Pages:
Author

Topic: Sizce Altın Düşer Mi Yükselir Mi? - page 5. (Read 1108 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Altının yükseleceğini düşünüyorum. Son aylarda bir çok ülkenin altın rezervlerini arttırma yönünde alımlar yaptığı konuşuluyor. Bunun neticesi olarak altın fiyatları sadece ülkemizde değil, tüm dünyada yükselecek muhtemelen.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Son aylarda iyice ayyuka çıkan ekonomik kriz sürerse altın fiyatları da yükselmeye devam edecektir. Malesef düşmedi sözkonusu bile değil. Bir düşüş olabilmesi için krize çözüm bulunması gerek. Seçime odaklanmışken ekonomik tedbirleri seçim sonrasına ertelemiş gibi hörünüyorlar. Üstelik seçim sonrası tüm ekonomik parametrelerin bir anda düzelmesi çok zor, ekonominin düzelmesi yıllar sürebilir.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bu piyasa şartlarında ne dolar nede altın düşer, her ikisi de 24 haziran tarihine kadar yükselmeye devam edecektir. Sonrasında oluşacak siyasi havaya göre ya devam eder yada durur.
member
Activity: 308
Merit: 10
Ülkedeki ekonomik kriz devam ettiği sürece altında artışını sürdürecektir. Dünya genelinde altında bu kadar artış yok gerçi bu artışta döviz kurunun etkisi var. Bir süre daha bu artış devam eder.
member
Activity: 210
Altın düşeyecegini son gunlerdeki artislariyla daha da gosterdi. Bu kadar hizli olmasa da yavas yavas artmaya devam edecektir.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Altinin dusmesi ne bileyim ozellikle de su ekonomik durum icerisinde cok zor gibi geliyor. Aksine artisinda yukselme gorulecegini dusunuyorum.
newbie
Activity: 168
Altınım olsaydı artmasından yana olurdum ama olmadığı için beni çok ilgilendirmiyor Smiley ama doların yükselişi devam ettiği sürece altında yükselmeye devam edecektir.
member
Activity: 266
Dolarda ki bu yükseliş böyle devam ettiği sürece ne altın fiyatları düşer ne benzin fiyatları. Her şeyin fiyatı artacaktır dışa bağımlı olduğumuz için. O yüzden altın fiyatı düşmüş çıkmış çok önemli değil doların düşmesi lazım.
member
Döviz kurları artmaya devam ettikçe altında artmaya devam edecektir. Özellikle dolarda tarihi rekorlar geldiği sürece altında rekor kırmaya devam edecek. Umarım bu iş böyle devam etmez.
newbie
Activity: 252
Altının şu günlerde düşmesini beklemek pekte akıllı olmaz önümüzde seçim var seçimden sonrada en az 3 ay altın fiyatları yükseleceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Su an yukselise devam ediyor ve daha da yukselecektir. Çeyrek altin bugun 326yi bulmus kisa sure icinde 350yi de gececegini dusunuyorum.
newbie
Dünyada bir kriz beklentisi var buna bağlı olarak altın yükselişini sürdürecek fakat kıtım kıtım yükselişlerle yükselecek.kriz dönemlerinde vatandaşlar hep altına yatırım yapmışlardır.bu yüzden altın yükselişi devam edecektir.
newbie
Bana göre altın yükselmesini sürdürür çünkü dış devletlerin ve içimizdeki bazı kişilerin kişisel hesaplar peşinde gitmesi ekonomiyi de olumsuz ekiliyecektir.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Altın fiyatı da dolarda pek düşecek gibi durmuyor, Nişa düğün organizasyonları için erken pozisyon almak lazım :d ekonomik olarak çok zor sürecin içindeyiz ülke olarak.
member
altına diğer paa birimleri ile takip etmedim hiç. şuan dünyada ne alemde bilmiyorum. Türkiye de ki artışı ise piyasaların durumundan kaynaklı olabilir düyadaki durumuna bakarak düşünmek gerekiyor
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Altin kisa vade de dusse bile uzun vadede herturlu artacaktir. Bu nedenle altin piyasasina gireceklerin oncelikle sabirli olmasi ve uzun sure o paraya ihtiyac duymamasi gerekir.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
arkadaşlar her zaman altın yükselmiştir. aşırı volatilite hiç bir zaman olmadığı için yükseliş trendi için kısa-orta veya uzun vade demek biraz saçma olacaktır.

zaten altın önemli bir metal olduğu için teknolojide çok gerekli her zaman artar. bu artışlarında devam edeceğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 59
2016 temmuz ayında pound 2.50 iken şuan 6 civarlarında. bence kısa vadede değil ama orta vadede altın yükselir. yatırım tavsiyesidir.
member
Ne altın ne dolar seçimler olana kadar düşmeyecektir. Hükumetin zorda kalması için yüksek kur fiyatı ve işsizlik oranlarının artması gerekiyor. Seçim sonuçlarına göre kur ya düşer yada artmaya devam eder.
newbie
İnsanların en güvenli liman olarak gördükleri yatırım aracı altın olduğu için altında çok büyük düşüşler yaşanmaz. Özellikle ekonomik krizlerin yaşandığı dönemlerde altın değerine değer katmıştır. Altın yükselişini sürdürecektir.
Pages:
Jump to: