referal link ako ste zainteresirani javite se. U najgorem slučaju da ne nađete nijednog referala jedino možete izgubiti malo slobodnog vremena.

Pozdrav
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
September 17, 2018, 07:32:27 AM
U pravu si. Ali ne treba mi ne znam koliko, samo 17eur.
Mogu vratiti za nekoliko dana ...
Eto ako neko moze nek mi javi
Pozdrav

Ja na ulici ne bih pozajmio nekom ni 200 dinara, cisto jer necu posle da ga trazim.
Na netu niko ni ne moze da te trazi. Bukvalno mu dodje isto ko da baci novac, jer nemas apsolutno nikakav motiv da vratis.

Ja rado "pozajmim" tako neku sicu i nikad ne trazim nazad. Ako vrati ok, a ako mi covek ne vrati jos bolje. za sitne novce sam se resio takve osobe.

Ima li neko da mi posudi 17€ btc ?
Vracam naravno uz kamatu ...

Nikad ne treba pozamljivati random anonimnim ljudima na Internetu.
Bukvalno si juce napravio nalog.

Pozdrav

Nije stvar u moze-ne moze. Samo si se pojavio i prosis ovde dve crvene.
sr. member
Merit: 389
Do not trust the government
September 16, 2018, 07:01:19 PM
Pozdrav

Ja na ulici ne bih pozajmio nekom ni 200 dinara, cisto jer necu posle da ga trazim.
Na netu niko ni ne moze da te trazi. Bukvalno mu dodje isto ko da baci novac, jer nemas apsolutno nikakav motiv da vratis.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
September 16, 2018, 02:33:40 PM

Pozdrav
sr. member
September 16, 2018, 09:25:39 AM

newbie
September 16, 2018, 09:00:57 AM
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
September 16, 2018, 07:10:47 AM
Vidim da je bilo malo requesta za merit podelio sam za te postove po jedan kad opet budem gledao za vikend ako bude jos dacu vam ljudi kad ponovo budem tu.

Neka ovo postane normalno posto nemamo localno da napravimo temu.
full member
Merit: 134
September 15, 2018, 01:28:11 PM
Ako vazi jos ovo za merite da nama mallima udelite koji  Roll Eyes

Postovao sam neko moje misljenje na tebu "will the beginning of 2019 btc rise?" https://bitcointalksearch.org/topic/m.45737362
newbie
September 14, 2018, 11:12:04 PM
Pozdrav drustvo.
Prodajem manje kolicine BTCa povremeno, od 100 do 'iljadu, dve doloresa.Cena trenutna sa bitstampa, bez provizija i sranja.Uplate na dinarski racun.
Za sve detalje i informacije sibnite PM.
Eto tako, pa u zdravlju ostajte  Cheesy

User 'DataAnalyst' has not chosen to allow messages from newbies. You should post in their relevant thread to remind them to enable this setting.

Nmg da ti posaljem poruku
member
Activity: 250
Merit: 14
September 11, 2018, 10:04:46 AM
Info za one koji su uzeli MNX kartice, slace ih krajem ovog meseca. Sad je cena osnove kartice 4$ sto daje dnevni limit 200$ odnosno 2000$ mesecno  Grin
full member
September 10, 2018, 02:16:48 PM
Imam i ja nesto Dropila u Dexu. Nisam bas pratio celu situaciju oko buducih planova. Video sam samo da je cena bas pala, pa nisam presrecan sa njim. (Kao i sa ostalim valutama). Obelezio sam ti post Wink
Hvala Smiley
Realno, Dropil se drzi mnogo bolje od vecine altcoina. Na primer, u trenutku pisanja ovog posta, Drop je u odnosu na ATH na -59%, BTC je na -69%, a ETN na cak -87%. Zvanicna ICO cena je bila 0.005 USD, ali je zbog bonusa realna cena bila 0.0033. Trenutna cena je 0.0034, sto znaci da investitori nisu izgubili skoro nista. Najvaznija stvar, ko je u medjuvremenu drzao Drops u Dexu mogao je da dobije jos skoro 40% tokena, odnosno da u ovako ocajnoj godini za altcoine bude u plusu.
full member
Activity: 474
Merit: 101
September 10, 2018, 01:41:54 AM
Postoji li neka Safex grupa ovde ili na netu osim na Benchmark forumu?
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
September 09, 2018, 04:25:04 PM
Nisam toliko cesto online ali ovo moze da posluzi kao dobra ideja. Neka svi koji nisu full member clanovi ovi praktikuju (inace dao sam ti merit za to) postavite link prema postu i napise da ako je dobar dajete merit. Imaju komsije hrvati to i tamo postujte isto da dobijete recimo dva merita za post ili vise.

Kako se logujem pogledacu da li ovde ili tamo neko trazi pa cu dam.
Pa evo da se pridruzim akciji zickanja merita Cool
U pitanju su postovi o dva projekta koja pratim, sa informacijama koje mogu biti korisne:
Dropil https://bitcointalksearch.org/topic/m.45150312
Gym Rewards https://bitcointalksearch.org/topic/m.45398314

Imam i ja nesto Dropila u Dexu. Nisam bas pratio celu situaciju oko buducih planova. Video sam samo da je cena bas pala, pa nisam presrecan sa njim. (Kao i sa ostalim valutama). Obelezio sam ti post Wink
full member
September 09, 2018, 01:57:00 PM
Nisam toliko cesto online ali ovo moze da posluzi kao dobra ideja. Neka svi koji nisu full member clanovi ovi praktikuju (inace dao sam ti merit za to) postavite link prema postu i napise da ako je dobar dajete merit. Imaju komsije hrvati to i tamo postujte isto da dobijete recimo dva merita za post ili vise.

Pa evo da se pridruzim akciji zickanja merita Cool
U pitanju su postovi o dva projekta koja pratim, sa informacijama koje mogu biti korisne:
Dropil https://bitcointalksearch.org/topic/m.45150312
Gym Rewards https://bitcointalksearch.org/topic/m.45398314
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
September 09, 2018, 09:54:32 AM
Po trenutnim cenama bi pravio gubitak. Znaci, da prodas na kraju dana sve sto si iskopao, ne bi bilo dovoljno ni za racun za struju. Naravno, uvek postoji opcija da cuvas iskopani ETH i da mu za nekoliko meseci cena bude 10x veca nego danas, ali ja bas ne bih bio toliko optimistican. Realno, ako racunas na toliki skok cena, bolje da kupis odmah ETH, nego da platis rig i kopas. Kopanje se sad isplati onima koji imaju besplatnu struju, ili su vec otplatili hardver, pa mogu da rizikuju.
Ukratko, ne bacaj pare na stare i verovatno istrosene kartice koje ne donose profit.

Hvala za info nesto sam malo gledao i racunao i tako ispade jedino da se covek nada. A i rizik je uzeti tako nesto polovno mozda da je nesto jace pa da se malo dvoumim sa ovim je bas nula sto si i rekao.

Postavio sam jedan post i mislim da sam dobar koliko sam upucen do sada u svet ICO-a. Ako mislite da sam zasluzio merit moze necu se ljutiti.

Tema je How to invest in an ICO? - https://bitcointalksearch.org/topic/m.45319807

sr. member
September 09, 2018, 05:46:06 AM
Da, bolje ce vam se isplatiti da naucite kako ulagati u Crypto i onda taj novac tako da umnozavate...

Vise je to kocka nego znanje, ako mene pitas.
full member
September 08, 2018, 12:47:18 PM
Pages:
Jump to: