Pages:
Author

Topic: Son gün 31 Mart 2018 ;) Deli Dana Kıpırdadı.. - page 2. (Read 799 times)

member
Activity: 560
Merit: 57
Twitterdaki fenomenler gibi burda da yine esrarengiz bir tarih işaret edilmiş. Tutturunca efsane oluıyorsun tutmazsa silip yok oluyorsun herhangi bir dayanağı yok insan sıkılıyor.
member
Activity: 546
Merit: 10
31 mart 2018 bu tarihi neden verdiniz merak ettim. hani ne gördünüz. çünkü bu tahmin tuttu gibi. gibi yazdım çünkü yalancı yükseliş olma ihtimali halen bende kanısı devam ediyor. 31 martın bir, iki hafta sonrası bu birkaç bin dolarlık bitcoin hareketini görmek senin gördüğün ne biz neyi kaçırıyoruz sorusunu düşünmemi sağlıyor.
member
Activity: 96
ImmVRse | Disrupting the VR industry
Aynen artık dana mı geliyor boğa mı gelecek gelsin kıpırdama var güzel gidiyor böyle devam etmesi lazım. Yakında daha yüksek fiyatları görebilecek miyiz bakalım.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bence şu an altcoinlere yatırım yapmak aşırı derecede riskli.. bitcoin ralliye başladığı anda altcoinler yine dip seviyelerde kalacaktır dolayısıyla bitcoin'e dönmek gerekiyor.
member
Activity: 574
Merit: 14
10 nisan oldu dana otlamaya başladı herhal yükselişi unuttu.  Grin teknik bir şeyler gördünüz herhalde. yazınızı ilk baştan itibaren takip ediyorum. gerçi birkaç ay daha vakit var sanki öyle ha deyince fiyatı uçurmayacakları kanaatindeyim ben. 31 mart varsın geçsin önümüzde ayların adı pump olsun yeter bana.
full member
Activity: 630
Merit: 103
bir süre daha bu küçük kıpırdanmalarla kalıp daha sonra sert bir düşüş de görebiliriz. eskisi gibi bir boğa piyasası gelene kadar bence önümüzde uzun bir zaman var. yeni düşüşlere de hazırlıklı olmamız gerekiyor Sad
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
31 Mart önemli deli danıcık bey bayan balinalar belki bir şey yaparsa düzelirde sanmıyorum gibi bence mayısa kadar devam eder bu süreç bizde bakarız ardından.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Dana bayağı uysal bu sıralar. Özünü kaybetmeye başladı gibi. Eskisi kadar güvende sağlamiyor.
Ortalıkta da çok fazla tahmin var. Kimi destekli çoğu desteksiz tahmin. Elbette bunlardan biri tutacak ama bu ihtimaller için de insanların kafasını karıştırmamak lazım
newbie
Activity: 280
Merit: 0
deli dana kıpırdandı tamam ama daha ortada bir şey yok, yani büyük bir yükseliş söz konusu değil, bence biraz daha beklemek lazım
newbie
Activity: 280
valla deli dana mı,  kuş gribi mi belli değil bu bitcoin, yani ne olacağı hiç bir zaman kestilemeyen bir şey bu, bence artacak diye düşünüyorum illa ki
member
Activity: 322
Merit: 15
Martı geçti duruma bakarsak nisan ve mayıstan da umudum yok benim. Haziran da bari kendisine gelse.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Nisan da bir güven tazeleme gerekiyor gerçekten 3 aydır nasıl bir düşüş yaşandı böyle biri bitmeden diğeri başladı dumpın biraz olsun nefes alması lazım piyasanın.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Nisan ayına da güzel bir hareketlilikle başladık açıkçası. Her ayın başında güzel haberler bekledikçe yeniden bir yenilgi ile karşılaşıyoruz.
newbie
Activity: 154
Ayı dişlerini öyle bir geçirmiş ki bizim deli danaya anca kuyruğunu oynata biliyor. Bunu da yükseliş sezonu zannedip heyecanlanan arkadaşlar var. Bahar çok geç gelecek hazırlıklı olun arkadaşlar.
newbie
Activity: 182
Boğa kıpırdamaya çalışıyor fakat ayı bir türlü izin vermiyor. Biri şu ayıyı vursun artık. Canımız sıkılmaya başladı bahar geldi gelecek diye sabrımız bitti. Deli dana üzerindeki tembelliği atsın bir an önce yoksa piyasada kimse kalmayacak.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Deli dana kıpırdıyor ama gerisi bir türlü gelmiyor. Ne zaman ayağa kalkıp şahlanacak çok merak ediyorum. Kış uykusu bitmiş olması lazım bahar geldi, kırlarda deli danalar gibi koşturma zamanı hadi artık. Grin
member
Activity: 266
Olumlu düşünmemizin piyasaya bir faydası olacaksa düşünelim ama bir faydası olmuyor yıl başından beri olumlu düşünmekten bitap düştüm. Grin Artık olumsuz düşünmeye karar verdim belki ters etki yapar.
member
Activity: 336
Şuna kadar göz ile görülür derecede çukur oluşturmadı piyasa ve kripto piyasası yeni bir çukur yapmadan yükselişe geçmiyor. Eğer 8 aralıkta ki gibi bir çukur oluşursa yükselişe başlar piyasa.
member
Activity: 448
Piyasa yeni bir dip görmeden ve özellikle bitcoin 5 bin dolar seviyelerine düşmeden ne alt coinlerde nede bitcoinde çıkış olacağını sanmıyorum . Anlık yükselişlere kesinlikle inanmıyor ve güvenmiyorum milleti oyalama taktiğinden başka birşey değil bu .
full member
Activity: 475
Merit: 127
Dönüş başlamış olabilirmi 25.000 den 6500 usd civarından ateşledi fitili sanırım dip noktaydı olumlu haberler geldikce buradan uçarmıyız.

Uçmayız.Bir kaç güne 6k yı görürüz. Yükselişteki volüme bak ne kadar yetersiz olduğunu gör.

Demekki bu işler grafiğe volume bakmıyor her zamanki gibi dip noktayı yakaladık yine fişekledi  Grin
Pages:
Jump to: