How do you mean it disrespects it?
as you see in my bat file i expect it to taskkill sbrminer, restart gpu, apply overdriven ini and start sbrminer again. it never happens. if card goes off, sbrminer just restarts itself in the same window and hangs on loading kernels.
Does it start the .bat at all ? I see you have it in the config set.
Do you see something like "Reboot script reboot-windows.bat started..." before the miner restarts itself?
da . to sam ti zaboravio spomenut da imas bug u 1.6.4 a mozda i u 1.6.5
i ja koristim restart scriptu al miner ju ignorira. ja pozovem reset-fast.bat al kad watcdog prepozna HR 0 on pozove svejedno neki svoj kil i ide u restart a ne u rest minera kako sam mu ja reko.
Moj reset minera zove svaki svoj algo. npr u fast-config imam poziv reset-fast.bat a u tube ima poziv na reset-tube.bat itd. al miner uvjek pozove neki svoj reset cijelog kompa.
npr:
MSR SRB trade.bat starta minera
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_MAX_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_MAX_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
@echo off
cls
set EXE=SRBMiner-CN.exe
%EXE% --sendallstales --config config-v7fast.txt --pools pools-msr.txt --logfile log-msr.txt --gpureorder
config-v7fast.txt"intensity" : 120,
"double_threads" : true,
"min_rig_speed" : 19000,
"min_rig_speed_duration" : 120,
"reboot_script" : "reset fast.bat",
reset fast.bat@echo off
SET "version=01"
SET "title=%~nx0 - version %version%"
TITLE %title%
cd %~dp0
timeout /t 5
echo.
SET device1="Radeon RX Vega"
echo.
echo Uredjaj: %device1%
timeout 10
DevManView.exe /disable %device1%
echo Uredjaj: %device1% disablan
timeout 5
DevManView.exe /enable %device1%
echo Uredjaj: %device1% enablan
timeout 7
echo Palim Overdrive!!!
OverdriveNTool.exe -r1 -r2 -r3 -r4 -r5 -r6 -p1fast1 -p2fast2 -p3fast3 -p4fast4 -p5fast5 -p6fast6
echo OverdriveNTool.exe -r1 -r2 -r3 -r4 -r5 -r6 -p1fast1 -p2fast2 -p3fast3 -p4fast4 -p5fast5 -p6fast6
echo.
cd %~dp0
timeout /t 3
echo palim MSR SRB trade.bat - fast algo
timeout 7
cd\
cd SRBMiner
start "RESET MSR scripta" "C:\SRBMiner\MSR SRB trade.bat"
echo.
echo Kraj!!!
timeout 5
MSR SRB trade.bat je pocetni bat s kojim smo i krenuli u zvanje config scripte u kojoj je reset fast.bat i reset skripte se nalaze u rooto od minera.
KAd nekakartica zbloka miner se pokrene al ne pokrene fast bat nego autostart bat koji koristim za pokretanje stroja. znaci resetiro se komp(to nisam100% siguran) i nastavio rudarid defaultni algo a ne algo na kojem sam ga ostavio. Mozda sam negdje nesto pogrijesio posto imam vec previse tih configa i batova al kad pokrenem rucno taj reset fast.bat sve radi uredno i odradi proceduru. znaci po meni je greska bas u config.txt jer ne pozove moj reset fast.bat nego tvoj reboot.