Pages:
Author

Topic: Sport i Kladionica - page 9. (Read 2393 times)

legendary
Activity: 2730
Merit: 7065
February 19, 2021, 01:18:39 PM
Hajde da napravimo jednu temu gdje možemo pisati o klađenju na sport. Ipak su kripto kasina i kladionice gotovo najpopularniji način upotrebe bitcoina i drugih kriptovaluta. Kad obratimo pažnju na potpise koji članove nose i reklame koje se nalaze na forumu, vidimo da većina ima veze sa klađenjem. Neka nam ova tema posluži kao zbirna za sve što ima veze sa klađenjem na sport.

U našem lokalu jedino znam za Trofu koji voli da se kladi. Jel ima još kladioničara? Ja sa vremena na vrijeme volim da ponešto odigram ali nisam neki zagriženi kladioničar koji svakodnevno igra.

Jučer sam postao temu My Football Gambling System: A Betting Experiment gdje sam htio da vidim da li bi bilo isplativo pokušati primjeniti jednu vrstu Martingale sustava. Ideja je bila da nađem par timova i uvijek se kladim na isti ishod u zavisnosti od toga da li tim igra kod kuće ili u gostima. Sve detalje, rezultate i mogući profit možete vidjeti u samoj temi.

Klađenje bi izgledalo ovako:

- Svaki put kad odabrani tim igra kod kuće, ja igram X.
- Kada igra u gostima, ja igram 2 na pobjedu gosta.
- Ako promašim, duplam iznos za slijedeću utakmicu.
- Ako pogodim, krećem ispočetka sa početnim ulogom.

Naravno ovo je samo teorija, ali bilo mi je zanimljivo igrati se s tim. Da li je neko pokušao nešto slično ili neki drugi sistem koji vam je donio lovu?
Pages:
Jump to: