Vidim da me ne razumete. Ne želim da trgujem.
Da li je neko pročitao ovaj članak?
https://kriptosvet.info/2017/bitfinex-margina-kako-zaraditi-dodatno/Želim da u bear period dajem kripto na kamatu da to tako nazovem. Meni 5% u vreme kada većina valuta pada deluje kao dobro rešenje.
1. Gde je to najlakše izvesti?
Registrovan sam na Cex, Cryptopia, Binance, Bittrex... registrovao sam se i na bitfinexu ali mi je previše da withdraw bude 10k.
Dajte neku ideju, ili mi objasnite da grešim.
Da ponovim, ne želim da trgujem u pravom smislu, želim da dajem kripto na kamatu. Gde je to najlakše/najisplativije?
kao sto cryptohun rece, imas crypto valute koje ce ti donositi % mesecno. solidni primeri su Minexcoin (5.85% mesecno, nesto bolji rate je na 3 meseca), NPXS (8% mesecno), Dropil (8-10% mesecno)...
Naravno tu treba da imas na umu da ces zaradu dobijati u cryptovaluti, pa ti sama zarada dosta zavisi i od cene. Tu je uvek rizik, kao i za sve ostalo vezano za kritpo.
Takodje imas opciju sa Masternodovima. O tome treba dosta da se informises, ali recimo da ima potencijal.
U obe varijante je dobra stvar sto ti kontrolises coine, mozes da povuces sredstva i da prodas kad hoces.
p.s. Ovo je samo predlog i ideja da razmisljas nikako moj savet gde da investiras, to moras sam da odlucis. Tvoj novac je u pitanju. Licno imam sve tri valute sa ovom kamatom, otprilike sam u toku sto se tice njih.