https://coinmarketcap.com/exchanges/koineks/$1.674.741 USD
https://coinmarketcap.com/exchanges/sistemkoin/$20.234.225 USD
günlük hacim farkı bariz de.
mesele şurda her 2 borsaya üyeyim.hatta paribu-koinim-finansnet üyeyim.
Anlaşılan dilde yazayım isteyen istediği şekilde düşünsün.
Arkadaşıların anlatmaya çalıştığı sistemkoindeki hacim fake diyorlar.
Mesele şu.üsteki fark bugün yaklaşık 11 katda işte o
20 milyon bence yalan niye de.Bugün ve dünden beri piyasada düşüş var hal böyle
olunca bugün koineksden sadece stellar ve biraz litecoin aldım siteden bakıncada
koinkesde fiyat aşağı çekildiği için hacim düştü yani millet zararına satarmı soru bu.
satanda az alan var ama bekliyor birde alanlarda ölü fiyattan bekliyorlar.
işte dün bitcoin gold aldım dün 3250 btg adet sitede satıldı bugün ise 440 btg.
hacim düştü fiyatlar geriledi ve zararına kimse satmaz ve satılan btg sayısı bile düştü.
sistemkoine üyeyimde inan üsteki yorumları okuyupta ne para nede coin yolladım.
sebebi şu ara ara sistemkoine girip inceliyorum bakıyorum ediyorum arkadaşların dediği doğru tık yok tık
alım satım olsa belli olur ben bazen bakıyorum alım satım yok ama alım satım yapılmış gibi gösterdi
ne ara fiyat verildi ne ara alan aldı yani üstte anlatılmaya çalışılan olayda bile bariz fark var piyasa düşerken
miilet elindeki coinleri sitede hacim olsun diye zararınamı satıyor soru bu..
hal böyle olunca işte herkes sadece izliyor üye ama para gönderen yok sanırım..
ara ara ben marketcapten hacimleri inceliyorum.işte bugün 1.674.000 usd olan hacim geçen gün 4.000.000 usd idi koineksde o günde işte piyasa
çıkışta idi yani anlatmak istediğimiz piyasa ile borsa hacmi ilişkilidir mesele burda.
piyasa çıkınca alım satım artar ve hacim artar ama piyasa düşmeye başlayıncada hacim daralır alım azalır satan çok olur ama bakan olmaz birde gene herkes yüksekten satmaya çalışır çünkü zararına satanda olur ama herkes satmaz alanda ölü fiyattan almaya çalışır bu iş coin de değil normal borsalarda böyle bu şekil işler..bizde istiyoruz sistemkoin sistemi sağlam olsun hacimi fake olmasın millet girer ticaret yaparda işte fake hacim olan yere coini yolla bekle dur.olmadı zararıanmı satacak millet hacim olmayan borsada yani.