Pages:
Author

Topic: İsminiz İle Başlayan Bitcoin Adresi Üretme! [Video] - page 3. (Read 29591 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
plaka gibi oldu bu da.
newbie
Activity: 17
Güzel bir paylaşım olmuş.Biraz yaparken zorlandım ama sonunda becerdim Smiley Sen güzel bir biçimde uygulamalı anlatmışsın.Sıkıntı biraz bendeydi sadece.Eline sağlık.Çok teşekkürler.
member
Activity: 90
Merit: 10
Tesekkurler bilmiyordum boyle bisey yapilabilecegini , deniyorum simdi.
member
Activity: 120
Merit: 11
Evet çok güzel bir hava katıyor adrese bu mevzu Wink Eline sağlık gayet anlaşılır bir şekilde anlatmışsın.Emeğine sağlık.
member
Activity: 116
Merit: 13
Sürekli araştırmacı
Çok güzel bir video
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
3'le başlayan segwit adreslerini üretiyor mu acaba?
newbie
Activity: 11
teşekkürler abi
sr. member
Activity: 355
Merit: 250
blockchaintr.net
Hocam bitcoin cüzdanının anonim kalması sizin için daha iyi olacaktır:) Genelde insanlar bir yere bitcoin cüzdanı verilirken başka bilgi vermek istemez. Anonim kalmasını isterler. Ayrıca hiç bir cüzdanla da duygusal bağ kurmayın bence. Hack olabilir, her şey olabilir, mümkün olduğunca takip edebileceğiniz kadar farklı cüzdan kullanın. Airdrop'a falan katılacaksanız, ana cüzdanınızı vermeden, ekstra bilgi vermeden katılın.

Ama tabi düşünce güzel, arkadaşın emeğine sağlık Smiley ben kullanmamayı tercih edenlerdenim.
member
Activity: 115
Merit: 100
Hep bunu merak etmiştim nasıl yapılıyor diye, acayip özeniyordum yalnız benim ismim de uzun napalım bekleyeceğiz Smiley
member
Activity: 98
Harikaymış daha yeni gördüm. İsmi uzun olanlar denemesin bence.
hero member
Activity: 838
Merit: 518
Defend Bitcoin and its PoW: bitcoincleanup.com
Şahsi fikrim 6> harflerde mantıksız, niye uğraşılıyorki isim,soyisimden bir kesit veya baş harfleri uygun olur.
full member
Activity: 366
Merit: 101
vps-vds ile denemeyi düşünüyorum, aklımda olan 3-5 isim var alıp bırakıyım kenara Cheesy
full member
Activity: 126
teşekkürlerr.. bende aldım kendi ismimle başlayan bir bitcoin adresi..
member
Activity: 132
"One Token to Move Anything Anywhere"
bende deniycem bakalım becere bilcezmi Cheesy ama video güzel anlatmış kıvırırım işi herhalde Cheesy
full member
Activity: 546
yeni başlayanlar olarak böyle bi şey üretsek ya da üretmesek bi eksisi ya da artısı ne olur. ya da hiç bi etkisi olmaz mı. Ama güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık
newbie
Activity: 33
Videoyu izledim çok açıklayıcı sade ve net bir anlatım olmuş. Elinize sağlık..
İşlemleri bire bir uyguladım sonuç olumlu. Gerçektende uzun isimlerde biraz sıkıntı oluyor..

Özel plaka gibi özel Wallet Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum isimimiz ile başlayınca btc adresi bir farkı oluyor mu yoksa yine normal btc adresimi Cheesy
Yine normal btc adresi hocam . Değişen birşey yok .
full member
Activity: 196
Teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum isimimiz ile başlayınca btc adresi bir farkı oluyor mu yoksa yine normal btc adresimi Cheesy
full member
Activity: 224
Teşekkür ederim açıklayıcı anlatım için ismim 4 harfli fazla uzun sürmez muhtemelen bulması
full member
Activity: 224
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Teşekkür ederim. Video gayet acıklayıcı olmuş. Kendimede üreteceğim ismimle başlayan bir bitcoin adresi.
Pages:
Jump to: