Pages:
Author

Topic: SWIPE bounty kampanyası hakkında ... - page 10. (Read 7576 times)

full member
Activity: 658
Merit: 153
November 06, 2018, 12:32:04 PM
30 swipe vermek mi amaç yoksa telefona o uygulamayı indirtmekmi çözemedim. Telegrama bağlantı kurulunca direk kaldırdım uygulamayı. Sürekli açık olması hoşuma gitmedi. Gerçi izin istemiyor hardisk vb erişim için.

Şöyle oluyor genelde bu işler diyorlarki bakın bizim projemiz android ve ios uygulamasında şu kadar indirildi kullanıyoruz bunlar hep reklam amaçlı işler indirin nolur nolmaz o kadar imzada durdunuz boşa gitmesin stakeleriniz Telefona pc ye günvemiyorsanız indirin sanal bilgisayar burda anlattım.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.46092249

Onun içinede bluestacks programı kurun daha güvenli olur sizin için.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
November 06, 2018, 12:26:09 PM
30 swipe vermek mi amaç yoksa telefona o uygulamayı indirtmekmi çözemedim. Telegrama bağlantı kurulunca direk kaldırdım uygulamayı. Sürekli açık olması hoşuma gitmedi. Gerçi izin istemiyor hardisk vb erişim için.

Peki sildiğin için ya imza kampanyasından atılırsan hocam?Bence geri yükle.İmzaları dağıttıktan sonra tekrar silersin.Çoğumuz öyle yapacak çünkü.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
November 06, 2018, 12:04:09 PM
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
November 06, 2018, 11:43:17 AM
ben androidden yaptım 30 swipe verdi 1 swipe fiyatı ne ola ki kaldı ki ico bile yapmadılar sanırım bir de iosta nasıl telegrama adapte yok ben onu anlamadım saçmalık resmen
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
November 06, 2018, 09:48:54 AM
Bunların yapacakları projeye yaptıkları bountye scym.Bunlardan bişey beklememek lazım.Bir dahada asla iş yapamazlar.Ödülleri bile dağıtamaz bunlar.
member
Activity: 490
Merit: 16
November 06, 2018, 09:46:51 AM
Arkadaşlar bu uygulamayı indirmeden önce biliyorsunuz ki Google formunu doldurmamız gerekiyor. Form şurda : https://docs.google.com/forms/d/13oMnPmdGSC8Eiv9VZf4XdnoBuuLkI-UXhg8wVSlijQM/ buradaki "Telegram handle" alanına ne yazmam gerekiyor?

Ben uygulamayı indirip, telegramı bağladıktan sonra bu formu doldurdum. Telegram handle alanına username'yi @ ile başlayarak yazdım, sorun olacağını sanmıyorum.
Telegramı nasıl bağlıyoruz hocam??   Ben bulamadım onu bir türlü yapamadım adamlar iyi uğraştırıyorlar bizi yemin ederim

Öncelikle telefonunuzun android olduğunu ve uygulamayı indirip mail ve telefon no ile kayıt olduğunuzu varsayıyorum. (Not: ios kullanıcıları için hala uygulamanın guncellenmesi beklendiği için şimdilik olmuyormuş.)

1. Earn Drop sayfasına girin
2. en üstte 30swipe kazanmak için telegramınızı bağlayın gibi bir mesaj olması gerekiyor, ona tıklayın.
3. Bir ekran açılacak, ekranda küçük bir yazı ile telegram falan yazıyor, oraya tıklayın, size telefonunuzdaki hangi web uygulaması ile açmak istediğinizi soracak (Aslında burada direk telegrama yonlendirme yapsaymış iyi olurmuş).
4. sectiğiniz web uygulaması açılınca ekranda telegramnızın kayıtlı olduğu telefon noyu girin
5. En son işlemi yaptıktan sonra telegramınızın kurulu olduğu cihaza telegramdan bir mesaj geliyor, tam detayını hatırlamıyorum ama size blockpost uygulaması telegramınızı yetkilendirmek istiyor gibi bişeyler diyor. Accept diyoruz ve işlem bitiyor.

Olup olmadığını kontrol etmek için, My Account kısmına girip Telegramın yanında connected yazıp yazmadığına bakın.

Not: Aklımda kalanlarla yazmaya çalıştım eksik bilgi olabilir ama zaten işlemler sizi yönlendiriyor Smiley

hocam teşekkürler öncelikle bilgilendirmeniz için ancak iosta neden yok anlamadım bizim günahımız ne peki android kullanmamamız mı ? inşallah 10 una kadar buna bir çözüm bulurlar yoksa yazık olacak emeklere
member
November 06, 2018, 09:39:07 AM
Arkadaşlar allah rızası için birisi bana telegramdan ulaşıp durumu anlatabilir mi nasıl yapacağım blockpost mu indireceğim telefon numarası falan istiyor telegramla nasıl ilişkilendireceğim telegram adı da nickle aynı lütfen emekler zayi olacak

Uygulamayı indir oradan altta earn drop yazıyor oraya tıkla telegram resmi olan bir şey göreceksin ona tıkla direk uygulama ile bağlantı kuracak sonra formu doldurursun

hocam iosta earn drop kısmını göremedim androide özel bir durum mu yoksa iostada böyle birşey var mı ben iosta göremedim de ondan sordum
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
November 06, 2018, 08:00:18 AM
Arkadaşlar bu uygulamayı indirmeden önce biliyorsunuz ki Google formunu doldurmamız gerekiyor. Form şurda : https://docs.google.com/forms/d/13oMnPmdGSC8Eiv9VZf4XdnoBuuLkI-UXhg8wVSlijQM/ buradaki "Telegram handle" alanına ne yazmam gerekiyor?

Ben uygulamayı indirip, telegramı bağladıktan sonra bu formu doldurdum. Telegram handle alanına username'yi @ ile başlayarak yazdım, sorun olacağını sanmıyorum.
Telegramı nasıl bağlıyoruz hocam??   Ben bulamadım onu bir türlü yapamadım adamlar iyi uğraştırıyorlar bizi yemin ederim

Öncelikle telefonunuzun android olduğunu ve uygulamayı indirip mail ve telefon no ile kayıt olduğunuzu varsayıyorum. (Not: ios kullanıcıları için hala uygulamanın guncellenmesi beklendiği için şimdilik olmuyormuş.)

1. Earn Drop sayfasına girin
2. en üstte 30swipe kazanmak için telegramınızı bağlayın gibi bir mesaj olması gerekiyor, ona tıklayın.
3. Bir ekran açılacak, ekranda küçük bir yazı ile telegram falan yazıyor, oraya tıklayın, size telefonunuzdaki hangi web uygulaması ile açmak istediğinizi soracak (Aslında burada direk telegrama yonlendirme yapsaymış iyi olurmuş).
4. sectiğiniz web uygulaması açılınca ekranda telegramnızın kayıtlı olduğu telefon noyu girin
5. En son işlemi yaptıktan sonra telegramınızın kurulu olduğu cihaza telegramdan bir mesaj geliyor, tam detayını hatırlamıyorum ama size blockpost uygulaması telegramınızı yetkilendirmek istiyor gibi bişeyler diyor. Accept diyoruz ve işlem bitiyor.

Olup olmadığını kontrol etmek için, My Account kısmına girip Telegramın yanında connected yazıp yazmadığına bakın.

Not: Aklımda kalanlarla yazmaya çalıştım eksik bilgi olabilir ama zaten işlemler sizi yönlendiriyor Smiley

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
November 06, 2018, 07:37:58 AM
Arkadaşlar allah rızası için birisi bana telegramdan ulaşıp durumu anlatabilir mi nasıl yapacağım blockpost mu indireceğim telefon numarası falan istiyor telegramla nasıl ilişkilendireceğim telegram adı da nickle aynı lütfen emekler zayi olacak

Uygulamayı indir oradan altta earn drop yazıyor oraya tıkla telegram resmi olan bir şey göreceksin ona tıkla direk uygulama ile bağlantı kuracak sonra formu doldurursun
member
November 06, 2018, 07:30:01 AM
sr. member
November 06, 2018, 07:14:47 AM

sr. member
November 06, 2018, 07:09:52 AM
ben kampanyanın katılımcısı değilim ama diğer bountylerde @ ile başlayan kullanıcı adımı yazdım. her zaman da kabul edilmişti.

Telegram handle yazan yere telegram profil ismimizi mi yazıyoruz beni de çelişkiye düşürdüm kardeşim  😃.
Bu formu doldurduk diyelim benim uygulamayı indirdiğimi nasl anlayacaklar??

Erc 20 adresı ilk verdiim adresmı olacak!??   
sr. member
November 06, 2018, 07:00:14 AM

hero member
Activity: 1666
Merit: 629
November 06, 2018, 05:15:21 AM
İyiki girmedim dediğim, çok fazla kişinin katılmış olması sebebi ile de imzasını taşımaktan soğuduğum bir projeydi Swipe. Kampanyanın ilk başladığı dönem giren arkadaşları hatırlıyorum ve üzerine bu kadar zaman geçmiş olmasına rağmen de bu arkadaşlar maalesef kampanyadan çıkamıyor. Bu tarz kampanyalara giriş yapmadan önce araştırma yapılmalı arkadaşlar ve tabii ki sonrasında da kampanya kuralları gözden geçirilmelidir. DIW ve Jinbi sonrasında biz Türklerin her ne kadar ağzı yanmış olsa da yoğurdu üflemeden yemeye devam ediyoruz. Smiley Gireceğiniz kampanyalarda önceliğiniz istediğiniz zaman çıkabileceğiniz kampanyalar olmalı.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 06, 2018, 04:17:04 AM
ben kampanyanın katılımcısı değilim ama diğer bountylerde @ ile başlayan kullanıcı adımı yazdım. her zaman da kabul edilmişti.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
November 06, 2018, 04:04:23 AM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 06, 2018, 03:53:48 AM
Bu "uygulama yaptık girmek zorunlu" yavşaklığı da yeni türedi. Önce Metahash yaptı bunu şimdi bunlar. İyice tadını kaçırdılar çakallar.
1 haftalık bounty girmiştim hiç uğraşmak istemiyorum ama bakarsın para eder falan alalım, ne olur ne olmaz.
Nerde bu lanet uygulama?

Edit: Burdaymış
https://bitcointalksearch.org/topic/ended-bounty-swipe-monetizing-mobile-engagement-data-4583211
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
November 06, 2018, 03:35:24 AM
Sonunda telegram kullanıcı adını bağlama gelmiş uygulamaya. Uygulamada earn drop kısmına girin, orada size telegramınızı tanıtarak 30swipe kazanmak istermisiniz diye en üstte bir kısım var, oraya tıklayın ve yönergeleri takip edin.

Teşekkürler bilgilendirme için. Şimdi hemen deneyeceğim. Umarım sorunsuz bir şekilde bu işin üstünden gelebiliriz. O kadar imzasında durdum. En sonunda bir hatayla karşılaşmak istemiyorum. Bakalım Swipe'tan sonra başka bir imza kampanyası bulacağım. 10 Kasım son gün çünkü.
sr. member
November 06, 2018, 01:15:10 AM
Sonunda telegram kullanıcı adını bağlama gelmiş uygulamaya. Uygulamada earn drop kısmına girin, orada size telegramınızı tanıtarak 30swipe kazanmak istermisiniz diye en üstte bir kısım var, oraya tıklayın ve yönergeleri takip edin.
full member
Activity: 518
Merit: 100
November 05, 2018, 09:13:24 PM
hala kapalı katılım listesi ılk defa bu kdar uzun sürdü telegramdan da yazdım ılgılı şahsa hala görmedı bıle cevrımdıssı kaç gundur kaçdımı napdı
Pages:
Jump to: