Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 9. (Read 64335 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Konyaspor yine yardırıyor hey maşşallah ilk yarı 1-0 fenerbahçe kendini toplamazsa CL'ye bu gidişle konya gidecek Cheesy Fener bu hafta kaybederse Şampiyonluk yarışından ziyade 2-3 yarışı daha zevkli olacak gibi Cheesy

Konyaspor çok güzel bir kadro toparlamış. Aykut Kocaman farkı da cabası. Eskisehirspor 10 kişi ile böylesine formda bir ekibe karşı 2. yarı işi çok zor.

Öyle gerçektende çok süper bir kadro bu kadroyu ellerinde tutup üstüne bir kaç ekleme yaptıkları zaman seneye aynı performansı görebiliriz twitterda bi tweet görmüştüm . Kocaman Fenerbahçe'de topladığı puanı Konyaspor'da toplamak üzere 4-5 puan falan kaldı .
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Konyaspor yine yardırıyor hey maşşallah ilk yarı 1-0 fenerbahçe kendini toplamazsa CL'ye bu gidişle konya gidecek Cheesy Fener bu hafta kaybederse Şampiyonluk yarışından ziyade 2-3 yarışı daha zevkli olacak gibi Cheesy

Konyaspor çok güzel bir kadro toparlamış. Aykut Kocaman farkı da cabası. Eskisehirspor 10 kişi ile böylesine formda bir ekibe karşı 2. yarı işi çok zor.
sr. member
legendary
Activity: 952
Merit: 1000
Sneijder, Selçuk İnan ve Chedjou, kadroya alınmadı galatasarayda kesın yenılcez bır an evvel lıg bıtsede rahatlasak galalatsaraylılar olaral .D

Neden kadroya alınmamışlar? Eto'o oynarsa Antalyaspor bu maçta favori zaten, Galatasaray isterse tam kadro oynasın fark etmez.
Galatasaray'ın ligde 4. olup Avrupa Ligi'ne gitme şansı kupayı kazanıp gitmesinden daha düşük, o yüzden böyle bir strateji izliyor olabilirler. Kupa tek hedef olarak kalmştır.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
Sneijder, Selçuk İnan ve Chedjou, kadroya alınmadı galatasarayda kesın yenılcez bır an evvel lıg bıtsede rahatlasak galalatsaraylılar olaral .D
sr. member
haftanın bankosu antalya spor kesınlıkle degerlendırsın bahıs oynayan herkes Cheesy
Hocam Antalyanın ne yapacağı belli olmuyor ki... Ne zaman Antalyaya oynasam işler tersine gidiyor.
hero member
haftanın bankosu antalya spor kesınlıkle degerlendırsın bahıs oynayan herkes Cheesy
sr. member
Bu hafta fener yine puan kaybeder bu gidişle Cheesy
Onlara çok bile. Bu kadar puan toplamaları mucize. Olsun ne yapsalar etseler de bu sene şampiyon biziz. Arkamızda sağlam sıkıysa devirsinler bizi!!!

İnşallah kardeşim bi b....k çıkmaz da uzun zaman sonra şampiyon olalım .Ayrıca konya keşke ilk yarı 2 mac daha kazanmıs olsaydı fenerin yerine geçebilirdi Cheesy
newbie
Activity: 17
Merit: 0
Onlara çok bile. Bu kadar puan toplamaları mucize. Olsun ne yapsalar etseler de bu sene şampiyon biziz. Arkamızda sağlam sıkıysa devirsinler bizi!!!
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
hero member
Activity: 1103
Merit: 500
Basketbolu pek sevmezdim ama Fenerbahçenin basket takımını izleyince futboldan soğudum valla Smiley Basket takımı Real Madride tecavüz ediyor bizim futbol takımı boş kaleye atamıyor Grin

Basketbol kültürü futboldan çok başkadır. Basketbol oyuncularının eğitim seviyesi futbolculardan çok daha yüksek. Takım ruhu, çalışma, disiplin ruhlarına işliyor.
hero member
Basketbolu pek sevmezdim ama Fenerbahçenin basket takımını izleyince futboldan soğudum valla Smiley Basket takımı Real Madride tecavüz ediyor bizim futbol takımı boş kaleye atamıyor Grin
2 -0 one gectı orda 2-2 olur 3-2 fener kazanır Cheesy 
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
sr. member
Yıllar sonra ilk defa zevkli bir fener gs derbisi izliyorum. Bide musleraya kırmızıyı verebilseydi tadından yenmezdi Grin

Size katılıyorum. Maçta gol eksikti sadece.  3-4 gol olsaydı tadından yenmezdi..
legendary

Bu kadar futbolcu aynı anda bu kadar beceriksiz olamaz. Demek ki Perreira kötü bir antrenör. Seneye Ranieri gelsin şampiyonlar ligini alırız Grin ama azizenin ipini çekmek lazım.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Gündüz bir arkadaşla şu geyiği yaptık:
Hocam bu maçta 1 gol olmaz mı? İnternette filan 1.03 oran bile bulsak 10000 bassak 300 tl kar Grin Grin
La olum deli misin 3.5 üstü olur Grin Grin
sr. member
maç ikinci yarı açılır dedim de bu sefer yarım tuttu tahminim Cheesy
legendary
Yıllar sonra ilk defa zevkli bir fener gs derbisi izliyorum. Bide musleraya kırmızıyı verebilseydi tadından yenmezdi Grin
hero member
hayde cımbomum affettır kendını yen su fenevı  Grin Grin Grin
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
İnternette güzel geyikler dönüyor. "Besiktasin yeni stadinda ilk golu atip adini wikipediye yazdirmak isteyen sercan yildirim mactan once sakatlanarak adini ortopediye yazdirdi."
Pages:
Jump to: