Pages:
Author

Topic: Sizce Dolardaki Yükseliş Sürer Mi? - page 15. (Read 2140 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
İlgili bakanımız kurun yükselişine sadece seyirci kalarak, bakarsa ve kurdaki artışı kabul etmiyorum banane banane derse... yalnızca insanları kendine güldürür ve bu yükseliş devam ederek ekonomik bir darboğaza doğru sürükleniriz.
member
Activity: 308
Merit: 10
Aldı başını gidiyor yine. Korkarım ki 5 tl olduğunu gorecegimiz gunler yakinda.
full member
Activity: 475
Merit: 127
Dolar kısa sürede 5TL olacaktır. YTD
member
Activity: 322
Merit: 12
O zamanlarda bile dolar daha ne kadar çıkacak abi diyordum. Lakin hala çıkmaya devam ediyor. Bunun da sonu yok gibi. Ayrıca devletide rahatsız eden bir durum yok galiba ki fazla birşey yapmadan dış mihraklarin oyunu diyip geçiyorlar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
hiç bir zaman dolara yatırım yapmam olan ülkeme oluyor 2 tl kazanacağım diye yahudileri zengin etmem boş durmayacaklar elinde ne  varsa ülkemize saldıracaklar ve saldırıyorlarda.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
En fazla 2 3 ay devam eder bu yukselis geri donusu zor yukselisler olacaktir sonrasinda duragan devam eder. Bu 2 3 ay icinde de 5i gecebilir.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Dolara uzun vadeli yatırım yapmak bence mantıklı değil. Önümüzdeki 1-2 ay içinde TL ye karşı değeri düşecektir kanaatindeyim. Zira bu böyle sürerse pek hoş bir durumda olmayacak ülke ekonomisi. Dolarda günlük al-sat çok daha mantıklı.
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Ben seçime kadar devam edeceğini düşünüyorum. Sonrasında ise dolara bir ayar verilecektir. Çünkü her geçen gün TL değer kaybı yaşıyor. Şu anda işine geliyor bizimkilerin ama ilerleyen zamanlarda çok büyük sorun demek bu.
member
Activity: 392
Merit: 10
Kesinlikle yükseliş devam edecek , 3. dünya saba-vaşı kapımızda , etrafımız da bir tane dost ülke yok , Amerika ve avrupa ile olan münasebetlerimizde ortada bu nedenle doların ve dövizin yükselmesi sene sonuna kadar maalesef duracağa benzemiyor.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
paran değersiz hale geliyor ise dolar alıyorum diye kimse seni yargılayamaz. spekülasyonun kralını para babaları yapıyor sen değil. senin alacağın 1000-2000 doların etkisi yok gibi. 5 TL olduğunda cebindeki Türk Lirası iyice ucuzlayacak, daha değersiz hale gelecek. Kırılgan ekonomimizi güçlendiremediğimiz ve güçlendirmek için titiz davranmadığımız için bu haldeyiz.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Seçim süreci biterse dövizlerde ki yükseliş tamamen bitecektir bu çok açık görünüyor
newbie
Activity: 112
Ülkemizde şuan bir belirsizlik söz konusu bu belirsizlik giderilmeden doların yükselişi durdurulamaz
newbie
Activity: 140
Bence seçim öncesi belirsizlik devam ettiği sürece devam eder bıu da haziran sonuna kadar olacak gibi
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Daha önce dolar tahmin haziran için 4,35 di ama bu rakamı mayıs ayında gördük, artışın bu şekilde devam edeceğini ve yıl sonu için 5,15 seviyesini göreceğimizi tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
daha da surecek gibi duruyor. zarrab kararlari aciklanacak daha.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Seçime kadar bir artış geleceği belli ama seçimden sonra Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması durumunda dolar biraz durulacaktır.
member
Activity: 756
Merit: 17
Bir anca ekonomik anlamda hamleler yapılmazsa gideceğe benziyor bence bu gelişmeler olumsuz gibi görünse de btcye geçişi hızlandırır
member
Activity: 182
Merit: 11
herkes seçim sonuçlarına göre yorumlarda bulunuyor fakat seçimin sonucu ne olursa olsun şu anki durumdan toparlanmamız baya bir zaman alacak 5i görmeden düşeceğini düşünmüyorum
full member
Activity: 672
Merit: 100
14 nisanda acilan bu konunun ardindan bircok takip eden kisi de gorebilir ki gidisat hic hayra degil o zamanda bu zamana dolarin onlenemez yukselisi ben dahil bircok esnafta buyuk bir burukluk olusturmus vaziyette allah sonumuzu hayir etsin
jr. member
Activity: 372
Merit: 1
Secim sonrasında tl deger kaybetmeye devam edip dolar 5 leri gorurse hiç sasırmam. 2015 de aldıgımız ucreti doviz cinsinden suan alamıyoruz..
Pages:
Jump to: