Pages:
Author

Topic: Sizce Dolardaki Yükseliş Sürer Mi? - page 11. (Read 2140 times)

sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Dolar şuan zirvede gözükse bile daha gidicegi yol var 5 seviyelerini cok rahat görücegini düşünüyorum hatta şuanda bile dolar yatırımı yapmak tlde durmaktan iyidir diye düşünüyorum bakalım görücez yakın zaman neler olucak ülkenin ekonomisi zaten çöktü
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Yükseleceğini zannedenlerdendim nasıl olduysa çektiler aşağıya. Çok iyi oldu ülke sağlığı açısından. Yatırım yapmayı düşünüyordum iyiki yapmamışım. Balıklama atlayanlara geçmiş olsun
full member
Activity: 518
Merit: 102
Bizim ağlar yatırımcı çekmek için ingilteredeler ama bu piyasadan insanlar bir anda kaçmadılar bir anda da gelmezler. O yüzden kısa vadede ben doların düşeceğine inanmıyorum.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Doların bu seviyelere kadar yükseleceğini eminim kimse düşünmüyordu tahmin edemiyordu daha doğrusu bu durum bence seçim zamanına kadar devam eder bir yükselir bir düşer fakat seçimden sonra belli bir seviyenin altına kadar düşer diye tahmin ediyorum daha fazla yükseleceğini tahmin etmiyorum
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Bugünkü merkez bankasının faiz artırımından sonra kurlarda çok ciddi artış olacağını sanmıyorum. Bu müdahale sonrası seçimler olana kadar kurlar bu seviyede dolaşacaktır.
newbie
Activity: 252
Şuan intibarı ile ülkenin durumunu göz önüne alırsak dolar daki yükselişin süreceğini tahmin ediyorum.her ne kadar merkez bankası müdahalede bulunursa bulunsun bu yükselişi engelleyeceğini zannetmiyorum.
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bence dolardaki yükseliş daha sürecek neden diye soracak olursanız doların düşüşüne sebep olacak bir olay henüz olmadı ve bir sürede bu zemin hazırlanamayacak.
member
Activity: 224
Dolardaki yükselişin süreceğini zannetmiyorum ancak ülkeyi büyük bir ekonomik kriz beklediği baya baya aşikar onu atlatmamız gerekli öncelikle
full member
Activity: 546
Merit: 100
bence sürecek gibi duruyor çünkü hiçbir şey düşüşe geçmesi için elverişli bir ortam yaratmış gibi görünmüyor. sıkıntı daha devam edecek.
member
Activity: 364
Dolardaki yükselişin duracağını hiç zannetmiyorum. Seçime kadar yükselişin devam edeceğini ve doların 5 i göreceğini düşünüyorum.
Tl de durdukça paramız eriyor bu nedenle dolar tl bazında sabit dursa da yatırım yapmakta fayda var bence.
full member
Activity: 742
Merit: 112
Dolar zirveye geldi bundan sonra milim hareket etmez gibi düşüncen varsa tekrar düşün Smiley yani gülüyoruz ağlanacak halimize. 1 dolar 1 TL'ye eşit olduğu tarihler 2000'lerin başıydı yani o tarihleri bile özlüyoruz. Dolar durmaz, durdurulamaz hükümet değişirse belki diyorum elimize biraz daha koz geçer. bu hükümet ne enflasyonu, ne faizi, ne doları, ne hayat pahalılığını durdurabiliyor.
member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
Bana göre dolardaki yükseliş devam edecektir.taki seçimler bitene kadar buradaki hedef doları yükselterek ekonomiyi zor duruma sokup seçimleri şu anki hükümete kayıp ettirmek.
Sevgili geri zekalı arkadaşım ve benzer yorumları yapan kitle; Ekonomi sitesindesiniz, açın tradingview.com sitesini, doların birkaç ülkedeki davranışına bakın, iran, rusya, israil, çin... Hepsinde 15-17 nisan civarı pump yemiş.
Dolar tüm dünyada yükseliyor, genel bir kriz var. Senin partini sikleyen yok yani. Mal mal hayal kurmayın kendi küçük cahil dünyanızda. Hükümetin yaptığı, hazır kriz var, mağduru oynayalımdan ibaret. Hem belki yabancıya ucuz emlak satarak inşaat sektörünü kurtarırlar...
newbie
Activity: 252
Bana göre dolardaki yükseliş devam edecektir.taki seçimler bitene kadar buradaki hedef doları yükselterek ekonomiyi zor duruma sokup seçimleri şu anki hükümete kayıp ettirmek.
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
Dolara yatırım yapmak mantıklı mıdır siz ne diyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var yorumlayın lütfen sevgili dostlar.

dolar ama parası olanın kesesi dolar günü birlik bu iniş çıkışlarla millet keseyi agzına kadar dolduruyor gidişat gidişat değil
member
Activity: 350
Merit: 11
Dolardaki yükselişin ben en az 1 yıl süreceğini tahmin ediyorum ,2018 yılı içerisinde dolar kurunun 5 liranın üzerine çıkacağını ve sonrasıda müdahale ile 5 lora seviyelerine getireceklerini düşünüyorum.
member
Activity: 336
dün akşam merkez bankası bankalara verilen borç faizini 300 baz puan arttırdı.dolar akşam kapanıştan sonra alınan bu karar ile 4.55 civarında sanal fiat oluştu.ama alım yapma şansımız olmadı bugün  fiyat 4.75 civarında bence seçimlere kadar 5 civarını yakalar 4.60 alım için uygun fiyattı.ben 4,75 fiyattan alım yapmam...
member
Activity: 462
Merit: 42
Şuan ki konjektöre göre atrış devam edecek gibi görünüyor piyasa sanırm seçimleri bekliyor ondan sonraıs için ılık sulara doğru yayılabilir
newbie
Activity: 168
Konu başlığını açtığın tarihlerde dolara yatırım yaptıysan bugün için çok büyük kazançlar elde etmiş olman lazım. Bugünkü gibi bir piyasa olmasın bir daha. Herkes tedirgindi. Shocked
member
Activity: 266
Merkez bankası bugün müdahale etmeseydi sanırım dolarda tarihi bir rekor gelecekti. Şimdilik piyasa sakinleşmiş gibi gözüküyor. Umarım bu şekilde kalır tekrar yükselirse 6 TL'ye kadar gider herhalde.
member
Activity: 308
Konuyu açtığın tarihlerde kurlarda ki yükselişin bu kadar süreceğini kimse tahmin edemezdi her halde. Bugün az kalsın 5 TL yi görüyorduk. Yükseliş şimdilik durdu ama bu kısa süreli olabilir.
Pages:
Jump to: