ula ne kactı be turtle nodun ftx aırdropunda, %15 lık kısmı turtle network teydı benım sadece o %15 e gelen ftx ler 20 waves edıodu, 100 waves kactı goz gore gore dıyecem ama gormemıstım ftx fıyatını zaten gordukten sonra tasıdım hepsını
Aynen bak batirdin bizi. Eksik soledin 7x yapacakken 6x yaptik . Cok ayip hic yakıştıramadım sana. Dikkatli baksana kardesim bu ne bole. Bir daha ki tokende olmasin böyle şeyler dikkat et biraz yaa
bak adresını bılıyom, gelırım ıstanbula kürekle
bu arada sımdaq telegramda bugun yazdıgım sey bırazcık ses getırdı, tatya yazdı hemen yapmaya calısıyorlar ama zaman alıyor haklılar aslında soylemek kolay ama kodlamak zor bazı seylerı bazı ozellıklere platform ızın vermıyormus, referens muhabbetıne mesela, telegram botu ıle halledın referans olayını dedım, tamam deseler bıle onu yapmaları da zaman alacak tabıkı, ama su 1 dolar muhabbetını kaldırmaları lazım platformdan gereksız bırsey, onu kaldırıp borsa ıle esıtlerlerse fıyatı paypal gateway gıbı de calısabılır platform , ama bu ruslar kazan kazan işlerınde kafaları basmıo pek, vura vura anlatmak gerekıyo