Pages:
Author

Topic: Sesli Düşünceler (Kripto Günlüğü) - page 24. (Read 27302 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
+XRP bu akşam 7K seviyesini deneyecek, çok yaklaşacak yada geçecek.
Ben bu yüzden ripple'da bekliyorum.

@2E4G, böyle kırıcı olmanıza sebep olan cümlemiz nedir?

Bu analizimde gerçekleşti.
Aslında gece saatlerinde bekliyordum ama bir kaç saat fark ile gerçekleşti.

Benle beraber kazananları tebrik ederim.

Pazar olduğundan ofise geçmedim. Bugün kızımla vakit geçireceğim. Bol kazançlar.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
adam haklı çıkmadımı şimdi konuşsun forumdaki kimsenin kazanmasını istemeyen şahıslar an itibariyle 7400
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
evet ripple 0.10 barajınıda kırdı aldıgınız iyi olmuş,bundan sonra ucusa geçebilir.
legendary
Be A Hope
Günaydın!
Gece yaptığım dağıtım on numara olmuş.
Sabaha +%15 ile uyandım.

Alım emri verdiği bazı seviyeler olmadığımdan elimde az bir btc kalmış.
Onlarıda hallederiz Smiley
Ofise geçince grafikleri inceleyip tekrar yazarım.

Bu arad ilginize teşekkürler
sr. member
Activity: 288
Merit: 250
Hayırlı olsun ama konunun başlığını Kripto Günlüğüm deseymişsiniz tam olacakmış.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
hocam ltc ne yapar sizce yükselişine devam eder mi

yükselmez,  yukselmez dedik coinbase sistemine dahil etti biranda fiyatı fırladı. kimsenin lafına bakma kendi sezilerinle karar vermen en hayırlısı olur.
hero member
Activity: 756
hocam ltc ne yapar sizce yükselişine devam eder mi
hero member
Activity: 698
Merit: 506
STR takip etmekten buraya yazacak vakit bulamadım.
Güzel katladı.
Zaten 200 seviyesinden beri alım yaptığım bir coin idi ve öneriyordum hep.

Bu btc'de gece bir dalga daha bekliyorumda herhalde o saatte uyuyor olacağım.
Ripple'ı az önceki 6260 seviyesinden tekrar aldım. (satıp STR aldığımı ve ordaki kar ile çıktığımı yazmamıştım.)
Şuan yine ripple ve strye geri dağıttım coinleri. Bu şekilde uyurum. Sabah ola hayr ola...

aynı şekilde yaptım kazançlı olur umarım. olmazsada canınız sağolsun. Smiley
full member
Activity: 126
Merit: 100
Etc icin bu sene 50+ bekliyorum.
Bekleyip görecez.

Twitterde saygi deger bir crypto analizcisi 100$ gecer bu sene diyor ama, bana biraz abarti geldi.
Genede belli olmaz. Son 3günde toplam marketcap 5milyar $ daha büyüdü.
full member
Activity: 171
Merit: 100
STR yaklaşık %40 kar ile çıktım.
Daha düşük bir seviyeden tekrar girmeyi düşünüyorum. O rakamı yazmayayım şimdi.

Buda tuttu.
STR'de 955 al emri vermiştim. Tamda o rakamlara düşmüş Smiley
Şimdi pc başında değilim ama tekrar STR girmiş oldum 955 maliyetle.
Elbette güzel bir şey bekliyorum yine. az bir karın ardından çıkabilirim tekrar.

Gerçek hayata geri döndüğümden şimdilik Kalemder ofline...

Ek: ripple akşam artacak, çok aşırı değil ama 70'e yakın hareket bekliyorum. şuan fiyat 63
face te sizinkine paralel bir öngörü var 7076 olup oradan düşeceği yazılmış. bu arada konunun hep devam etmesini ister başarılar dilerim.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Whatsapp grubunuz varmı baskan bende katılmak isterdim cok. Alcalan takoz paylasımları yapardım Smiley
legendary
Be A Hope
Harika bir konu iste aradıgım bu ya Smiley Basarılar kardesim takipteyiz. Teknik olarakmı alım kararı veriyosunuz hocam haber takibimi yapıyorsunuz

Teknik meknik yok bam bam bam!

Şaka şaka tabiki var Smiley
Okuyabildiğim görebildiğim kadarını sezgiye çeviriyorum.
Yeterince koinim ve bir kaç monitörüm daha olsa daha çok coinden kazanırdım
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Harika bir konu iste aradıgım bu ya Smiley Basarılar kardesim takipteyiz. Teknik olarakmı alım kararı veriyosunuz hocam haber takibimi yapıyorsunuz
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
etc ye bende güveniyorum şuan aslinda tam alım noktasında. o kadar coinin içinde bi şekilde insanlar şuan uzak duruyorlar ama benim tahminim balinalarin planlari var etc ile . benim tahminim 1 2 hafta arasında 10 usd ye dayanması. yaz  ortalarinda 12 13  usd arasi gezer sonlara doğru 20 usd ye gelir diyorum. tabi benim düşüncem. etc ile ilgili araştırırsanız güzel haberler mevcut. onlara istinaden olumluyum. teşekkürler. ytd
legendary
Be A Hope
STR takip etmekten buraya yazacak vakit bulamadım.
Güzel katladı.
Zaten 200 seviyesinden beri alım yaptığım bir coin idi ve öneriyordum hep.

Bu btc'de gece bir dalga daha bekliyorumda herhalde o saatte uyuyor olacağım.
Ripple'ı az önceki 6260 seviyesinden tekrar aldım. (satıp STR aldığımı ve ordaki kar ile çıktığımı yazmamıştım.)
Şuan yine ripple ve strye geri dağıttım coinleri. Bu şekilde uyurum. Sabah ola hayr ola...
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Resmi görünce gaza geldim Cheesy
Güzel konu motivasyon sağlıyor olsa gerek sadece trade için değil hayatın her alanında böyle günlük tarzı yazmak lazım.
member
Activity: 81
Merit: 10
Mustafa hocam senin analizlerini de ben çok beğeniyorum. O nedenle burda da analiz bekliyorum senden.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
STR kafayı yedi. 200 de heralde doymuştur tepe noktası gibi gözüktü. sell yaptım. yapmaz olaydım. ben ne verdiysem tersine gidiyor bu coinler. resmen bana tepki olarak doğmuş bu coinler.
full member
Activity: 182
Merit: 104
Merhaba. Golem hakkında ne düşünüyorsunuz
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
8k seviyesinde grafik yaptım ve sonuç olarak vtc nın 3.bir tepeye hareket edecegıni çıkardım,hatta 4 kısılık bır whtsup grubuna dedım arkadaşlar bakın gıdecek dıye,aptal gıbı kendım vtc yerıne vrc almışım
vtc 1 haftada %100 yaptı,gulermısın aglarmısın ne dıyeyım

bizde şans yok hocam.vtc almıştım baktım çıkmıyor sattım.sattığım gün fırladı Cheesy
stellarda çıldırmış.1100'leri geçti.Beklemekteyiz.Pink ten bir atak bekliyorum hayırlısı.ya olur ya olmaz.
Pages:
Jump to: