Pages:
Author

Topic: Sizce Dolardaki Yükseliş Sürer Mi? - page 13. (Read 2140 times)

hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Açıkcası dolardaki yükselişin nedenleri giderilmediği sürece bu yükseliş devam eder.İçeride hukukun üstünlüğü ilkesi yeterince uygulanmadığı için yabancı yatırımcı ülkemize yatırım yapma konusunda oldukça çekinceli davranıyor.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Dolar yükselmeye devam edebilir çünkü bu yükselişi durdurmakla ilgili bir planları varmış gibi görünmüyor. Varlık barışı ile yurt dışından döviz getirmeyi hedeflediler, ne kadar etkili olacağı şimdilik muamma. Bir de kuru sabitleme konusu var tabi, neler olacağını hep birlikte yaşayarak tecrübe edeceğiz malesef.
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
Kur sabitleme olayina girmeleri oldukca sikintili bence. Su andan sonra kolay kolay durmayacaktir bence.
full member
Activity: 546
Merit: 100
ben dolardaki yükselişin bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum çünkü mevcut duruma baktığımız zaman gerçekten kötü durumdayız ve düşmesi için hiçbir sebep yok.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Ülkedeki gelişmelere ve son bir iki haftada ki seyire bakacak olursak dolar bir müddet daha yükselişine devam edecek
newbie
Activity: 140
Gidişata bakacak olursak bu yükseliş devam edecek gibi çünkü öngörülebilir bir çözüm yok
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Sürebilir sürmeyede bilir bu tamamiyle amerikanın çıkarlarına bağlı ne kadar çok çıkarlarına çomak sokarsak o kadar ffazla dolar artar bu kadar basit buda.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Seçimden sonra ne olacağını bilemiyoruz. Kimin kazanacağına, nasıl bir ekonomi politikası uygulayacağına bağlı ama seçimden önce hızını kesecek gibi durmuyor. Belirsizlik bu kadar hakimken düşüş beklenemez. Yabancı sermaye yavaş yavaş topukladı. Üretim ve ihracat yeterli düzeyde olmayınca dövizin yükselmesi normaldir.
full member
Activity: 308
Merit: 100
--
Seçime kadar dolardaki yükselişin çok hızlı olacağını düşünüyorum. Seçimden sonra bira durulur sonra yavaş yavaş artmaya devam eder. Ülkede üretim olmadığı sürece bunun böyle olacağı aşikar.
full member
Activity: 840
Merit: 103
5tlyi gecerse cok fena artik bitcoin gibi gider sanirim. Ulkedeki mevcut duzensizlik gitmeden dusus gelmeyecektir.
member
Activity: 476
Merit: 75
Dolar için ilk hedef artık 5 TL olmuş durumda zaten fiyatlara yansıma gerçekleşti 1 ay sonra bakalım ne halde olacağız gerçekten çok buyuk bir kriz geliyor.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Sürüyor ve sürmeye de devam edecek, dolar patlama yaşadı resmen ve olan bize oluyor bu ülkede. Yakında en ufak şeyi bile dünyanın parasına satın alacağız. Dökülüyor ülke.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Kesinlikle surer.  Nedeni ulkede ihraat ithalattan fazla olmali ki dolar dussun.  Bizim ulkemizde koyun kuzu bile ithal edilirken dolarin durmasi veya dusmesini beklemek hayalcilikten oteye gitmez.  Ozellikle secim zamani ekonomik istikrar diyenlere itibar etmeyiniz.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
dolar dolsa nolur diyen zihniyet gitmeden yukselis durmaz. anlik onlemler alinabilir ama daha onceki yillarda konulmus ekonomik hedeflerden oldukca uzagiz.
member
Activity: 462
Merit: 42
Senin soruna ben olsaydım diyerek cevap versem ayıp olmaz sanırm ben hiç bir zaman dolara yatırım yapmadım yapmam da düz mantıkla bakıyorum ne yani 2ye mi katlıcak dolar? ben örnek veiyorum hissede x2 yapıyorsam dolara neden gireyim. Ha kısacıyım anlıkcıyım falan derse düşünülebilir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Benim inancim secime kadar cok hizli olacagi yonunde sonrasinda belki biraz yavaslar ama yukselis kolay kolay durmaz.
jr. member
Activity: 154
Merit: 3
En az 2019a kadar bu sekilde surecektir. Belki daha sonrasinda yavaslar ama asla durmaz bu yukselis.
newbie
Activity: 159
Dolar duracak gibi gözükmüyor muhtemelen 5 e gidecek eğer seçim 2. tura falan kalırsa gerginliklerde artarsa bu gidişatta 5 e dayanacak gibi gözüküyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Ulkedeki durum malum arkadaslar bu yuzden hic kimse cikipta dolar dusecektir bunlar gecici demesin. Uretim olmadikca paramiz deger kazanmaz.
jr. member
Activity: 239
Merit: 1
Ülkedeki siyasi durum belirsiz, üretim yok zaten düşmesi için ufukta bişey görünmüyor kadameli olarak artışı gerçekleşir gibi görünüyor ,düşmesi de öyle sert olmaz yıllar sürebilir çok çok iyi reformlar gelmezse ya da çok iyi özgür huzurlu ortam sağlanmazsa zor gibi
Pages:
Jump to: