Pages:
Author

Topic: Son gün 31 Mart 2018 ;) Deli Dana Kıpırdadı.. - page 4. (Read 799 times)

member
Activity: 322
Merit: 23
Piyasada sular bulanık. Yatırım yapanlar her an avlanır. Ortalığın durulmasını beklemek lazım.
Mayıs ayından sonra bir hareketlenme olabilir. Grafikler, uzman yorumları hep boş ve fos...
Balinaların midesine bakıyor iş....
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bu kadar manipülasyona piyasalar iyi bile dayandı. Fiyatlar dibi gördü özellikle ETH yatırımcıları için tam bir felaket ayı oldu bu ay. Bende aşağı yukarı Temmuz ayına kadar piyasanın normalleşeceğini düşünüyorum. Tabi yine bir olay patlak vermezse.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
piyasa yükselecek de neden yükselecek. piyasayı yükselten bu balina dediğimiz adamlar. balinalar yeter der. başlar alışa arkasından medya ile desteklerler furya oluşur. yeniden yatırım başlar. ne grafikler işe yarıyor ne borsa bilgileri. hepsi bu adamların insiyatifine kalmış.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Ne kadar olumlu düşünürsek o kadar olumsuz gelişmeler oluyor.
Artık fiyat takibi falan yapmayacağım, ödül kampanyalarına katılıp bir şeyler elde etmeye bakacağım sonrası Allah kerim
member
Activity: 196
Merit: 10
Keşke dayandırdığınız paradigmalardan da bahsetseydiniz bir şeylere umut bağlayabilirdik. Bu ne hocam ganyan bayideki dayıların atlar hakkındaki konuşmaları gibi tarih sallayıp şu zaman da geri dönecek diyorsunuz
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
piyasanın düşmesi için bir sebep olmadığına göre yükselmesi içinde herhangi bir sebep yok.
tarihe bağlı kalmak biraz hayal kurmak oluyor. bu düşüşten sonra birden yükseliş olacağı pek mantıklı gelmiyor açıkcası.
herkes totem yapıyor neredeyse ama marketcap da erimeye devam ediyor.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Ben de aynı düşünceler içindeyim piyasanın düzelmesi yakındır. Nisan olur mayıs olur en geç haziran olur ama illa ki o boğa buraya gelecek ve biz çok iyi paralar kazanacağız. Sadece unutmamamız gereken sene sonuna doğru ayı piyasasının tekrar geleceği. Bu sene aynı hataya düşüp hep yükselecekmiş gibi takılmayacağım.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ortalıkta dolanan analiz grafiği var bir tane depresyon seviyeside değilsek bu iş ciddi anlamda daha çok can sıkacak geçen sene tanıdığım tanımadığım herkes bir şekilde btc ye para yatırma telaşındaydı şimdi hepsi zararda bu adamları kaybetti piyasa yeni geleceklerinde önünü kesiyorlar bunu global olarak düşündüğümüzde taze kanın gireceğine dair inancınız var mı gerçekten ?
Hocam kazanma hırsı insanların gözünü de kör ediyor, hafızasını da formatlıyor. Btcde dişe dokunur bir çıkış olsun (yani yüzlü değil de binli hanelerde) o kaçanların çoğu "ben biliyordum zaten canıııım" diyerek koşa koşa geri gelecektir. Bu yılın yeni başlayacak sınıfını hiç saymıyorum bile.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Eger 31 martta bir sey olmazsa hesabını spamlayacagım - tradeler göndercem
member
Activity: 224
Merit: 10
Maalesef taze kan yakin zamanda oldukca zor gorunuyor. Balinalarinda ciktigini dusunursek piyasanin yukselmesi su an icin zor. Ama zamanla umudum var acikcasi yukselecegine.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Ortalıkta dolanan analiz grafiği var bir tane depresyon seviyeside değilsek bu iş ciddi anlamda daha çok can sıkacak geçen sene tanıdığım tanımadığım herkes bir şekilde btc ye para yatırma telaşındaydı şimdi hepsi zararda bu adamları kaybetti piyasa yeni geleceklerinde önünü kesiyorlar bunu global olarak düşündüğümüzde taze kanın gireceğine dair inancınız var mı gerçekten ?
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Nisan ayini 10 bin dolarin ustunde bitirirse gerisi gelecektir bence. Haziran ayina kadar harika cikislar gorebiliriz.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Herkes martın zor geçeceğinmi nisanın cıkış olacağını söylüyor. Mart tuttu bakalım nisan tutacak mı? Umarım nisanda 10bin doların altını görmeyiz. 10bin doların üstünde istediği kadar takılabilir.
member
Activity: 560
Merit: 11
balinalar son 20 binlik hareketten inanılmaz para kaldırdı. cüzdanlarında tether tutarak pump vakitlerinde kullanılması ile dünyanın en zenginlerinden olacaklar yine. singapur mu neydi en son kripto zenginleri orada toplanmış. kim bilir ne planlıyorlar. 31 mart 2018 3 gün sonra. sert düşüşler halen devam ederken yükseliş olacağını mı söylüyorsunuz.  Cheesy
full member
Activity: 294
Merit: 101
Bende 31 mart ve 15 hazirandan sonra bir ataklar bekliyorum açıkcası onun dışında pek bir şey beklemiyorum umarım herşey istediğim gibi giderde üç beş bir şey kazanabiliniriz arkadaşlar.
member
Activity: 364
Merit: 20
Piyasa yil basindan beri oldukca deger kaybi yasadi. Umarim mart ayinin bitmesiyle yukselisleri gormeye baslariz.
member
Activity: 350
Merit: 11
Baktığımız zaman evet kripto para piyasasında bir çok koinin mart sonunda ciddi gelişmeleri var bu gelişmeler fiyatlara yansıyacak mı onu göreceğiz.Yaklaşık 2 aylık sürede varlıklarımız seninde dediğin gibi ciddi şekilde eridi , Umalım 31 mart düşüşler için son gün olur.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Hafif bir yukselis sonrasi yatay bir grafik cizecektir bence. Asil yukselis hazirandan once biraz zor.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Çok fazla kıpırdamasın büyük depremlere sebep oluyor . Haziran aşağıya zor yükseliriz .
member
Activity: 574
Merit: 14
tarihi zirveleri gördükten sonra benim gördüğüm kadarı ile dump en fazla 12 ay süreli devam etmiş. şu anda biz dump süresi olarak 4. aya girmek üzereyiz. yani 12 aya tutturacaklar diye kural yok. isteseler şu anda 1000 doların altında olabilirdik. bunun yerine merdiven basamları gibi grafikler çiziyorlar. o basamakları vakti zamanı gelince kullanmak için.
Pages:
Jump to: