Pages:
Author

Topic: Sizce Dolardaki Yükseliş Sürer Mi? - page 14. (Read 2140 times)

jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Doların düşmeyeceği garanti, yani belki 2-3 kuruş aşağı gider ama genel görüntü yukarı gideceği şeklinde görünüyor. Normalde seçim öncesi bi şekilde sıkarlardı bu kadarına izin vermezlerdi ama durum baya sıkıntılı anlaşılan önüne geçemiyorlar.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Geçen yıl buraları göreceğimizi söyleyenler vardı ama asla ihtimal vermiyordum. Şuan durdurulamıyor resmen ne yapsan fayda yok. 1 ay önce açılmış konu. Konu sahibi konuyu açtığında girdiyse sanırım ufakta olsa kâr'ı var görünüyor. Şu saatten sonra giren bile zarar etmez kısa vadede diye düşünüyorum. Kripto para sektöründe daha güzel kazançlar elde edilebilir ama dolardan daha sansasyonel olduğu için bazen önünü göremiyor insan.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Dolardaki yükselişin devam edeceğini düşünüyorum. Kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye yi yatım yapılamaz seviyesine düşürmesi neticede yabancı yatırımcıyı daha güvenilir olan ülkelere yönlendirecektir. Buda ülkemizden döviz çıkışı anlamına gelir ve fiyatları yükseltir.
member
Activity: 182
Merit: 10
Dolara yatırım yapacağına kripto paralara yatırım yapmanı tavsiye derim. Daha çok kazanabilirsin. Dolarda ki yükseliş seçimlere kadar yükselecektir. Kur baskısıyla devleti zorda bırakmaya çalışıyorlar.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
al işte durmak bilmiyor ki. tamam dolar endeksi zaten artıyor. tüm para birimleri dolar karşısında eridi ama türk lirasında resmen bir felaket yaşanıyor. en fazla değer kaybedenler arasında 2. sıradayız şu anda. yazık vallahi. ileride hepsi bu vatandaşların sırtına yük olarak binecek. zamlara hazırlıklı olun. bu tablo kolay kolay düzelmez.
newbie
Activity: 159
Merit: 0
6-7 tahminleri uçurum olur gerçekten şuan bile ekonomi nasıl bir bıçak sırtında hatta sırtında değil bıçak kesti attı ama öyle bitkisel haytta devam ediyoruz. Geçen bir araç lazım oldu kirladım benzinliydi düşük tüketimi olan motor hacmide düşük bir araçtı böyle bir şey olamaz hocam giden benzin parasının haddi hesabı yok.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
ben kendi adıma sene sonuna doların 6-7 lira aralığına gelebileceğini düşünüyorum. teknoloji üretmeden teknolojinin en hasını lüksünü tüketmeye kalkmanın tabiki er yada geç bedeli olacaktı.
member
Activity: 476
Merit: 75
Dolar eğer seçim sonrası ülkede bir normalleşme olmazsa muhtemelen 5 tl yi geçecek gibi duruyor bu duruma artık nasıl mudahale yapılır bir fikrim yok. Döviz kurunu sabitlemek heralde intahar olur.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Ülkelerin genel durumuna bakarsak yükseleceği kesin ama bu hızla yükselmez biraz daha yavaşlar yeteri kadar havalandı zaten bu saatten sonra yatırım yapsan da cok kazandırmaz
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
4.4 oldu 4 oldugunda bile bir cok insani korkutmustu rekor kirdi deniyordu ve su 4.4 bence kiracagi cok rekor var.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Yukselis surer hocam yatirim yapip yapmamak sana kalmis. Ben en az 5 olur diyorum.
jr. member
Surer hocam daha cok surer. 4tl olarak baslangic yapti bence. Hedef 5 uzeri.
newbie
Activity: 252
Bana göre dolardaki yükseliş sürecek malum ekonomik gidiş hiçte iç açıcı değil amerikanın israile büyük elçilik açması seçimlerin öne alınması doların yükselişini devam ettireceğini gösterir.
newbie
Activity: 37
doların artışından çok piyasadaki dolarizasyon ekonomiyi zora sokuyor. ağzımızı dolar ile açıyoruz dolarla kapıyoruz.
jr. member
Merit: 2
Her gecen gun artiyor hocam. Ufak tefek deger kaybi bile goremiyoruz. Hep artiyor.
member
Activity: 336
Dolardaki yükseliş durmuyor , bu gidişle 2018 yılı sonuna kadar devam edeceğe benziyor ,rekor üstüne rekor kırıyor , geçen yıldan dolar fiyat beklentisi 5 lira iken bu yıl beklenti 5,5 liraya kadar çıktı .üLKE ekonomisi için tehlikeli durumlar yaşanıyor.
member
Activity: 392
Dolardaki yükseliş sürerim tartışmaları yaşanırken bile doların yükselmesi hız kesmeden devam ediyor , bugün itibari ile doları fiyatı 4.46 oldu , puanda biraz geri çekilerek 4,38 civarından işlem görüyor yıl sonuna 5.6 arası maalesef.
full member
Activity: 672
Merit: 110
susmuyor mk eherıfı susmuyor 1 ay pıyasadaa gozukmese dolarda dusecek ama susmaz agzınına soktumunu susmaz.4,43 dıktı konustukca benzıne daha bugun 18 kurus zam geldı dolar 18 kurus arttı .yarın gene zam.   batıyoruzzz amk
member
Activity: 177
5 tl ye doğru yol gözükmeye başladı hukumetin elinde para bitti çünki.
jr. member
Activity: 144
yükselmeye devam edecek gibi duruyor bugün bile biraz daha artmış en son bakışımdan buyana  ne olacak böyle bakalım
Pages:
Jump to: