Pages:
Author

Topic: Son gün 31 Mart 2018 ;) Deli Dana Kıpırdadı.. - page 5. (Read 799 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
valla deli dana kıpırdadı hocam ama aşağı kıpırdadı şu an 1 btc  7800 civarı işlem görüyor piyasalarda, bu da sizin göt olduğunuz anlamına geliyor, ha 31 marttan sonra ne olur bilemem, aşağıda olur yukarı da olur. orasını kimse bilemez.
member
Activity: 140
Merit: 10
sert düşme beklemiyorum deli dana kıpırdasın bakalım
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Benim düşündüğümde düşüşün daha sert devam edeceği, zaten düşüş sürekli sürekli olur ardından büyük bir yükseliş gelir ama bu yılda en fazla 2 kere olur.
member
Activity: 308
Merit: 11
Uzun vadede gerçekleşecek olması daha güzel olur ki bunu daha çok istiyorum. Çünkü bir gün sonra çıkışını yaşansa insanlarda bir tereddüt olacaktır. O yüzden yavaş yavaş olması lazım
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
valla herkesin tahmini de isteği de o yönde fakat pek kolay olmayacağı benziyor bakalım hala daha beklemedeyiz
sr. member
Activity: 346
Her ay bende bunu söylüyordum bu ay bitsin rahatız piyasa artar. Mart gelsin artacak ama malesef öyle olmuyor.
member
Activity: 728
Trphy.io
Biraz daha zamana ihtiyacımız olabilir. Nisan ayında belki düşüş olmaz ama yükseliş de sınırlı kalır bence.
Bende asıl atağı 15 Haziran'dan sonra bekliyorum, umut her zaman var  Smiley
member
Activity: 322
Merit: 12
Umarim 7. Aya kadar kalmayacaktir. Nisan ayinin sonlarina dogru hareketlenme baslar ve hazirana kadar harika bir yukselis gerceklestirmesini bekliyorum. Bakalim ne kadar karsilayacak beklentimi.
sr. member
Activity: 392
Merhaba arkadaşlar..

ne kadar doğru olacak bilmiyorum ama uzun süredir. böyle düşünüyorum. sizinle paylaşmak istedim ne kadarı gerçek olur bilmiyorum.

Düşüşlerin bittiğini ve kademeli olarak artık yükseliş trendinde olacağını düşünüyorum piyasanın. bende bir kaç coine yatırım yapacağım.

herkes gibi varlıkların yüzde ellisinden fazlası eridi. TL ile girişi yapayım diyorum. risk çok ama uzun zamandır düşünüyordum. yoksa pişman olacağım, dediğim çıkarsa.

aşağı yukarı 1,5 yıl oldu bu piyasadayım.

mart ayında görüdüklerimiz dip olacağını düşünüyorum. bir daha ne zaman görürürüz bilemiyorum.

uyanmasını beklediğimiz boğanın kıpırdandığını düşünüyorum. bu kıpırdanma ramazandan sonraya kadar devam edeceğini ve asıl hareketin 7.-8. aylarda geleceğini düşünüyorum.

olumlu düşünelim artık. yeni ve güzel senaryolar yazalım. Smiley

coininiz bol olsun. Wink
Pages:
Jump to: