Pages:
Author

Topic: Sosyal Medya Bounty takip başlığı bakalım ne kadar kazanacağız :) 611 USD oldu - page 5. (Read 1595 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
Artik blog yazma bountyleri bile fazla kazandirmiyor. Ozellikle pek cok duzgun proje yazilari ingilizce olarak istiyor. Bir zamanlar bir blog yazarak binlerce USD alirdik. Simdi nerde o gunler diyorum ancak yine de birseyler karalamakta fayda var.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Hocam bunlar birde ico fiyatlarına göre hesaplamalar değil mi? Eğer öyleyse çok yanıltıcı olur zira günümüzde ico fiyatından borsaya giren projelere yok dersek yanlış söylemiş olmayız sanırım. Varsa da bir elin parmaklarını geçmez.
newbie
Activity: 17
Merit: 0
tokensuite tarafında girdiğiniz tüm airdroplar patlar. Geçmiş olsun. bu üçkağıtçılar token felan göndermez.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Herkes sosyal medyanın bittiğini söylüyordu, rakamlarla bunu ispatlamış oldunuz. Belirtilen rakamlar ile herhafta rapor girilen, takip edilen bir bounty 10-20 $ kazandırabilir. Bu da düşününce emeğin karşılığı olmuyor.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
10 tane kampanyanın günlük rtsini yapmak 5 dakikanızı, bilemediniz 10 dakikanızı alır. Bunu da otobüste, metroda vb herhangi bir yerde yapabilirsiniz. Zamanı verimli kullanmak açısından bence oldukça mantıklı, boş durmaktansa kampanya kovalamış oluyorsunuz.
Kampanya başı 20 dolar bile alsanız taş atıp da kolunuz yorulmuyor. Kazançlar çok düşmüş olsa da bence hala yapılabilir Smiley
full member
Activity: 350
Merit: 105
Ben çok kovaladım Twitter Facebook. Piyasa zaten ölü.Bu piyasada eline geçecek miktar 0.05 0.1 Eth arasında olur. Bir kampanyanın Minumum 2 Ay sürdüğünü göz önüne alırsak eğer çok düşük bir rakam. Steemit'i kovalayın bence. Discord kanallarında yardım eden gruplar mevcut. Hala geç kalmış sayılmazsınız dediğim olay için. Hem Steemit hesabınızı geliştirip ufak da olsa oradan kazanç elde edersiniz hem Steemit'te yazdığınız makalelerden kazanç elde edersiniz. İki taraflı da kazanç sağlarsınız. Tabi bazı platformlar kabul etmez Steemit'i ama geneli kabul eder. Burada tabi sizin araştırmalarınız da önemli hangi projeye makale yazdığınıza dikkat etmelisiniz. Ponzi projelere denk gelirseniz kazanç sağlayamazsınız.
member
Activity: 210
sosyal medya işi bitti hocam neredeyse hiç para kazandırmıyor diye düşünüyorum ben
full member
Activity: 546
Merit: 100
Bounty dağılımlarına bakıyorum yine en güzel kazançlar imza kampanyasında, sosyal medyada hem katılımcı sayısı çok fazla hem de oran imzaya göre düşük oluyor, bir de raporlama olayı uğraştırıyor. Umarım piyasalar biraz hareketlenir hangi kampanyada olursak olalım emekler boşa gitmesin
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Sosyal medya olarak twitter ve Facebook maalesef eskisi gibi kazandırmıyor yeteneğiniz ve beceriniz varsa makale ve youtube işine girin şuanda en çok bounty getirisi bunlarda mevcut biraz zahmetli aslında zahmeti videonun veya makalenin izlenme oranını yüksek tutmakta
full member
Activity: 280
Merit: 102
elinize sağlık hocam güzel bir konu olmuş ben, Cryptosolartech -Twitter ve imzakampanyasını takip ettim biraz ama pek bir şey çıkmaz diye uğraşmadım
full member
Activity: 518
Merit: 185
hocam peki kyc isterse yapacak mısınız yoksa bunları eleyecek misiniz? malum kyc yi başta yazmayıp sonradan özellikle telegram ve forum postları ile isteyenlerden dolayı kyc işlemi yapanlara tokenler veriliyor. kişinin tercih meselesi ama karşınızdaki kimlik bilgilerini veriyorsunuz sonra bu bilgiler ile adınız suça karışma riski yok mu?

Bazılarında kyc isteyeceği belli oluyor. bountye kayıt olurken web sitelerine kayıt olup kayıt olduğun mail adresini bounty formuna yazmanı istiyorlar. onuda kampanyanın durumuna göre değerlendiriyorum.  ama daha hiç kyc yapmadım.  cazip bir kazanç olmadığı surece de yapmam heralde.
full member
Twitter Facebook Kampanyaları Yerine Reddit Steemit Youtube kovalamak çok daha mantıklı bir seçim olur.

Tavsiye için teşekkürler. bunlardan sonra değerlendirmeye alacağım.
full member
Eskiden ne kadar çok kazanılırdı bu sosyal medya bountylerinden şuan mesela bitirdiğin kampanya 3 gelen para 200 lira gülünç sadece.

şoyle bir düzelme yapayım. biten 3 ama zper daha elime ulaşmadığı için toplama eklemedim. haftaya dağıtılacak buyuk ıhtımalle. aşağı yukarı 150 usd civarı eder diye tahmin ediyorum
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Değişik ve orijinal bir fikirle gelmişsiniz güzel bir konu açıkçası benim hoşuma gitti iyi çalışmalar diliyorum umarım fazla fazla kazanırsınız biz de imzalardan kazanırız inşallah
full member
Activity: 206
Twitter Facebook Kampanyaları Yerine Reddit Steemit Youtube kovalamak çok daha mantıklı bir seçim olur.

kesinlikle katılıyorum bi kerede yapıyorsun bitiyor makale yapıcaksanda video hazırlıcaksanda ne öyle hergün hergün tweet rt falan çok uzun sürüyor arkadaşında eline saglık güzel bir konu olmuş takip etmek istiyenler için güzel içerik
member
Activity: 140
Hocam biten 3 kampanya var ama kazandığınız mikatrı siz görüyorsunuz bence boşa çalışmış gibi bişey oluyorsunuz olayın birde şu yanı var çalışıyorsunuz son anda ödülle kısılıyor. Elde var "0"
full member
Activity: 350
Merit: 105
newbie
Activity: 168
Merit: 0
hocam peki kyc isterse yapacak mısınız yoksa bunları eleyecek misiniz? malum kyc yi başta yazmayıp sonradan özellikle telegram ve forum postları ile isteyenlerden dolayı kyc işlemi yapanlara tokenler veriliyor. kişinin tercih meselesi ama karşınızdaki kimlik bilgilerini veriyorsunuz sonra bu bilgiler ile adınız suça karışma riski yok mu?
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
valla hocam değişik bir konu olmuş elinize sağlık,   sosyal medya işleri duyduğum kadarı ile zormuş, hiç değilse bu şekilde insanlara yardım etmiş oluyorsunuz
full member
Activity: 490
8 veya 10 hafta sürdükten sonra veya daha fazla 16 hafta süren 20 hafta süren bountyler gördüm bir tanesinede katılmıştım elde var 0 ICO patladı dahada bulaşmadım şuanda bence az geliyor sosyal medayadan.
Pages:
Jump to: