Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 11. (Read 64335 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Vodafone Arena'da ilk golü Mario Gomez atar. Beşiktaş Bursaspor'u farklı yener. Zemin tam Beşiktaş'ın oyun tarzına uygun, taraftar desteği 3 yıl sonra ilk kez bu kadar büyük. Maç 42 bin kişiye kapalı gişe oynanacak. Rakip futbolcuların üstünde çok büyük baskı olacaktır. Zaten ligde iyi gitmeyen Bursaspor'un buna direnebileceğini sanmıyorum.

Ben farka gider diyorum açıkcası iki yarı da da 1,5 gol üstü olur düşüncesindeyim

konu beşiktaş olunca , büyük konuşmamayı öğrendim. totem yaptım susuyorum  Cheesy

Ama gerçektende öyle olucak gibime geliyor hocam 2.5 senedir böyle bir atmosferde oynamıyorlar bizim uşaklar o gazla Adana maçının rekorunu kırmalarını bile bekleyebilirim Cheesy
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Vodafone Arena'da ilk golü Mario Gomez atar. Beşiktaş Bursaspor'u farklı yener. Zemin tam Beşiktaş'ın oyun tarzına uygun, taraftar desteği 3 yıl sonra ilk kez bu kadar büyük. Maç 42 bin kişiye kapalı gişe oynanacak. Rakip futbolcuların üstünde çok büyük baskı olacaktır. Zaten ligde iyi gitmeyen Bursaspor'un buna direnebileceğini sanmıyorum.

Ben farka gider diyorum açıkcası iki yarı da da 1,5 gol üstü olur düşüncesindeyim

konu beşiktaş olunca , büyük konuşmamayı öğrendim. totem yaptım susuyorum  Cheesy
sr. member

sr. member
Activity: 448
legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
Fikret Orman bugün beşiktaşa olan bütün sempatimi bitirdi.

Camialar kişilerden üstündür. Bizim öfkemiz nasıl Fenerbahçe'ye değil şikeci Aziz Yıldırım'a ise sizin de yargınız kulübe değil kişiye karşı olmalıydı. Başkanlar gelip geçicidir, camialar kalıcıdır. Fikret Orman'ın yaşattığı bu rezilliği onaylayan Beşiktaşlılar yalnızca akp destekçileri olmuştur. Maalesef ülkede işleyen düzende o şahıstan özel izin alınmadan çivi bile çakılamıyor. Padişahlık dönemlerinde bile böyle bir tek adam hakimiyeti yoktu.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Fenerbahçe ye yanlış kararlar verildiğinde nedense herkes tek bir ağızdan santimlerle konusurken aynı şey bir GS yada BJK a olduğunda ortalığı yıkıp geçiriyorlar.. Nedir bu Fenerbahçe ile alıp veremedikleri olan?
sr. member
Activity: 448

Katılıyorum size. Kulübün başına geçtiğinden beri yaptıklarını takdir ediyordum. Bugün bitti her şey.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
sr. member
BJK bugün kesin alır   Trabzonspor-Medipol Başakşehir  maçı için tahmini olan var mı ?
iy 1,5 gol üstü olur diye düşünüyorum ama beşiktaş maçı yarın değil miydi yahu  Huh

İki oldu bu yaa oynamadan tahmin yapınca tutuyor oynasak tutmaz Cheesy
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Bir stoperin ceza sahasında (duran top harici) ne işi var?
Yerden gelen o ortayı nasıl fazla havalandırmadan düzgün bir biçimde kaleye vurabiliyor?
Akakpo'nun golü irdelensin! (Aykut kocaman staylaaa).
hero member
Activity: 868
Merit: 502
fıkret orman yalakalıktan olecek .onunde yazanı okumaktan acızmıs .kafasını kaldırıp bakamıyor bu ne rezıllık yahu Cheesy
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Trabzon alır Grin
sr. member
BJK bugün kesin alır   Trabzonspor-Medipol Başakşehir  maçı için tahmini olan var mı ?
iy 1,5 gol üstü olur diye düşünüyorum ama beşiktaş maçı yarın değil miydi yahu  Huh
full member
Activity: 122
Merit: 100
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Beşiktaş yeni stadının vermiş olduğu havayla bugün kesinlikle puan kaybetmeyecek ve önemli bir avantaj elde edercek diyorum.
member
Activity: 67
Merit: 10
Statlarada siyaseti soktu bu şerefsizler ya düşünsenize millet vekilinin bile bir yere gelmesi demek o yol güzargahının kitlenmesi demek sivil insanların rahatlarının bozulması demek benim seçtiğim adamın benden üstün olması demek benim rahatımı bozması demek var mı böyle bir dünya ya kabul edemiyor insan.
hero member
bu ulkede neyın zevkı kaldı kı macların zevkı kalsın stadlara bıle kendı ıstedıklerını almaya basladılar
full member
Activity: 210
Merit: 100

Beşiktaşlı arkadaşlar açılış için nasıl bir tepki koyacaklar acaba. Çarşı yerine AKgençlik alınacakmış stada Smiley
bence açılış maçında tüm engellemelere karşı çarşı gene bir yolunu bulur ve girer stada ve gerekeni yapar ak gençliğe ak geçliğin yapmaya çalıştığı dağdan gelip bağdakini kovmak böyle bir bu durumu kimse kabul etmez
her şeyin siyasete malzeme olmaması gerek bıraksınlar insanları da rahat rahat maçın  zevkini çıkarsınlar
hero member

Beşiktaşlı arkadaşlar açılış için nasıl bir tepki koyacaklar acaba. Çarşı yerine AKgençlik alınacakmış stada Smiley
  tepkı alacaklarını bıldıklerı ıcın taraftar almıyolar yoksa kesın yuhalamalar olacaktı
legendary
Activity: 1554
Zaten Passolig boykotundan dolayı stada giremiyoruz, gerçek taraftar ancak seneye Şampiyonlar Ligi maçlarında görünecek. Maalesef herkes evinden izlemek zorunda kalıyor, diğer statlar bomboşken.
Pages:
Jump to: