Pages:
Author

Topic: Sizce Altın Düşer Mi Yükselir Mi? - page 8. (Read 1108 times)

member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
altın yükselir dostum altından pek kaydeden görmedim ben kısa süreli düşüş olabilir ama yatırım için uzun vadeli yatırım için özellikle en mantıklı tercihtir
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Ara ara belki deger kaybi yasayabilir fakat uzun vadede hep yukselecektir.
member
Activity: 224
Merit: 10
Her gecen gun deger kazanacagina bir sonunun olmadigina inanan insanlardanim bende.
member
Activity: 448
Altın yükseleceğini düşünüyorum ,dünya ekonomi piyasasına baktığımızda ve Amerika da olan gelişmeleri ele aldığımızda altın fiyatının bundan sonraki süreçte önceki 10 yıla göre daha hızlı yükseliş göstereceğini düşünüyorum.
member
Activity: 336
Altın özellikle mayıs ayından sonra ülkemiz piyasasında yükselmeye başlıyor , orta ve uzun vadede bakacak olursak zaten altın fiyatı herzaman yükselen ve kar getiren bir değerdir, en güvenilir yatırım aracıda diyebiliriz.
member
Activity: 244
Kısa süreli düşüşler olabilir ama uzun vadede ne altın düşer ne de doviz. Ülkemizde altının fiyatını sadece ons değeri etkilemiyor, ons dolara bağlı olduğu için ons sabit dursa bile dolar yükseldikce altın yine yükselir.
member
Activity: 252
altın en güvenilir yatırım araçlarından biridir . fiyatı düşer ama önle uçuk rakamlarla degıl  kuruş bazında düşer ve kendini hemen toparlar. gidişata bakılırsa yükselecek altın.
newbie
Activity: 252
Altın önümüzdeki bir kaç ayda da yükselir fakat bu yükseliş çok çüzzi miktarda olur yatırım yapmaya değmez benim Görüşüm bitcoin altından daha fazla kazandırır.
full member
Activity: 350
Merit: 100
valla şu anda 179.5 civarında seyrediyor, TL çok gerilere geldi, eskiden gr altındenin mi 80 lira idi bilemedin 100 lira idi, ama altına çok para bağlamamak lazım diye düşünüyorum
newbie
Activity: 172
dolara endeksli olduğu için ve dolar da yükseleceği için altın da yükselir..düğün sezonu da açıldı hadi geçmiş olsun..
newbie
Activity: 112
Altın gitgide değeri yükselen bir maden
Eninde sonunda kazandırıyor
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Uzun vadede illa ki yükselecek bir şey altın. Yatırım olarak düşünüyorsanız rahat olun yani korkmanıza gerek yok.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Altin Turkiye şartlarında daima yükselir. Türk lirası değer kaybettikçe diğer paralar ve takas birimleri sürekli artar. Altin, dolar, euro ve ethereum alın kendinizi şımartın Smiley
newbie
Activity: 140
Altın düşmesi pek muhtemel olmayan bir yatırım aracı
Genel olarak yükseliş hep devam eder
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Altının fiyatının düşmesi çok zor. 1 geri gidiyorsa 2 ileri gider fakat yatırım yapmayı gerektirecek ya da size para kazandıracak bir etkisi olacak kadar fiyat yükselişi olmaz. Sadece elinizdeki paranın değer kaybetmesini engeller.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Altının ons fiyatının çok artacağını düşünmüyorum, fakat yurt içinde dövizin artışına bağlı olarak yükselme devam edecektir.
member
Activity: 280
altın şu zamana kadar insanoğlunun en çok yatırım yaptığı şeydir, yani baktığınız zaman, bir metale bu kadar çok değer vermek mantıklı gelmese de en güvenli liman oluyor altın tutmak
newbie
Activity: 294
bana kalırsa yükselir hocam, neden diye sorarsanız, altının arzı sınırlı ve altın çıkarmak çok ama çok zor,  bu hiç bir şeye benzemez, ne emlağa benzer, ne de konuta, kolay bir şey değil yani bu.
newbie
Activity: 135
Altin hic bir zaman deger kaybi yasamamis bir maden ve bence yine yukselmeye devam edecektir.
newbie
Activity: 210
Karsisinda tl varsa eminim deger kazanacak ve cok fazla yukselecektir. Ama diger paralar karsisinda ayni seyi soylemek bazen zor oluyor.
Pages:
Jump to: