Pages:
Author

Topic: Sosyal Medya Bounty takip başlığı bakalım ne kadar kazanacağız :) 611 USD oldu - page 2. (Read 1595 times)

full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben katılmıyorum genelde sosyal medya kampanyalarına genelde sizin de tweet atmanızı falan istiyorlar. O proje hakkında araştırma yapmadığım için hiç bulaşmıyorum ancak bazen iyi kazançlar bırakabiliyor hodl ederek
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Aslında bu güzel bir deney oluyor çünkü millet sanıyor ki, bu bounty işinde harika para var, 3-5 bounty girsen ihya oluyorsun vs al işte adam bir sürü girmiş, 300 $ zor kazanmış harcadığı zamana baksanız, hergün saatlerce, kısaca artık bu bounty işleri bitmeye başladı.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Güncellemeler için çok teşekkürler, scam kampanyalarda çıkmış içlerinde görüldüğü kadarıyla, daha da çıkabilir dediğiniz gibi. Bazıları da süreci uzatıp geç açıklıyorlar stakeleri.
member
Activity: 378
Merit: 11
300 dolar guzel para ama kim kasacak bunlarla bununla ugraşacapına bir member hesapla imza kassan az çok aynı parayı kazanırsın diye düşünüyorum ama gerçi şimdi ödeme yapan bounty kampanyası bulmak bile çok zor bir çoğu ödeme yapmıyor
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Güzel bir deney oluyor aslında bu. Ben de arada takip ediyorum güncellemelerinizi. Saydığıma göre ortalama 40 kampanyaya katılım yapılmış. 10,000 takipçili twitter hesabı için oldukça düşük kazançlar elde edilmiş. Şimdiye kadar 4 scam bounty tespit edilmiş (bu sayı kesinlikle artacaktır). Şu kadar bountynin geliri 1000 doları geçmezse yazık valla emeklere.
sr. member
Merit: 251
Elbette özel tweet, hastag hazırla, raporla beğendir derken çok yorucu bir hal alıyor, hiç para harcamadan farklı projelerden token sahibi olmak isteyenler için fırsat var.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Başta kolay gibi gözüküyor ama işin içine girince anlıyor insan. Her gün like share yapmak yeni post yapmak ve sonra onları haftası gelince gününü kaçırmadan rapor etmek. Açıkçası eğer birden fazla kampanyaya katılım yapılıyorsa bunları takip etmek inanılmaz yorucu ve usandırıcı. İnsan bir yerden sonra ipin ucunu kaçırabiliyor kampanyalar haftalarca sürünce, artı getirisi de yüksek olmayınca insanın bütün iştahı gidiyor. Ne diyelim uğraşan arkadaşlara kolaylıklar dileyelim, ama bilelim ki çok zor iş yapıyorlar.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Arkadaşım kendine googlesheets aracılığı ile bir tablo oluşturup orda bunları not edersen daha iyi olmazmıydı? Kendine bir tablo oluşturmuşsun ve kendinden başkasına bir faydası yok niye insanlar merit versin sana?
full member
Activity: 532
Merit: 100
Daha 4 kampanyaya göre iyi para bile almışsınız bence. Eskiden twitter bountylerini kovalıyordum ancak spreadsheette max 2k insan görmüştüm. Şimdi imzalarda görüyoruz o rakamları.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
hocam emeğinize sağlık fakat yine de kazanç az gibi duruyor. bunu şundan dolayı söylüyorum aslında 168 dolar hiç de az biraz para değil fakat imza kampanyasına katılsan bu kadar uğraşmaya gerek kalmadan aşağı yukarı bunu alırsın.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
twitter kampanyaları da aslında oldukça girilesi ve kazançlı. imza kampanyaları kadar katılan var mı bilmiyorum. şu ana kadar hiç katılmadım çünkü yeteri kadar takipçim yok. twitter'ı iyi kullananlar için çok iyi bence.
member
Activity: 364
bende bir aralar sosyal medya bountyleriyle çok uğraştım ama twitter olsun facebook kampanyaları olsun çoğu proje çerez parası veriyor
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Cok güzel bir konu olmuş büsssürü kampanyada bitmiş beklemede sosyal medyal kampanyaları kampanyaları kovalıyanlar için cok iyi bir başlık olmuş eline saglık bende düşünücem rapor etme olayı falan zor geliyor Smiley
member
Activity: 266
Merit: 23
Hocam daha önceden söylenildi mi bilmiyorum ama listenizde iki tane scam ico var.

Worldex ve hexcash.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
O kadar uğraşmaya değer mi bilmiyorum ama uğraşanlar uğraşıyor, artık 100 tanesinden bi tanesi bile tutarsa iyi ederi olur.
member
Activity: 231
güzel bir konu olmuş hocam ama bu kadar emeğer 168 dolar az gibi geliyor bana baya baya mesai çünkü
member
Merit: 11
ZPER bugün Bitforex de listelendi. Sanırım yarında Bit-z de listelenecek. ELinde tutanların bilgisine

Teşekkür ederim hocam, ilkini kaçırdık sayende ikincisini kaçırmayalım  Grin
member
Activity: 182
Valla herşeyin sonuna yetişmiş. Bence artık ico larin popülaritesi azaldı ve bir süre sonra ico parça azalmaya başlayacak. Tabii bu durumda bountylerde olmayacak. Yakın gelecekte sadece borsalarda al sat yaparak kazanç sağlanabilir.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
önceden iyiymiş kazandırıyormuş ama gerçekten artık çok sıkıntılı adamlardan sana fırsat kalmıyor kırk yılda bir kez belki denk geliyor iyi kampanyalar iyi de kazandırıyor ama onu da bulmak mesele artık
full member
Activity: 518
Merit: 185
Ellerine sağlık arkadaşım,

TokenSuit kampanyalarında ben de vardım ama hiçbirinden ödeme gelmedi. Zaten gördüğüm kadarıyla ortada net bir tarih de yok.
Herkes malum soruyu soruyor ama kimse yanıt alamıyor. Sanırım bounty managerlar da aynı sorulara yanıt vermekten bunalmış.

Tokensuite ekibinde ya büyük bir talihsizlik var yada ekip projeleri yeterince incelemiyor. Ayrıca hiç bir açıklama da yapmamaları biraz garip. bitmesine rağmen hala scam mı değilmi dağıtılacak mi dağıtılmayacak mı belli olmayan bir çok kampanyası var. artık akışına bıraktım:)
Pages:
Jump to: