Pages:
Author

Topic: Son gün 31 Mart 2018 ;) Deli Dana Kıpırdadı.. - page 3. (Read 799 times)

jr. member
Activity: 182
Merit: 1
iyi güzel yazmışsın kim parasını katlamak istemez ki. benim fikrim 31 martta olacak gibi değil hareket. 4-5 gündür yatayda kaldı ve yaprak kımıldamıyor. 100-200 dolar arası etheri görmeden rahatlamasını beklemiyorum. uzun zamandır hep düşüyoruz. iyi ki düşüşler kısa sürede tamamlanıyor. 1000 dolardan 20 bine gelince kadar çok zaman geçti.
full member
Activity: 406
Merit: 101
Senaryo yazarak senaryolar bitiyor Smiley her gün yeni bir senaryo, piyasalar senaryoları biterek bir an önce istikrarı yakalaması gerekiyor. taşlar yerine iyice oturmalı , yoksa hergün yeni bir yeni bir kurgu...
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
merhaba arkadaşlar. 1 Nisan da yeni umutllarla dolu yeni hedefler ve yükselişleri gördüğümüz bir ayın başlangıcı olur umarım. :)evet artık içerdeyiz.
yatırımlarımızı umarım akıllıca yapmışızdır. Mart ayındaki BTC ve ETH olarak en dip seviyeleri gördüğümüz projelerin fiyatlarıdır. bunu nisan sonunda değerlendireceğiz. Smiley

coininiz bol olsun.
member
Activity: 182
Merit: 11
Artık gün itibariyle Mart ayını da iyisiyle kötüsüyle atlatmış durumdayız bakalım çok beklediğimiz büyük yükseliş ne zaman olacak
member
Activity: 110
Merit: 10
Kimileri dönüş başladı diyor kimileri temkinli olun aşağısı var diyor, ben alımları yaptım beklemeye geçtim, nasılsa uzun vadede hepimiz kara geçeceğiz, kısacık ömrümü de Bitcoin düştü diye heder olarak geçiremem şahsen. Para piyasasında yaşanan her şey fazlasıyla buradada da yaşanıyor, anormallik yok bana kalırsa.
member
Activity: 138
Merit: 12
Dönüş başlamış olabilirmi 25.000 den 6500 usd civarından ateşledi fitili sanırım dip noktaydı olumlu haberler geldikce buradan uçarmıyız.

Uçmayız.Bir kaç güne 6k yı görürüz. Yükselişteki volüme bak ne kadar yetersiz olduğunu gör.

full member
Activity: 475
Merit: 127
Dönüş başlamış olabilirmi 25.000 den 6500 usd civarından ateşledi fitili sanırım dip noktaydı olumlu haberler geldikce buradan uçarmıyız.
full member
Activity: 546
Merit: 100
büyük mart ayını bitirmiş bulunmaktayız, o düşüşlerin konuşulduğu mart ayı geldi ve geçti. fakat düşüşler devam ediyor, nereye kadar sürecek çok merak ediyorum.
full member
Activity: 286
Merit: 100
Piyasada düşüş olabilir. Kore, çin, ABD den gelen olumsuz haberler diyordum ama Şu anki düşüşün sebebi bile belli değil işte bu can sıkıyor. Kaçırtdıkları yatırımcıları bir daha bu piyasaya çekmeleride zor.
member
Activity: 560
deli dananın kıpırdanmasını bırak ether 250'li dolarlara gidiyor gibi. haftalık baktığınızda bunu düşünmek hayal değil. halen çok sert düşüş devam ediyor. haftada 100-200 dolar arası geri çekilmeler. nisan ayı bu halde devam eder mi acaba diye düşünmeye başladım efendim.
full member
Activity: 475
Merit: 127
Düşüş devam 20 Bin altına inecek galiba umut yok bugün 1000TL daha düştü
member
Activity: 336
31 martta gecti bakalim simdi nolacak. Umarim bir kac gune baslar artik yukselis aksi durumda umut felan kalmayacak artik.
newbie
Activity: 159
Merit: 0
Deli dana iyi kıpırdandı ama bir turlu yukarı doğru kopmuyor fiyat. Sabrımızı deniyorlar iyiyden iyiye eziyet oldu bu iş biraz olsun toparlanması lazım. Tokat üstüne tokat çektiler.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
çok sert düşüşlerin kalmadığını düşünüyorum ama hemen yükselişte beklemiyorum. daha zamanımız var gibi görünüyor. baktığımızda sanki 6k yı test edecekmiş gibi. ama artık biraz morale ihtiyacımız var.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bu son dusus furyasindan sonra eger fiyatlar uzun sure sabit takilir yada 1 2 haftalik guzel bir yukselis yakalarsak bu konuda haklisiniz fakat suanki durum da 8000 e cikma ihtimali 5000 e dusme ihtimalinden daha az .. hemde cok daha az.. ne yazik ki..
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Eğer buradan dönerse Nisan mayıs dönemi toparlanma ve güven tazeleme süreci olur.
Yaz ayları beklenen artış gelebilir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Aynı şeyi hissediyorum bir kahin daha doğacak gibi geliyor bana at fava bekle Smiley 1 nisan itibariyle göreceğiz.
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
çok beklersin
düşüş devam edecek
member
Activity: 308
Merit: 10
Hep yükselecek umuduyla bekliyoruz, şubat ayında mart için yükseliş ayı olacak deniyordu ama maalesef öyle olmadı. Şimdiki hedef nisan bakalım tahminin gerçekleşecek mi.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bu piyasa sonsuza kadar böyle düşecek değil ben piyasanın üzerinde yapılan spekülasyonların bitmesinden sonra piyasanın tekrar bir çıkış ivmesi yakalayacağını düşünüyorum son 3 aya baktığımızda piyasa hepimizi üzdü fakat son 1 yıla baktığımızda piyasa hepimizi sevindirdi , zaman herşeyin ilacıdır bekleyip göreceğiz.
Pages:
Jump to: