Pages:
Author

Topic: Sizce Altın Düşer Mi Yükselir Mi? - page 9. (Read 1108 times)

jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Daha coook yukselir bana kalirsa. Onu hep acik yani. Yillar gectikce deger kazanacak.
member
Activity: 308
Merit: 11
Seçim gelmesiyle de birlikte özellikle devlet büyüklerimizin ekonomiyi unutup seçime yonelmesi ve de düğün sezonunun açılmış olmasıyla altın da daha fazla çıkış yapabilir diye düşünüyorum ben.
jr. member
Activity: 182
Kesinlikle yukselir. Hic bir donemde deger kaybi yasamamis sonucta. Ici rahat olsun bence herkesin.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Maalesef bir onlem alinmiyor paramiz degersizlesmesin diye yatirim yapilmiyor. Duzenleme olmadikca tabikide hersey yukselecek paramiz degersizlesecektir.
member
Merit: 10
Elbette dogru yanit: yukselir. Altin sonucta ne zaman dusmus ki.
jr. member
Yav altinin dolarin euronun deger kaybettigi ne zaman gorulmus. Tabiki de yukselir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Tl bazinda hic bir zaman deger kaybina ugramayacaktir bence. Fakat dolar ve euro bazinda elbette dusebilir.
newbie
Activity: 171
altın kolay kolay düşmez hocam, hele hele bu zamanda hiç düşmez, tl sürekli bir enflasyon altında eziliyor şu anda.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Türk Lirası karşısında değer kaybedecek bir şey göremiyorum şu dönemde. Altın yükselmeye devam edecektir. Dolar da boş durmayacaktır. Yıl sonu çeyrek altın 350-400tl arası, dolar ise 4,75-5tl arasında olacaktır diye tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Kısa vadede ufak tefek düşüş yönlü dalgalanmalar olsa da kesinlikle uzun vadede yükseleceği kanısındayım. Zaten bugüne kadar Altının düştüğüne şahitlik etmedim
full member
Activity: 616
Merit: 100
Altın görece diğer yatırım araçlarından daha güvenilir olabilir. Özellikle ülkemizde yaz sezonunda gerçekleşen düğünlerden dolayı altın talebi arttığı için fiyatlar bir miktar daha yükseliyor.
newbie
Turk lirasi karsisinda hersey deger kazanacaktir zamanla ekonomimiz gun gectikce cokmeye devam edecek cunku onlem alinmiyor maalesef.
member
Activity: 336
Metahash
Bugün aldığım duyumlara göre abd fed 4 defa faiz artırma ihtimalı güçlü. Altın tl olarak değer kazanacak gibi görünüyor fakat ons altın usd karşısında değer kaybeder. Zaten konu ilk açıldığında bu enflasyon ve S&P nin not düşürmesi gündemde değildi bu hafta baya değer kazandı altın
member
yaz dönemi geliyor belki bir miktar düşer gibi ama altın her zaman yükselmiştir ve degerli madenlerdendir. ve ülkelerin merkez banka kasalarında sürekli bulunur altın rezervi ne kadar cok olursa ülke ekonoisi o kadar güclü olur.
jr. member
Merit: 2
Elbette yukselecektir. Hic bir donem dusus yasamis birsey degildir altin.
member
Activity: 224
Kisa sureli dusmeler olsa da uzun sureli grafiklere baktigimiz zaman hep artış gorecegimizi dusunuyorum.
newbie
Activity: 210
altın her zaman yatırım aracı olmulştur onun içinde fiyatının düşmesi beklenmez aksıne sürekli yükselir. altın ne kadar fazla olursa ekonomin o kadar güçlü olur.
full member
Activity: 280
Merit: 102
bana sorarsanız yükselir hocam, hele hele TL karşısında iyice yükselir diye düşünüyorum, neden çünkü Tl sürekli dolara karşı değer kaybediyor, altın ise dolara karşı sağlam duruyor
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Altın uzun vadede her zaman kazandırıyor yine öyle bir dönemdeyiz, daha da yükselir mi sorusunun cevabı dünyanın ekonomik kriz seviyesine bağlı, düşmeyeceği kesin.
member
Activity: 378
vallahi dolar git gide yükseliyor altın da akıllı duracağa benzemiyor öyle bir şey de değil yani altın bu. ama yatırım ile kazandırabilir diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: