Pages:
Author

Topic: Sizce Altın Düşer Mi Yükselir Mi? - page 6. (Read 1108 times)

member
Activity: 220
Merit: 10
bundan sonra herşey yükselir dolar yükseliyor zaten yakıt yine yükseliyor altın zaten herzxaman değerliydi değerinin düşeceğini hiç sanmıyorum heleki şu ortamda
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Bi süre daha yükseleceğini düşünüyorum özellikle tl karsısında yükselecektir bu kadar degersiz bir para birimine sahip oldugumuz icin kripto dünyasına daha saglam baglanıyorum.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Tabiki de yukselir. Hemde Tl karsisinda cok fazla yukselir. Sonucta paramiz uzun zamandir deger kaybindaydi ve son zamanlarda cok hizlandi.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Altın dolar karşısında düşer mi bilmem ama TL karşısında bütün herşeyin değeri artıyor. Parayı TL de tutmak yerine herhangi bir şeye yatırım yapılabilir
member
Activity: 308
Merit: 10
Altın her gecen gün yükseliyor ozellikle son gunlerde yine ataklar gosterdi. Uzucu bir durum ama daha da yukselecektir ne yazik ki.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
altın fiyatı düşer. ons altından bahsediyorum, yani altının dolar karşısındaki değerinden. şu an 1300 dolar civarında ve 1000 doların altı sürpriz olmayacaktır. türk lirası karşısında ise yükseliş devam eder çünkü dolar yükselmeye devam edecek gibi görünüyor
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Duser demek cok zor maalesef. Artmasi hic iyiye alamet degil bana kalirsa. Sonuclari kotu olacaktir.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
herşey yükselirken altının neresi eksik tabiki yükselecek bundan sonra hiçbişey düşmez habire artar bence en başta da altının fiyatı olmak üzere bugün 302tl
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Altının düştüğüne ben çok şahit olmadım açıkcası, kısa vadede düşersede uzun vadede sürekli değerlenmiştir. Dünyadaki nadirliği bitmediği sürece altın sürekli yükselecektir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Altın ve döviz herdaim uzun vadede kazandırır.Kaybeden hep Tl ne yazık ki.Ülkenin durumu ortada üretmeden balon ekonomiyle yönetilen,eğitimsiz bir nüfusa sahibiz.Bu insan kalitesi ve yönetici kalitesizliğiyle Türkiye'den cacık olmaz.
member
Activity: 182
Merit: 11
Altın son bir kaç yılı düşündüğümüz de gerçekten güzel kazandırdı yatırımcısına bence bundan sonra da yükselişi devam eder ama biraz yavaşlayabilir
jr. member
Activity: 154
Yukselir hocam yukselis daha coook yukselir. Uzun vadede hic deger kaybetmeyen bir maden.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
Altının yükselişi  seçimden sonra yeni hükümet kuruluncaya kadar sürer hükümet kurulduktan sonra yerinde sayarak devam eder çok az düşer diye tahmin ediyorum.
member
Activity: 476
Merit: 75
Altın belki ufak bir geri çekilme yapabilir ancak düşeceğini düşünmüyorum genel olarak fiyatlar sürekli artıyor yeterince beklersen zaten artıyor. Altın için kısa vadede de artışın devam edeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Altın fiyatları zaman zaman düşse de uzun vadede artma eğiliminde yoluna devam ediyor. Tarih boyunca bir düşse üç artan bir değerden söz ediyoruz, altının yükselişi tüm Dünyada sürecektir.
jr. member
Activity: 112
bu ülkede neyin fiyatı düştüde altın dip yapsın zarar ettirsin çok düşüncede kalırsa bankada altın hesabı açtılılır alt limit koydur düşsede zararın kardan olur
dünya var olduğu sürece altın her zaman altındır ama btc daha kıyak:Dufak ufak oynamaya devam bence
jr. member
Activity: 140
Altin dusmez hocam varsa kenarda para bas altina otur bekle mutlaka deger kazanacak.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Duser demek cok zor ara ara deger kaybetsede uzun vadede yukselis durmayacaktir.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Kucuk miktarlarda dususler gosterse de buyuk oranda bir dusus yasamaz.
jr. member
Activity: 168
Dolar bazinda deger kaybedebilecegini dusunuyorum. Fakat tl karsinda elbette yukselecektir.
Pages:
Jump to: