Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 13. (Read 64335 times)

legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Besiktas buyuk firsati tepti bu hafta. Sanki gecen sezonun tekrari yasanacak gibime geliyor. Sezonun sonlarina kadar guzel geliyorlar ondan sonra sebebi tam belli olmayan bir performans dusuklugu ve ard arda kaybedilen maclar. Insallah Galatasaray Fenerbahceyi durdurur ve Besiktas arayi biraz acmayi basarir. Gerci bu durumdaki Galatasaray bana hic umit vermiyor.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
galatasaray-fenerbahce macı 13.nısan saat 19.30 oynanacak

Fenerbahçe'nin 3 puanı o tarihte yazılacak yani puan cetveline =)

Her horoz kendi çöplüğünde öter derler dostum bu galatasaray ölü olsada fenerden puan koparır ...
hero member
Activity: 868
Merit: 502

gorecezz bakalım cantada keklık goruyorsunuz ama o hıc bellı olmaz sız konusmaya dewam edın Cheesy
sr. member
Activity: 448

hero member
hero member
fb artık sampıyon bu bjk bı bol olmaz her senekı mallıklarını yapıyolat gene
hero member
Activity: 739
Merit: 500
İki takım da şampiyonluğu birbirine sunuyor. Daha 7 hafta var, normal şartlar altında hiçbir takım 7'de 7 yapamaz. Fikstürleri çok zor.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Gerçek stoper Alexis yedekte beklerken kazmalar kazması saatli bomba Necip stoper oynuyor. Şenol Güneş'e söyleyecek çok şey var, geldiğinden beri yönettiği en kötü maçtı.

Beşiktaş çok büyük bir fırsat tepti
Bu maçı alsa , Fenerbahçe iyice düşecek ve muhtemelen son haftalara kalmadan şampiyonluk ilan edilebilecekti
Zaten bu yarışta Fenerbahçe'nin en buyuk avantajı Şenol Güneş..
Yarıl sonları panik yapıp saçmalamaları ünlü
2 kere sonuna kadar götürüp şampiyonluk verdi Fenerbahçe'ye..
full member
Activity: 210
Merit: 100
Beşiktaş yine her zaman ki gibi yapıp şaşırtmadı öne geçiyorsun ve yeniliyorsun Osmanlı'nın yaptığı ikramı elinin tersiyle itti resmen .
Gerçekten Beşiktaş çok büyük bir fırsatı elinin tersiyle itti öne geçtiği an dedim bu maç bitti aldı farka gider Beşiktaş diye düşündüm ama 2 tane gol ve yenik duruma düşüyorsun ve senin rakibin puan kaybetmiş senin bunun hırsıyla maçı çevirmen beklenirken yeniliyorsun yazık oldu
full member
Activity: 182
Beşiktaş elde ettiği  şampiyonluk avantajını değerlendiremedi bu Fenerbahçe için bğyğk bir motivasyon getirir ve zorlu 3 maçlarında puan kaybetmemeye zorlar diye düşünüyorum Beşiktaş bugün 3 puan almış olsaydı Fenerbahçede yıkım olur ve puan kaybetmeye devam ederdi .
hero member
Activity: 826
Gerçek stoper Alexis yedekte beklerken kazmalar kazması saatli bomba Necip stoper oynuyor. Şenol Güneş'e söyleyecek çok şey var, geldiğinden beri yönettiği en kötü maçtı.
sr. member
Beşiktaş yine her zaman ki gibi yapıp şaşırtmadı öne geçiyorsun ve yeniliyorsun Osmanlı'nın yaptığı ikramı elinin tersiyle itti resmen .
hero member
Şenol Güneş'in kanatların ikisini de çıkarmasına anlam veremedim. Ortadan delip geçmeyi düşündü herhalde. Onu geçtim dakika 90 olmuş Atiba'yı çıkarıp Pektemek'i almanın açıklamasını yapması imkansız. Herif topa bile dokunamadı zaten.
legendary
Activity: 1554
Öne geçtiğin maçı nasıl veriyorsun şaka gibi gerçekten. Bütün fırsatları cömertçe harcıyorlar, Gomez ve Tosun milli takımda gol atacağına kendi takımlarında atsınlar, şampiyonluk gelecekken elden gidiyor.
sr. member
Beşiktaş kalede boyko ile başlayacak formda mı değil mi ne alemde insan bi tereddüte düşüyor .

Maç şuanda hareketli 1-1
hero member
Activity: 938
Açıkcası Fenerbahçe'nin dün ne yapıp edip kazanacağını düşünüyordum
Şampiyonluk isteyen bir takımın yapması gereken gibi
Ama kadro seçim yanlışları ve takımdaki genel boşvermişlik maç sonucunu belirlerdi..
Şimdi ibre iyice Beşiktaş'a döndü..
hero member
Kasimpasa v Besiktas - Toplam gol 2 veya fazlası @ 1.26
Kasimpasa v Besiktas - Beraberlikte iade Besiktas @ 1.24
Kasimpasa v Besiktas - Maç sonucu Besiktas @ 1.63
hero member
aynen yarın hakem kararlarını cok merak edıyoruz bakalım nasıl bır mac oynancak
legendary
Activity: 1554
Fenerbahçe tek farkla alır dedik ama gol atamadılar. İki takım da defansif oyun yapısında olunca maç golsüz tamamlandı haliyle. Yarın Beşiktaş maçında akıl almaz hakem kararları görebiliriz, şimdiden hazırlıklı olmak lazım. Bu Beşiktaş bu moralle hakemleri de yener.
full member
Activity: 182
Fenerbahçe bugün puan kaybetti yani bu bjk için moral olur ve yarın ki maçı kazanır bjk nin yarın kazanmasından sonra bğyğk avantaj yakalayacağı çok açık ama belli olmaz daha maçlar var ama şu gerçek şuan bjk çok avantajlı
Pages:
Jump to: