Option with timer in miner is good for dev and miner. no cheating and this is it.
For doc: Zapisi mineru da kad nema .srb fileka da uzme odma u prvih par minuta fee. ako ima .srb fileka onda u njemu zapisuj vrijeme kolko je miner radio. znaci miner ode i ocita vrijeme kad je zadnji put uzo devfe. ako nema fileka jer ga je cheter pobriso onda mu uzmi fee odma na startu. Bar to nije neki problem izvest tebi koji si cijeli miner napraqvio. Timer ionako ve cimas i znaci samo mora zapisivat npr svaku minutu u srb file ili otvori neki novi file u koji ce zapisivat vrijeme timera. ako taj file ne postoji onda uzmi fee pri startu odma.
Druga opcija je da ne moram izlazit iz minera ako mjenjam coin. To i radim kad je isti algo al kad nije moram izac iz minera i ponovno pokrenut. Zasto mjenjam coinove? pa cesto pukne neki pool i zasto da kopam monero za 15 doalra dan kad mogu kopat arto za 25 dolara al to traje kratko . cirka 1 sat. PA onda odem na stl opet 1 sat ili manje - pa tube. Problem je sto trenutno svaki coin ima svoj algo i ne mogu ih strpat sve u pool listu kao nekad . prije je bio heavy i onda sam imao 13 coinova unutra . toga vise nema i sad moram stalno palit miner ispocetka. Skrati dev fee na svaki sat po minutu i nitko nece chetat jer se miner pali minutu pa nista nece dobit resetom minera. to je opcija ak nemres neki tajmer ubacit u minera.
poz
Nemoj me pogresno shvatiti ali je to previse posla za mene, previse nacina kako da se prevari itd. za sta?
Da ti je ova ideja toliko dobra svi bi majneri ovako funkcionisali, a trenutno NI JEDAN koji postoji ne funkcionise ovako.
Planiram da se pozabavim sa algo switchingom, tj. da ne mora majner da se gasi pa pali da bi se promenio algo, ali to nece biti jos sad.
Sta da ti kazem, vrati se na onu stariju verziju pa ubijaj proces ili radi kako si do sad radio.
I dalje stoji da nisi ni 0.85% placao devfee ako si prekidao majner i na svakih sat vremena, posto se devfee kopa na svaka 2 sata.
i mogu ti samo rec da si jako nezahvalan i svi su ti lopovi(to si vec jedanput i pokazao na forumu postovima) a ispada na kraju da si ti to skrivao jer eto ja za to nisam znao. vidio sam da si promjenio nacin i da ces uzet fee na pocetku al nigdje nisi reko da ces to uzet pri svakom pokretanju minera.
Da sam isao varat i gasit miner s namjerom varanja sigurno nebi tebi pomago oko njega. i tu se nisi bas pokazao kao tolerantatan. fragmente si otkrio tek kad sam ti ja otkrio kolkiki utjecaj na vege im. .Cak si bio uvjeren da nemaju veze s nicim a pokazalo se da imaju. I onda se ljutis kad ti ukazem na problem( a ovo je problem) sto s enisi ljutio kad sam pisao da imas bolji HR od casta i stacka? malo sagledaj to i sa nase minerske strane. JA volim platit ono sto pise. ni vise ni manje. Da ti nisi dobijao fee kad ja gasim miner pojma nisam imao jer mi to zvuci prosto nevjerojatno. Da si takav proopust napravio. da ti miner ne broji sekunde koje koristis. eto meni je to nepojmljivo da nemas u mineru od pocetka.
Ktome i nice hash radi na principu da te salta na najbolji coin. Eto ja to radim sam . kad nesto daje vise novac ja kopam taj coin. kad nesto drugo daje vise novaca onda kopam taj. Sto bi trebo kopat 2 sata coin koji daje duplo manje od nekog drugog da biti ili u ovom slucaju ja platio samo fee koji si naveo?
Sta mislis odakle svi oni infoi i SS o svim mogucim algoima i coionovima=? mislis da su se sami napisali? pa valjda sam ih ja isporbavao i prosljedio tebi d aznas na cemu si i kolko koji daje i to jos u par verzija pogotovo tamo pri prelasku a 1.58 na 1.6. 1.63. 16.4 . i ti sa d meni kukas da ja nisam placao tebi fee. fakat si pravi ŠKOT
Vidi ovako, da nisi znao kada se kopa fee to nije istina posto lepo pise u majneru kada kopa devfee + pise i u readme i ovde da je to svaka 2 sata, a ti si milion puta gasio i palio valjda si video i sam da ti uvek kopa u isto vreme.
Ni jedan majner ne radi na principu koji bi ti voleo, da on negde interno prati kad je kopao fee itd. NI JEDAN. Ne znam zasto si mislio da je to ovde drugacije.
Da sam nezahvalan to ne bih rekao, mislim da sam ti se svaki put zahvalio kada si mi testirao nesto, ti da nisi hteo da pomognes odbio bi me.
Sad se ponasas kao da si pola programa ti napisao, i da bez tebe majner ne bi nista valjao. Nisi ti jedini testirao za mene i pomogao da se unapredi majner (a sto je majner bolji to je i tebi bolje = brzi majner = vise para za tebe) , a ti mi jedini sad kukas ovde za nacin na koji se majnuje fee.
Nisu svi lopovi neg su lopovi oni koji izbegavaju da plate usluge majnera, na ovaj ili onaj nacin, ali izbegavaju.
A da je skrivan nacin na koji se majnuje nije istina jer em sto svaki put pisem sta sam novo dodao u kojoj verziji (ja sam kriv sto to ti ne citas), em sto se lepo vidi zutim slovima kada se majnuje fee. Ranije to nisi imao na svaka 4-5 minuta od pokretanja majnera, a sada ima.
Nemoguce da to nisi primetio.
I ne ljutim se ja, nemam sta da se ljutim, jer ti ovo nazivas problemom, a ja nazivam pokricem za svo vreme i trud i znanje koje ulazem u ovaj program.
Jer ovo sto ti radis da menjas coine 5 puta na sat, nije majner predvidjen za takav rad. A ako neko planira tako da ga koristi, pa onda eto uslova za to.
I sad ovo mozemo ovako da nastavimo do sutra, ali jedno je sigurno, nacin na koji se kopa fee necu menjati.