Pages:
Author

Topic: Sosyal Medya Bounty takip başlığı bakalım ne kadar kazanacağız :) 611 USD oldu - page 3. (Read 1595 times)

sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Ya herkes uğraşma etme demiş, bir yerde haklılar dağıtılan şeyin ederine bakınca gerçekten harcanan vaktin karşılığı bu olmamalı. Ama diğer yandan bilemezsiniz kardeşim sana göre 50-100 usd azken başkası için kıymetli paradır vakti varsa uğraşır. O yüzden herkese bol kazançlar diliyorum Smiley
full member
Activity: 518
Merit: 185
2018'deki Bountylerin gidişatı açısından önemli bir çalışma, şu andaki durum için bir güncelleme çekerseniz çok faydalı olur.

Sosyal medya bountylerinde çok göz önünde olmayan ve görece çok arkadaş / takipçiye yüksek stake bırakan projeleri seçerseniz,

o zaman kayda değer miktarlar kazanabilirsiniz

icoların gidişatı için de güzel bir çalışma oldu. Şahsen hiç icoya katılmadığım için bu sayede az da olsa gözlem yapabildim. Sylon ve tokensuite'in yönettiği kampanylarda çok fazla scam ve durdurulan oldu bu kadarını beklemiyordum. ve sosyal medya kampanyalarında inanılmaz multi olayı dönüyor bu da zaten düşük olan stakelerin daha da düşmesinde baya bi etkili oluyor.
full member
Activity: 518
Merit: 185
ZPER bugün Bitforex de listelendi. Sanırım yarında Bit-z de listelenecek. ELinde tutanların bilgisine
member
Activity: 539
Merit: 20
dostum güzel bir başlık olmuş. benimde aralarında katıldıklarım var. sonucları merakla bekliyorum. bu arada meritim yok olduğunda aklımdasın Smiley
full member
Activity: 532
Merit: 151
48 dolar için bu kadar uğraşmaya deymez bence twitter facebook çok zahmetli bir iş çünkü 50 doları 5k dolar sermaye ile 2 al-sat da kar edebilirsiniz hemde 1-2 saat içinde
full member
Activity: 476
Merit: 100
Güncellemede güzel rakamlar elde etmişsiniz. Twtter vb bountyler az kazandırıyor gördüğüm kadarıyla. Buda çok fazla katılım olduğu içindir. Daha az katılım olan çeviri blog yazıları gibi kısımlardan gelir sağlamaya başlarsanız daha çok o yöne kayarsınız.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Takibinize göre şu ana kadar aldığınıza bakılırsa twitter ve facebook bountyleri gereksiz zaman kaybı diye düşünüyorum. Kendim böyle düşünmeme rağmen bazı twittler kampanyalarına hala katılıyorum Cheesy Umut dünyası..
newbie
Activity: 238
Merit: 0
valla bence artık kripto para işleri oldukça kötü bir duruma geldi bana gelip bir çok arkadaşım soruyor, ama pek de cevap veremiyorum
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
2018'deki Bountylerin gidişatı açısından önemli bir çalışma, şu andaki durum için bir güncelleme çekerseniz çok faydalı olur.

Sosyal medya bountylerinde çok göz önünde olmayan ve görece çok arkadaş / takipçiye yüksek stake bırakan projeleri seçerseniz,

o zaman kayda değer miktarlar kazanabilirsiniz
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bu tip takip konularını seviyorum,  günlük okumak gibi oluyor güzel bir konu olmuş hocam,
newbie
Activity: 56
Sanırım yeri hiçbir zaman değişmiyecek olan ve gerçekten emeğin beli olan signature kampanyaları en mantıklısı, yani uğraştırıyor ama insan boş bir iş yapacağıma en azından okuyayım dediğinde kendini işin tam içerisinde buluyor. Ve kafamızda birşeyler canlanmaya başlıyor.  Sosyal medya kampanyalarının gelirlerine kıyasla daha da fazla bir gelir söz konusu ama dediğiniz gibi o kaynaklarda değerlendirilebilir, aydınlatman için teşekkür ederim dostum
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
İlginç bir konu. Severim böyle istatistiksel olayları:) Takip edicem bakalım ne olacak sonuçlar. Sanırım birkaç aya netleşmiş olur tüm kampanyalar. Ben tamamen imza üzerinden ilerliyorum. Eğer getirisi iyiyse sosyal medya da düşünülebilir.
member
Activity: 504
Merit: 11
Ellerine sağlık arkadaşım,

TokenSuit kampanyalarında ben de vardım ama hiçbirinden ödeme gelmedi. Zaten gördüğüm kadarıyla ortada net bir tarih de yok.
Herkes malum soruyu soruyor ama kimse yanıt alamıyor. Sanırım bounty managerlar da aynı sorulara yanıt vermekten bunalmış.
member
Activity: 182
Merit: 10
Bu twitter bountylerine genelde düşük rütbeli benim  gibi ama çoğu da ilk iki haftadan sonra pek fazla kasmiyor bu yüzden ödül bölünüyor ilk başlardan giripte sonuna kadar stake kasan biri yine 40-50 dolar civarı para birakabiliyor. Ama şu aralar çoğu projeler scam cıktığı için hiç gelmiyor bunuda hesaba katmak gerekiyor. Sprintx'te 8 veya 9 hafta uğraştim Bir Kyc yapicaz diye tutturdular 2 aydır ses seda yok.
newbie
Activity: 196
sosyal medya kampanyalarından zaten çok bir şey gelmiyordu ama şu sıralar olduğu kadar da yerlerde değildi piyasa düştükçe onlardan gelen hisse de haliyle düşüyor
newbie
Activity: 98
çok ama çok düşük geldi ödüller bana o kadar kampanyaya katılmanıza rağmen. tabi bunda piyasanın durumu da neden olmuş olabilir.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
elinize sağlık hocam, başarılı bir konu olmuş, yakından takip edeceğim, bu tip ayrıntılı konulara ihtiyacımız var forum olarak
member
Activity: 462
Merit: 42
teşekkürler faydalı bir paylaşım olmuş ve seçtiğin bounty yöneticilieri piyasanın güvendikleri zaten bu yönüyle daha iyi olmuş. Herkese bol kazançlar
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Artık sosyal medyada yüksek kazançlar olmuyor sanırım. Eski spreadleri inlediğimde kazançların yüksek olduğunu gördüm. Ancak şu an gerek piyasanın durumu gerekse projelerin çöp olması nedeniyle fazla kazanç olmuyor.
full member
Activity: 420
Merit: 101
uzun zamandır sosyal medya bountylerine katılıyorum. bountyhive olsun sylonun twitter kampanyaları olsun birçok kampanyaya katıldım. ico fiyatına göre değerlendirirsen fena değil gelen tokenlerin değeri ama neredeyse hiçbiri piyasaya çıkınca aynı değerlerde kalamadı. ya borsaya çıkmadılar ya da ico fiyatının çok altından gidiyor piyasada. dolayısıyla o kadar uğraşa rağmen elle tutulur bir kazanç yok maalasef.
Pages:
Jump to: