Merhaba arkadaşlar burada bu konu hakkında bir çok başlık açılıyor ne kadar kazanıldığına dair. bende bununla ilgili kendi araştırmamı yapmaya karar verdim. Sizin içinde bazı soruları gidermiş olabilirim. bakalım bu işte para var mı yok mu? duruma göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.
Bir arkadaşımın katıldığı kampanyaları burada raporlayacağım.
Büyük çoğunluğu sadece Twitter kampanyası
katıldığı
Twitter hesabı 10.000+ takipçiye sahip.
Face hesabı 1000+Not: kampanyalar sadece yöneticilerine bakarak seçilmiş. Tokensuite, Sylon, Amazix, ve Lauda dışında olmaması gerekiyor.
ZPER - İmza kampanyas - (3 hafta sürdü ve bitti)HASHCARD - Twitter kampanyası - 10 hafta sürmesi bekleniyordu ama 5. hafta sonunda kampanya durduruldu.MODERN CHAIN - 15 hafta sürecek (son 1 hafta)Bitimage - durduruldu.Reos - Twitter kampanyası (devam ediyor)Vtos - Twitter kampanyası (devam Ediyor)
JINBI - Twitter Kampanyası
Quake Mining - Twitter kampanyası (durduruldu)Vivalid - Twitter kampanyası - (8 hafta sürdü ve bitti)Rego Token - Twitter kampanyası - (10 hafta sürdü ve bitti) yeterince para toplayamadıkları için ödülü düşürdüler çok komik bir rakam geldi BRAINERZ - Twitter kampanyası - ( 8 hafta sürdü ve bitti)DaoStack - Twitter kampanyası - ( 8 hafta sürecekti hardcap nedeniyle 4. haftada bitti )SOLARIS - Twitter kampanyası - (4 hafta sürdrü ve bitti)SLATE - Twitter kampanyası - ( 4 hafta sürdü ve bitti)Cryptosolartech -Twitter ve imzakampanyası - (8 hafta sürdü ve bitti)HEXCASH - Twitter kampanyası ( 5 hafta sürdü --- SCAM) Orvium - Twitter kampanyası (devam ediyor.
Triwer - Twitter kampnyası - (devam ediyor)
WORLDEX - Twitter kampanyası - ( 6 hafta sürdü - SCAM)GREENISH COIN - Twitter kampanyası (durduruldu.
PARLAY -Twitter kampanyası - (ne oldu bende bilmiyorum )
TOKEN UNION - Twitter kampanyası - (8 hafta sürdü ve bitti)EINC - Twitter vE Facebook Kampanyası - (8 hafta sürdü ve bitti )VERNAM - Twitter kampanyası - (8 hafta sürdü ve bitti)SWISS ALP - Twitter kampanyası - (bitti)GRE - Twitter kampanyası - (6 hafta sürdü ve bitti)QİLİMANJERO - Twitter kampanyası (6 haftadan sonra takibi bıraktım)
Trimpo - Twitter kampanyası -
blockbıd - Twitter ve face kampanyası (4 hafta sürdü ve bitti)BIDIUM - Twitter kampanyası (4 hafta sürdü ve bitti) SCAM"DARICO - Twitter ve Face kampaynası (10 Hafta Sürdü ve bitti )ONE SOCIAL - witter kampanyası (15 hafta sürecek)
VIVIDTOKEN - Twitter kampanyası
INS Ecosystem - Twitter Kampanyası (3 hafta sürdü ve bittDACC - Twitter Kampanyası (3 hafta sürdü ve bittiDAOX - Twitter Kampanyası (devam ediyor)
16.07.2018
biten kampanya sayısı : 20şuana kadar olan kazancı
Toplam 301 usd civarında 4 kampanyadan gelen (dağıtılanlar)
DağıtılanlarDaostack - GEN yerine Ethereum dağıttılar : 0,04 ETH (3 haftalık ödül)
20 USDSolaris - 4 adet XLR
28 USDINS - 27 ADET
20 uSDZPER - 4650 ZPR
120 USDCryptosolartech - CST - 5700 -
110 USDDarico - 450 DEC =
21 USDDACC - 2570 Adet =
2 USDSLATE - 25.900 adet
310 USD-------------------------------------------------------------------------------
BeklemedeVERNAM - 1367 adet (henuz dağıtılmadı)
HEXCASH - 155 adet (Henüz Dağıtılmadı) SCAM
SLATE - 21.570 adet (Borsaya çıkmasını bekliyorum)
WORLDEX - 113 Adet (henüz dağıtılmadı) SCAM
VIVALID - hesaplama yapılmadı
REOS - Hesaplama yapılmadı
BRAINERZ - Hesaplama yapılmadı
BIDIUM - 2.100 Adet (SCAM)REGO - 49 Adet (borsaya çıkmasını bekliyorum)
Tokenuninon - Hesaplama yapılmadı
EINC - 1.460 adet (henüz dağıtılmadı
SWISS ALP - 1.475 adet (Borsaya çıkmasını bekliyorum)
GRE - 4.000 adet (denüz dağıtılmadı)
blockbıd - Henüz dağıtılmadı
MODERN CHAIN - 1.643
DAOX - DXC = 1.750 adet (kampanya hala devam ediyor
kampanyalar bittikçe başlığı güncelleyeceğim.
Kampanyalarla ilgili herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. sizde merit konusunda yardımcı olursanız sevinirim.