Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 10. (Read 64335 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Vodafone Arena'da ilk golü Mario Gomez atar. Beşiktaş Bursaspor'u farklı yener. Zemin tam Beşiktaş'ın oyun tarzına uygun, taraftar desteği 3 yıl sonra ilk kez bu kadar büyük. Maç 42 bin kişiye kapalı gişe oynanacak. Rakip futbolcuların üstünde çok büyük baskı olacaktır. Zaten ligde iyi gitmeyen Bursaspor'un buna direnebileceğini sanmıyorum.

vallahi adam bildi ya ilk golu atacak olanı Cheesy ama fark olmadı cok gollü güzel bir maç oldu fark olmazmıydı olurdu ama malum beşiktaşımız pozisyon harcamakta üstüne yok beşiktaşlı olmak kanser sebebi gibi birsey o yüzden uzun zamandır maclarını izlemiyorum mac bittikten sonra sonuca bakıyorum yoksa hop otur hop kalk sinir hastası olucaz tebrikler beşiktaşa Smiley)

Vodafone Arena'da ilk golü Mario Gomez atar. Beşiktaş Bursaspor'u farklı yener. Zemin tam Beşiktaş'ın oyun tarzına uygun, taraftar desteği 3 yıl sonra ilk kez bu kadar büyük. Maç 42 bin kişiye kapalı gişe oynanacak. Rakip futbolcuların üstünde çok büyük baskı olacaktır. Zaten ligde iyi gitmeyen Bursaspor'un buna direnebileceğini sanmıyorum.

Ben farka gider diyorum açıkcası iki yarı da da 1,5 gol üstü olur düşüncesindeyim
Avrupa Ligi maçları tahminlerim:
Dortmund v Liverpool - Dortmund @ 1.57
Braga v Shakhtar - Under 2.5 Goals @ 1.64
Ath Bilbao v Sevilla - Under 2.5 Goals @ 1.80
Villarreal v Sparta Prague - Villarreal @ 1.46

Dortmund berabere bitecek bence braga macıda 2.5 üstü Smiley
bir tane daha vardı yanlıs hatırlamıyorsam bulamadım oynamadan yaptığım yorumlar ve en süperi şu gelicek dedim saniyeler sonra geldi Cheesy

Besiktas bugün puan kaybederse yıkım olur ilk yarı 1 1 ama Besiktas puan kaybetmez gibi bugün ikinci yarı başlamak üzere heyacanla maçı takip ediyoruz
en az iki gol daha gelicek hocam merak etme Cheesy

Edit : Gol olacak dedim saniyeler sonra geldi gol müneccim gibi adamım Cheesy

Ne zaman oynasam tam tersi çıkar Cheesy yarın ki maç içinde yorumda bulundumda şeytan dürtüyor oyna oyna diye Cheesy
hero member
Activity: 490
Merit: 500

vallahi adam bildi ya ilk golu atacak olanı Cheesy ama fark olmadı cok gollü güzel bir maç oldu fark olmazmıydı olurdu ama malum beşiktaşımız pozisyon harcamakta üstüne yok beşiktaşlı olmak kanser sebebi gibi birsey o yüzden uzun zamandır maclarını izlemiyorum mac bittikten sonra sonuca bakıyorum yoksa hop otur hop kalk sinir hastası olucaz tebrikler beşiktaşa Smiley)
sr. member
Şerefimizle oynayıp hakkımızla eze eze kazandık. Pozisyon harcama hastalığı devam etmese 6'ya 7'ye giderdi.
Yarınki el sikkonun sonucuna göre lig bitebilir veya iki üç hafta daha heyecan sürer.

Yine tahmin yarın ki el sikkonun ilk yarısı 0,5 altı 2 yarı 2,5 üstü Cheesy
legendary
Activity: 952
Merit: 1000
Şerefimizle oynayıp hakkımızla eze eze kazandık. Pozisyon harcama hastalığı devam etmese 6'ya 7'ye giderdi.
Yarınki el sikkonun sonucuna göre lig bitebilir veya iki üç hafta daha heyecan sürer.
sr. member
Olmayan penaltıyla zor kazandı beşiktaş Grin

Cakır baskan oradaki oyuncunun ayağı değilmi ? Yoksa maradonadaki gibi buda tanrının ayağı mı Cheesy

Bu kareden alırsan bırak ayağı tüm cisimleri yapıştırırsın o ayağa! O nedenle bu ayakları geçiceksin. Tayyip yalakası olduğunuz iyice anlaşıldı açılış töreninde! Ama sırtınız yere gelmez güzel taktik

Valla arkadaşım istediğinizi deyin umrumda olmaz Tayyip yalakalığıymış falan ben sahadaki oyuna bakarım Beşiktaş öpe öpe aldı mı maçı aldı .O japon sığırı her fırsatta kendini yere atarak oyuncu eksiltmeye çalışması güzel taktik sizlere de yakışır öyle taktikler .
newbie
Activity: 10
Merit: 0

Cakır baskan oradaki oyuncunun ayağı değilmi ? Yoksa maradonadaki gibi buda tanrının ayağı mı Cheesy

http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2016/04/12/penalti-karari-tartisma-yaratti-6863790.Jpeg

Bu kareden alırsan bırak ayağı tüm cisimleri yapıştırırsın o ayağa! O nedenle bu ayakları geçiceksin. Tayyip yalakası olduğunuz iyice anlaşıldı açılış töreninde! Ama sırtınız yere gelmez güzel taktik
sr. member

newbie
Activity: 20
Merit: 0

Beşiktaş, RTE ve Federasyondan torpilli !
hero member
Activity: 490
Merit: 500

Maç izlemeyen Trabzonlunun dramı. Bursanın 2 pozisyonu var ikisi de gol oldu. Beşiktaş yine gol kaçırma rekoru kırdı. 6-1'e gidecek maç 3-2 bitti. Son dakika olayları çok gereksizdi, Hasogai ilk yarıdan ikinci sarı karttan atılmalıydı. Bursa ve hakem kötü, Beşiktaş iyiydi. Çarşamba Fenerbahçe puan kaybederse şampiyon ilan edilir.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Haha çirkef beşiktaş Grin
sr. member
Besiktas bugün puan kaybederse yıkım olur ilk yarı 1 1 ama Besiktas puan kaybetmez gibi bugün ikinci yarı başlamak üzere heyacanla maçı takip ediyoruz
Beşiktaş golü buldu şuan durum 2 -1

3.golü de attı iki yarıda 1,5 üstü dedim ve geldii Cheesy OYnasam tutmaz anasını sattığımın maçları Cheesy
full member
Activity: 182
Merit: 100
Beşiktaş golü buldu şuan durum 2 -1
sr. member

Edit : Gol olacak dedim saniyeler sonra geldi gol müneccim gibi adamım Cheesy
full member
Activity: 182
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Beşiktaş ilk golü buldu fakat bursa da dakika 29 golu buldu durum 1 -1 bu maç çok çekişmeli geçeceğe benziyor

Beşiktaş bariz üstün oynuyor. Cok güzel paslasıyor golü yemesi büyük şansızlık oldu. Bursasporun ilk tehlikeli atağı gol oldu. İlk yarıdaki oyununu oynasın handikap yapar
full member
Activity: 210
Beşiktaş ilk golü buldu fakat bursa da dakika 29 golu buldu durum 1 -1 bu maç çok çekişmeli geçeceğe benziyor
sr. member
cha cha cha mario gomez efsane artık ilk golü attı Cheesy
sr. member
Ben farka gider diyorum açıkcası iki yarı da da 1,5 gol üstü olur düşüncesindeyim

Yeni stad ilk maçında Bursa'nın sürpriz yapıp Beşiktaş'a kötü bir şaka yapacağını düşünüyorum Smiley daha doğrusu temennim bu Smiley umarım olur, çokta güzel olur Smiley

O sizin bakış açınızdan öyle hocam ama dediğim gibi bu maçı beşiktaş rahatlıkla alıcak görüşündeyim Smiley
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

Yeni stad ilk maçında Bursa'nın sürpriz yapıp Beşiktaş'a kötü bir şaka yapacağını düşünüyorum Smiley daha doğrusu temennim bu Smiley umarım olur, çokta güzel olur Smiley

Pages:
Jump to: