Koliko je meni poznato Skrill ima mogucnost direktnoga povlacenja crypto (BTCÐ) jos od kraja 2 mjeseca ove godine. U clanku koji sam pronasao navodi se da je usluga dostupna u European Economic Area sto znaci sve EU clanice + jos nekoliko zemalja.
Ako je to istina i radi za Hrvatsku, onda je to super vijest. Nisam znao za taj njihov update i dodat ću to u onu svoju temu vezanu za Skrill. Hvala za info!
Ukoliko nema te opcije koju tražim, koje bi bilo najsretnije rješenje za fiat withdraw od ove tri?
Ako je moguće uraditi withdraw kripta preko Skrilla, onda bi ja to pokušao. Nisam bio upoznat sa tom novošču. Ja bi ti savjetovao da kontaktiraš njihovu korisničku podršku i precizno objasniš šta želiš da uradiš. Dakle ti prebacuješ fiat sa jednom platnog servisa na Skrill, onda planiraš da kupiš kripto i taj kripto povučeš sa Skrilla na svoj lični novčanik. Pošalji im upit i pitaj da li će to moć tako.
Jedino što mi pada na pamet je da možda imaju neko pravilo da moraš fiat s kojim kupuješ kripto položiti sa svog bankovnog računa/kreditne kartice direktno na Skrill pa onda s tim novcem kupiti kripto. Zato vidi prvo sa korisničkom podrškom.
Bio sam uvjeren da sam na ovaj post odgovorio. Ukratko, napravio sam depozit na platformu betmarkets.io u usdt u iznosu od 2000 eur 04.08.21. Dva dana kasnije, suspendirali su stranicu i objavili da imaju nekih problema sa vlastima i ukoliko ne bude nastavak poslovanja da ce vratiti sredstva. Vratili ih prije dva dana al ne u punom iznosu nego sam dobio 1155 eur. Znači popušio sam 850 eur a nisam ni jednu okladu uspio ispratiti. Svim korisnicima su isplatili cca 40% manje nego što su imali na računu uz ispriku da su postali insolventni i da nemaju više para i da im je jako žao.
Frend je imao preko 15400 eur gore dobio je 10200 nazad. Uglavnom, opljačkali su sve korisnike a ekipa je imala ozbiljne iznose.
E sad život ide dalje pa tražim neku kripto kladionicu koja prima oklade u stablecoinu ako postoji i ono što mi je najbitnije da ima u ponudi nogomet engleske 4, 5 i 6 liga. Jel ima koja koju koristite takvu ponudu?
Hvala