Pages:
Author

Topic: 🔥💥SİMDAQ Bitcoin Talk İmza Kampanyası🔥💥 - page 5. (Read 26807 times)

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
para var tabi atara atar gidere gider yapıyorsunuz. ya bugün bir yerden ftx airdrop olarak geldi (bilen bilir reklam olmasın) airdrop dağıtan hesaba baktım. adamlar 8000 tl lik airdrop hak kazanmış. ne kadar yatırımın var da o kadar alıyorsun. simdaq da yakında artacak öyle bir his var içimde.

Ee millet ucuzken cok cok aliyor bizim gibi gec almiyorlar. Turtle node dan bahsediyorsun aztec dediginde 18k civarlarindaydi aldim ben. 140 k gördü şu an da 80k larda. Ftx airdroplarida kaari arttiriyor. Valla darisi simdaq a.

ula ne kactı be turtle nodun ftx aırdropunda, %15 lık kısmı turtle network teydı benım sadece o %15 e gelen ftx ler 20 waves edıodu, 100 waves kactı goz gore gore dıyecem ama gormemıstım ftx fıyatını Cheesy zaten gordukten sonra tasıdım hepsını Cheesy

Aynen bak batirdin bizi. Eksik soledin 7x yapacakken 6x yaptik . Cok ayip hic yakıştıramadım sana. Dikkatli baksana kardesim bu ne bole. Bir daha ki tokende olmasin böyle şeyler  dikkat et biraz yaa

bak adresını bılıyom, gelırım ıstanbula kürekle Cheesy

bu arada sımdaq telegramda bugun yazdıgım sey bırazcık ses getırdı, tatya yazdı hemen Cheesy yapmaya calısıyorlar ama zaman alıyor haklılar aslında soylemek kolay ama kodlamak zor bazı seylerı bazı ozellıklere platform ızın vermıyormus, referens muhabbetıne mesela, telegram botu ıle halledın referans olayını dedım, tamam deseler bıle onu yapmaları da zaman alacak tabıkı, ama su 1 dolar muhabbetını kaldırmaları lazım platformdan gereksız bırsey, onu kaldırıp borsa ıle esıtlerlerse fıyatı paypal gateway gıbı de calısabılır platform Cheesy, ama bu ruslar kazan kazan işlerınde kafaları basmıo pek, vura vura anlatmak gerekıyo
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
i love cryptocurrency
biraz konu dışı olacak ama bende de şans yok. geçen 20 waveslik zeus alıp arbitraj için stex borsasına atarken uykulu uykulu deposit adreslerini karıştırmış bazı arkadaşlar bilir konuyu. 1 haftadır stex destek ile çözülmesi için yazıyorum. hala aynı ilgileniyoruz mesajları. benim zeus 5x oldu bu arada. bakalım 20 waves uçtu sanırım. ama simdaq ile çıkarırım onu inşallah.
member
Activity: 191
Merit: 10
para var tabi atara atar gidere gider yapıyorsunuz. ya bugün bir yerden ftx airdrop olarak geldi (bilen bilir reklam olmasın) airdrop dağıtan hesaba baktım. adamlar 8000 tl lik airdrop hak kazanmış. ne kadar yatırımın var da o kadar alıyorsun. simdaq da yakında artacak öyle bir his var içimde.

Ee millet ucuzken cok cok aliyor bizim gibi gec almiyorlar. Turtle node dan bahsediyorsun aztec dediginde 18k civarlarindaydi aldim ben. 140 k gördü şu an da 80k larda. Ftx airdroplarida kaari arttiriyor. Valla darisi simdaq a.

ula ne kactı be turtle nodun ftx aırdropunda, %15 lık kısmı turtle network teydı benım sadece o %15 e gelen ftx ler 20 waves edıodu, 100 waves kactı goz gore gore dıyecem ama gormemıstım ftx fıyatını Cheesy zaten gordukten sonra tasıdım hepsını Cheesy

Aynen bak batirdin bizi. Eksik soledin 7x yapacakken 6x yaptik . Cok ayip hic yakıştıramadım sana. Dikkatli baksana kardesim bu ne bole. Bir daha ki tokende olmasin böyle şeyler  dikkat et biraz yaa
hero member

member

jr. member
i love cryptocurrency
hero member
waves dexte de sanki en fazla türkler kullanıyor gibi bir his var bende de. simdaq tokenı da en çok türkler destekliyor. bizim desteklediklerimizde pek artmıyor sanki Smiley en kısa zamanda uluslararası olmamız lazım.

valla sımdaq grupta bır cok yabancı var bana ozelden yazan ne oldu ne olacak dıye, benden fazla sımdaq var ellerınde, duno var mesela fena balına o, pekte aktıf degıl, baska tıplerde var en son sımdaq 200k lara cıktıgında ıtın bırı 220k duvar ormustu grupta da hava atmıstı alan alsın kaldırmayacam fılan dıye Cheesy

Hatirladim o ipneyi hatta sen atismistin yikarim duvarini cek sunu filan diye dimi. Ondan bahsediyorsun.

Yalniz son gunlerde simdaq telegram kanalina baya bir giriş oldu nerde paylasildiysa artik ruslar gelio sanki

aynen havadan waves gelmıstı bana o gunlerde bende onla hava atmıstım Cheesy dumplayacaktı o herıf dumplayamasın dumplarsa da kaar edemesın dıye duvarını aşındırmıştım biraz Cheesy gene dumplandı ne işe yaradı bende anlamadım cokta onemlı degıl Cheesy
member
waves dexte de sanki en fazla türkler kullanıyor gibi bir his var bende de. simdaq tokenı da en çok türkler destekliyor. bizim desteklediklerimizde pek artmıyor sanki Smiley en kısa zamanda uluslararası olmamız lazım.

valla sımdaq grupta bır cok yabancı var bana ozelden yazan ne oldu ne olacak dıye, benden fazla sımdaq var ellerınde, duno var mesela fena balına o, pekte aktıf degıl, baska tıplerde var en son sımdaq 200k lara cıktıgında ıtın bırı 220k duvar ormustu grupta da hava atmıstı alan alsın kaldırmayacam fılan dıye Cheesy

Hatirladim o ipneyi hatta sen atismistin yikarim duvarini cek sunu filan diye dimi. Ondan bahsediyorsun.

Yalniz son gunlerde simdaq telegram kanalina baya bir giriş oldu nerde paylasildiysa artik ruslar gelio sanki
hero member

member

Sanirim biz turkler tez canli oldugumuz icin atliyoz herseye. Yabancilar alip cekiliyo kenara. Yasam sartlarimiz bir degil tabi sen 100 dolar attin mi yatirim yaptim diyon adam sokaga atio 100 dolar. Cok seytmiyor o yuzden
jr. member
i love cryptocurrency

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Dostum mesaj sınırı yok mu?  İstediimiz kadar merak atabilir miyiz yani?  Doğru mu anladım?  Şu an fiyatı çok düşük anladığım kadarıyla çok emek isteyen bir iş şu imzam bitsin denemek için girebilirim
15 post atarsam ilk 15 post için 750 token mi alıyorum.  ?
hero member
Shitcoin olsa uçup gitmişti fiyat, proje ekibi rus olunca yerlerde sürünüyor. Waves platformu işlevsel ve hızlı ama o da aynı kaderi paylaşıyor. Ruslar fiyatlanmayla ilgilenmiyor. Smiley

Valla haa. Shit coin olsa simdiye 1000 x yapmisti. Kriptonun kötü yani bu işte hype ve shitcoin pesinde kolay paraya kaciyor millet.  Ehh bata bata öğrenecekler projesi bile olmayan shit coin pesinde kosmamayi

aynen çalışan sistemi olan projelere neden se ragbet olmuyor kısa vade de, mıllet kısa yoldan para vurma derdınde oldugu ıcın projeye mrojeye bakmıyorlar, ne yapıyorlarsa yapsınlar ben parama bakarım modunda çoğu kişi, krıpto ekosıstemı ıcın kötü bır durum bu tabıkı
member
Shitcoin olsa uçup gitmişti fiyat, proje ekibi rus olunca yerlerde sürünüyor. Waves platformu işlevsel ve hızlı ama o da aynı kaderi paylaşıyor. Ruslar fiyatlanmayla ilgilenmiyor. Smiley

Valla haa. Shit coin olsa simdiye 1000 x yapmisti. Kriptonun kötü yani bu işte hype ve shitcoin pesinde kolay paraya kaciyor millet.  Ehh bata bata öğrenecekler projesi bile olmayan shit coin pesinde kosmamayi
hero member
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1U_ZDxlatfrpM2Rdob4iJ8yMdbB1lROhbeM05TU-WvZU/edit#gid=452994788

son haftaların post sayımı yapılmış. lınk ten bakabılırsınız.

1250 tane ekstra token kasmısım, son hafta az post atmısım yaw, bu hafta cok calısmak lazım, en az 5 k token almam lazım ımzadan Cheesy
imzaya katılan sayısı az olsa da (kırmızı çiziklenenleri çıkartırsak) büyük çoğunluk yine bizim bölümden gibi. ne zaman biz türkler bir yerde çoğunluk olursak sanki o proje dağılıyor gibi. siz de rekor kırmışsınız hocam Grin

fiyatlamasını yapsın sırf hava olsun diye bir kampanya yaptırırız bea, tüm globale çeviriler ile, bu ısınma turu, 120k bütçe ayırdılar ama ulaşılamıyacak ona yanı bir kampanya daha  yaparlar , bakalım öneririz bişiler,
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Arkadaşlar gerekirse türkçe izin vermeyen projelere girin daha fazla şansınız olur.Türkler 100 kişi giriyorlar ulan zaten 100 dolar verecekse bile parça p,inçik ediyorsunuz.uzak durun ingilizce post atmaya çalışın başka projeler seçin.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1U_ZDxlatfrpM2Rdob4iJ8yMdbB1lROhbeM05TU-WvZU/edit#gid=452994788

1250 tane ekstra token kasmısım, son hafta az post atmısım yaw, bu hafta cok calısmak lazım, en az 5 k token almam lazım ımzadan Cheesy
imzaya katılan sayısı az olsa da (kırmızı çiziklenenleri çıkartırsak) büyük çoğunluk yine bizim bölümden gibi. ne zaman biz türkler bir yerde çoğunluk olursak sanki o proje dağılıyor gibi. siz de rekor kırmışsınız hocam Grin
hero member
Dedikleri gibi gerçekten haftalık token veriliyor mu? Ayrıca borsa larda olan bir token neden bounty yapar ki? Bunlar pek aklıma yatmıyor doğrusu

tokenler kampanya sonrası platform hesabınıza yansıyacak, oradan dex e gonderebıleceksınız, borsada olan bır token neden bounty yapmasın daha fazla kullanıcıya ulasmak ıcın, aslında borsada olan tokenlerın bounty yapması lazım, daha borsada bıle olmayan borsaya gırıp gıremeyecegı bellı olmayan tokenın ımzasına gırmek te risk, sürüyle kampanya patladı öyle,
member
Activity: 532
Merit: 22
Dedikleri gibi gerçekten haftalık token veriliyor mu? Ayrıca borsa larda olan bir token neden bounty yapar ki? Bunlar pek aklıma yatmıyor doğrusu
hero member

Pages:
Jump to: