Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 79. (Read 3597851 times)

member
Activity: 62
Merit: 10
CEO @ cryptolandscout.com
May 09, 2018, 05:08:31 AM
Bitmain (zajedno sa ostalim proizvođačima) je pokrio čitavu gamu relavantnih algoritama. Praktički sve ono što smo kopali sa grafikama odlazi u prošlost. Dakle, eth koji je činio 80% kopanja je vrlo brzo gotov, 10% zec kopača je u autu a onih 10% koji su kopali nešto drugo će sada imati neverovatan problem jer će se onih 90% kopača rasuti na "njihove" novčiće.

Asic proof ne postoji. Kada se ovi zapale da naprave miner, to je to. Napraviće ga.

Za sada najviše može da odoleva raven sa svoji 16 algoritama ili neka zajednica kao Monero koja će da menja algoritam kada asici uđu u nju da kopaju.

Ja sam se svako jutro budio sa dilemom, kupiti još ili prodati ono što imaš. Na kraju ostao sam da kopam sa ovim što imam. Žao mi je smao što mi je broj rx mnogo veći od 1070 a mrzi me da se šaltam. Tako, da dok ovo ide, neka kopaju... Posle juna ćemo videti gde smo...
member
Activity: 212
Merit: 12
May 08, 2018, 05:46:12 PM
Od novih nvidia modela mislim da nema nista u skorije vreme zbog gddr6 a i realno nemaju potrebu za njima.

www. techpowerup. com/gpudb/3224/geforce-gtx-1180

Počela 1180 da se pojavljuje po submit-ovanim rezultatima na benchmark sajtovima. Druga glasina je da je nVidija prestala da proizvodi 1080ti čipove jer 1180 izlazi uskoro i po performansama menja 1080ti.

A zašto je GDDR6 problem? Misliš da još nije krenula masovna proizvodnja u dovoljnim količinama?
full member
Activity: 294
Merit: 103
May 08, 2018, 07:56:02 AM
Ja imam 3 stare r9ke i to se vise definitivno ne isplati ni zec ni komodo ni bilo sta drugo, planiram da ih prodam posto poto i da kupim neki 0x ili tako nesto jos vagam...
A i red bi bio da te stare grafike odu u vecna lovista nakon 4-5 godina kopanja Grin
Od novih nvidia modela mislim da nema nista u skorije vreme zbog gddr6 a i realno nemaju potrebu za njima jer je vega fail i nemaju konkurenciju
member
Activity: 270
May 08, 2018, 03:03:51 AM

Dolazi vreme ASIC minera. Mislim da bi trebalo gledati u tom pravcu.

Vreme ASIC minera je odavno doslo, samo sada koliko razumem prave ASIC i za equihash algo tako da eto novog problema za asic resistant coine a i gpu minere uopste... Opet mislim da rudarenje, asic ili gpu,  ima godinu dve dana turbulencija.
member
Activity: 405
www.teslawatt.com
May 07, 2018, 10:22:18 PM
Ja imam 3 stare r9ke i to se vise definitivno ne isplati ni zec ni komodo ni bilo sta drugo, planiram da ih prodam posto poto i da kupim neki 0x ili tako nesto jos vagam...

Dolazi vreme ASIC minera. Mislim da bi trebalo gledati u tom pravcu.
member
May 07, 2018, 05:18:41 PM
full member
Activity: 588
May 07, 2018, 01:41:26 PM
Nego da se vratim na temu kakva su misljenja domacih rudara da li siriti rudnik ili cekati leto da prodje da ovi sto usli preko zime shvate da su pogresili i pocnu da prodaju rigove jeftino?
Nadam se da cu za oko dva meseca otplatiti ulozeno u hardver (ako ETH dobaci do 1000 USD), pa me kopka da kupim jos neku graficku, ali me plasi najava da Ethereum za 5 meseci ide u POS. Druga stvar koja me brine su sumanute cene VEGA kartica, a cini mi se da ovim RX570/580 polako prolazi vreme. Ne znam kad ce NVIDIA poceti sa prodajom nove generacije, po kojim cenama i sa kakvim performansama u kopanju. To moze drasticno da utice na celu pricu.
member
Activity: 518
May 07, 2018, 11:55:53 AM

Nego da se vratim na temu kakva su misljenja domacih rudara da li siriti rudnik ili cekati leto da prodje da ovi sto usli preko zime shvate da su pogresili i pocnu da prodaju rigove jeftino?

Bogami ja vise nista ne sirim! Kontam da ce nas zatrpati jeftinim kartama, jer su i proizvodjaci sigurno podivljali kad je bila nestasica i da uskoro nece znati sta ce sa njima. Sto se mog rudarenja tice, cekacu godinu dve da prodje oluja, a do tad da rasprodam ovo moje malo sirotinje...
full member
Activity: 294
May 07, 2018, 11:46:11 AM
Previse ste napeti. Decijim komentarima cete rasterati ljude sa teme! A bilo bi steta jer se izmedju svega toga kriju dobre i korisne informacije...
Pa ako ce da napusti izvor korisnih informacija jer mu je random lik nesto lose rekao taj bolje i da ne koristi internet Grin Danas svi nesto osetljivi a to pocelo i kod nas sada....
member
May 07, 2018, 11:39:56 AM
Previse ste napeti. Decijim komentarima cete rasterati ljude sa teme! A bilo bi steta jer se izmedju svega toga kriju dobre i korisne informacije...
newbie
Activity: 84
Merit: 0
May 06, 2018, 10:11:35 PM
da napomenem, jedino cimanje je kod pravljenje mejlova npr sa jednim brojem telefona mozete da napravite 5,6 gmail naloga... posle trazi drugi broj telefona.. TAKO JE U MOM SLUCAJU...

drugar napravio 50 mejlova bez br. telefona

Ahahahaha, koji ste noobovi, ne verujem. Cheesy

https://temp-mail.org/

mama ti noob. treba gmail jer treba da se odradi verifikacija preko google accounta (najlakse) ILI facebook,twitter,instagram... jedino ako ces da pravis sve posebno.

pozdrav.
newbie
May 06, 2018, 06:50:45 PM
dobije se 2.7 $   sa kojima nemozes nista uraditi

u narednih nekoliko dana ce moci da se povuce novac. prati njihov telegram za update.
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
May 06, 2018, 04:56:41 PM
napravis prvo svoj profil a sve ostale sa laznih mejlova. i sa tih laznih ulazis na svoj referal link. E sad moze da se desi da imas problem kod pravljenja gmaila jer posle 4,5 profila ne moze vise isti broj telefona (a obavezan je, barem meni)... Drugar napravio 50 fejk naloga nije mu gugl trazio broj telefona.. tako da je individualno..

treba da verifikujes svaki profil koji napravis. to znaci da verifikujes google account (taj koji si napravio i da popunis neke podatke.. to je ono sto ti pise 30%... mada ja sam tu kucao svugde slovo 'A'   i isao dalje samo da sto pre zavrsim..)

Jel tu mora gmail email nalog ili moze bilo sta?
Resenje: registruj sopstveni domen i otvori hrpu adresa registrovanih preko sopstvenog domena. Mada mi malo nestvarno deluje da tek tako neko baca novac, samo za registraciju. Takodje postoje automatizovane skripte za otvaranej novih gmail naloga...
legendary
Activity: 1974
Merit: 1077
^ Will code for Bitcoins
May 06, 2018, 04:39:54 AM
Da li je Nitrogensports.eu i vama blokiran u Srbiji?

Jeste, zabranili nas:

nitrogensports.eu has banned the country or region your IP address is in (RS) from accessing this website.

Nije to nista neobicno, nece da krse nase zakone jer nije dozvoljeno kladjenje za gradjane bez registracije sajta u Ministarstvu finansija. Nije to nista neobicno, i USA zabranjuje svojim gradjanima da se klade na stranim sajtovima i kladionice to postuju, nece da imaju problema. Mislim da je registracija 15.000 EUR mesecno ili slicna cifra, nisam bas siguran, posto smo malo trziste ne isplati im se.
newbie
Activity: 23
Merit: 2
May 06, 2018, 02:10:23 AM
da napomenem, jedino cimanje je kod pravljenje mejlova npr sa jednim brojem telefona mozete da napravite 5,6 gmail naloga... posle trazi drugi broj telefona.. TAKO JE U MOM SLUCAJU...

Ahahahaha, koji ste noobovi, ne verujem. Cheesy

https://temp-mail.org/
hero member
Activity: 714
Merit: 500
May 05, 2018, 09:41:37 PM
Da li je Nitrogensports.eu i vama blokiran u Srbiji?
newbie
Activity: 11
May 05, 2018, 08:28:42 PM
dobije se 2.7 $   sa kojima nemozes nista uraditi
newbie
May 05, 2018, 07:54:31 PM
https://dock.io?r=nikolacirovic:aaaa6CZw

hahaha evo.

full member
Activity: 588
May 05, 2018, 06:17:18 PM
Znam da je link dobar kad se iskopira, ali vecina ce samo da klikne na prvi deo, a onda se gubi referal link.
Mislim da nisi dobro ubacio link u post. Nemoj samo da ga copy/paste-ujes kao tekst nego iskoristi "Insert Hyperlink" (plava ikonica globusa kad pises novu poruku - kod mene je treca u drugom redu ikonica).
newbie
May 05, 2018, 05:32:41 PM
Dobar je link, ne znam zasto je prvi deo plav.

Samo se iskopira CEO link i onda radi.

https://dock.io?r=nikolacirovic:aaaa6CZw
Pages:
Jump to: