Sportsbet trenutno daje toliko toga svojim korisnicima da me stvarno ne zanimaju druge opcije. Znam da izgleda ponekad smješno kada ih hvalim dok nosim njihov avatar ali takav odnos prema korisnicima stvarno nisam nikada doživio u 15+ godina klađenja.
Meni to nije čudno niti mi izgleda neobično da pričaš dobro o njima bez obzira što nosiš njihov avatar. Bilo bi mi čudno da nosiš avatar ili pričaš dobro o nekoj rupi kakva je 1xbit npr. Sportsbet i ja često spominjem i hvalim iako nikad nisam bio u njihovoj kampanji. Oni su mi zajedno za FortuneJackom prvi izbori kad poželim da se malo kockam.
Od malih free betova čak i za one koji nikada nisu centa potrošili do clubhouse programa koji nagrađuje one koji vrte veliku lovu. Da ne pričam o besplatnim dresovima i ostalim merch. Evo jedna slika di je otprilike pola onoga što sam dobio u zadnjih godinu dana, već sam postao prije na eng dijelu negdje ali cjerojatno nitko lokalni nije vidio. Fali tu još 2 Arsenal away dresa koji su došli nedavno, 2 Arsenal home dresa koje sam poklonio kao i par garnitura Watforda koji se koriste na terminima.
Sportsbet je jednom organizovao nagradnu igru gdje je trebalo pogoditi tačan rezultat i minut prvog gola na jednoj utakmici Watforda. Tu sam dobio freebet i povukao nekih $80-90 na svoj račun. Nimalo loše za freebie. Na kakvim nagradnim igrama si dobio te dresove?
Slobodno napiši u ovoj temi kad naletiš na nešto zanimljivo. Ja iako sam aktivan u gambling sekciji, često propustim mnogo toga jer ne otvaram uvijek ANN teme od tih kasina jer bude tu svega... znaš i sam.
U zadnje vrijeme sam se navukao i na eSports...
Kad već spominješ eSports. FortuneJack mi je nedavno bio poklonio 0.001 BTC kao freebet za neku esport opkladu. Nađem neku pucačinu, odigram i dobijem skoro duplo. Imam oko 0.002 BTC, ali FJ zahtjeva 0.004 BTC za isplatu. Kombinacijom Dice-a i Thimbles-a stignem na preko 0.004 BTC i dignem skoro $200 na freebetu.