Option with timer in miner is good for dev and miner. no cheating and this is it.
For doc: Zapisi mineru da kad nema .srb fileka da uzme odma u prvih par minuta fee. ako ima .srb fileka onda u njemu zapisuj vrijeme kolko je miner radio. znaci miner ode i ocita vrijeme kad je zadnji put uzo devfe. ako nema fileka jer ga je cheter pobriso onda mu uzmi fee odma na startu. Bar to nije neki problem izvest tebi koji si cijeli miner napraqvio. Timer ionako ve cimas i znaci samo mora zapisivat npr svaku minutu u srb file ili otvori neki novi file u koji ce zapisivat vrijeme timera. ako taj file ne postoji onda uzmi fee pri startu odma.
Druga opcija je da ne moram izlazit iz minera ako mjenjam coin. To i radim kad je isti algo al kad nije moram izac iz minera i ponovno pokrenut. Zasto mjenjam coinove? pa cesto pukne neki pool i zasto da kopam monero za 15 doalra dan kad mogu kopat arto za 25 dolara al to traje kratko . cirka 1 sat. PA onda odem na stl opet 1 sat ili manje - pa tube. Problem je sto trenutno svaki coin ima svoj algo i ne mogu ih strpat sve u pool listu kao nekad . prije je bio heavy i onda sam imao 13 coinova unutra . toga vise nema i sad moram stalno palit miner ispocetka. Skrati dev fee na svaki sat po minutu i nitko nece chetat jer se miner pali minutu pa nista nece dobit resetom minera. to je opcija ak nemres neki tajmer ubacit u minera.
poz
Nemoj me pogresno shvatiti ali je to previse posla za mene, previse nacina kako da se prevari itd. za sta?
Da ti je ova ideja toliko dobra svi bi majneri ovako funkcionisali, a trenutno NI JEDAN koji postoji ne funkcionise ovako.
Planiram da se pozabavim sa algo switchingom, tj. da ne mora majner da se gasi pa pali da bi se promenio algo, ali to nece biti jos sad.
Sta da ti kazem, vrati se na onu stariju verziju pa ubijaj proces ili radi kako si do sad radio.
I dalje stoji da nisi ni 0.85% placao devfee ako si prekidao majner i na svakih sat vremena, posto se devfee kopa na svaka 2 sata.