Pages:
Author

Topic: SWIPE bounty kampanyası hakkında ... - page 14. (Read 7576 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
September 30, 2018, 09:49:44 AM
imza kampanyası bitti mi bilen var mı . spreadsheet e erişemiyorum. bilgilendirirseniz sevinirim

Ekim sonu değilmiydi bitiş tarihi ben öyle hatırlıyorum..
member
Activity: 1106
Merit: 25
September 30, 2018, 07:13:02 AM
Swipe ne yapar bilmiyorum ama artık bounty işi bitik bence. Sürekli kampanyalar ya üzüyor ya da token gelmiyor. Spreadsheet kapanınca gelecek diye bekliyorsun. Sylon un 1-2 kampanyasına katıldım ya patladı ya da bir tek token dahi gelmedi.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
September 30, 2018, 06:02:49 AM
Daha once jinbi,  diw,  cenga kampanyalarinda oldugu gibi herkes yine hucum etmis.  Hala tecrube etmediniz mi,  bu kadar katilimcinin oldugu kampanyalardan medet beklemeyin.  Vaat ettuklerini verseler bile verdikleri an millet satmaya baslar bir anfa dump olur daha da toparlanamaz bu piyasada.  Yol yakinken donun bence.
full member
Activity: 770
Merit: 103
September 30, 2018, 05:11:49 AM
imza kampanyası bitti mi bilen var mı . spreadsheet e erişemiyorum. bilgilendirirseniz sevinirim
full member
Activity: 518
Merit: 100
September 23, 2018, 09:44:11 PM
Stakeler Güncellenmiş son haline bakabilirsiniz gerçekten adamlar tam zamanında güncelliyorlar vallahi tebrik etmek lazım şu umutsuz dönemde biraz olsun umudumuz var bu kampanyayla inşallah

Aynen oyle hızlı calısıyor kampanya yonetıcısı ınsallah dedıgın gıbı ufakdan bır kazanç getırır bıktım artık bokdan bontylerden gırıyorsun bazen haftalarca yazdıgın yazıları bıle saymıor ıpneler cogu da para kazandırmıyor bundan umidim var benımde
member
Activity: 490
Merit: 16
September 23, 2018, 01:56:27 PM
Stakeler Güncellenmiş son haline bakabilirsiniz gerçekten adamlar tam zamanında güncelliyorlar vallahi tebrik etmek lazım şu umutsuz dönemde biraz olsun umudumuz var bu kampanyayla inşallah
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
September 20, 2018, 06:42:11 AM
yani foruımda çok fazla kişinin bu imzaya girmiş olmasından sebep arkadaşlarında belirttiği gibi kazanç düşebilir. lakin aynı durum pundi x te de olmuştu. bounty dağıtıldıktan yakşalık 1-1.5 aysonrasında inanılmaz paralar etmişti. neyin ne olacağı gerçekten belli olmaz

valla pundi gibi olacaksa ben haftalık 12 değil 22 post atarım. yeter ki bi tane sağlam kampanya çıksın. her hafta sürekli güncelleniyor stakeler şuanda bu durumda bile herhangi bi problem görünmüyor. helal olsun diyip zamanımızı bekleyeceğiz artık.

pundi gibi olacaksa ben ölene kadar günlük 1 mesaj atmaya razıyım Cheesy atmadığım her gün için kırbaç cezası çekebilirim.kirayı zor öder duruma geldim vallaha.
full member
Activity: 686
Merit: 111
September 20, 2018, 04:11:00 AM
yani foruımda çok fazla kişinin bu imzaya girmiş olmasından sebep arkadaşlarında belirttiği gibi kazanç düşebilir. lakin aynı durum pundi x te de olmuştu. bounty dağıtıldıktan yakşalık 1-1.5 aysonrasında inanılmaz paralar etmişti. neyin ne olacağı gerçekten belli olmaz

valla pundi gibi olacaksa ben haftalık 12 değil 22 post atarım. yeter ki bi tane sağlam kampanya çıksın. her hafta sürekli güncelleniyor stakeler şuanda bu durumda bile herhangi bi problem görünmüyor. helal olsun diyip zamanımızı bekleyeceğiz artık.
full member
Activity: 770
Merit: 103
September 20, 2018, 03:43:53 AM
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
September 19, 2018, 07:47:41 PM
Aynen oyle 1 bın 2 bın tl çıksa yeter tabı coının değerlenmesıne bağlı bazıları fos çıkıyor kısmet işi bekliyoruz burada Cheesy

İnşallah çıkar istediğiniz miktarlar ama ben çok sanmıyorum bu kadar çıkacapını gerçi kazanabilirsinizde yıl sonu geliyor her yıl sonu piyasa yükselmiş ozamana denk gelirse sizde istediklerinizi alabilirsiniz bountyden
full member
Activity: 518
Merit: 100
September 19, 2018, 07:35:33 PM
Aynen oyle 1 bın 2 bın tl çıksa yeter tabı coının değerlenmesıne bağlı bazıları fos çıkıyor kısmet işi bekliyoruz burada Cheesy
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
September 19, 2018, 07:22:56 PM
Tatile gittiğim dönemde başlamış bounty kampanyası. Ondan sanırım hiç görmedim. Ama son günlerde her yerde imzası karşıma çıkar oldu. Alt tarafı 350k verecek ve bunun yüzde 30u 105 bin dolar ediyor yani bu kadar insan girdiyse adam başı anca çorba parası mı düşecek anlamadım. Jinbiyi de çok görüyordum ama o post başı veriyordu bunda öyle de değil. Umarım girenler çok kazanır.

son zamanda piyasa o kadar kötü ki hem bounty hemde icolar artık yüz güldürmüyor.105k dolar herkese eşit dağıtılsa bile kişi başı 500 dolardan fazla düşer kaba hesap.tabi erken girenler ve yükesk rütbeliler daha fazla alır.temiz 500 dolara razıyım aylardır bişey görmedik çünkü Smiley
member
Activity: 546
Merit: 10
September 19, 2018, 06:09:56 PM
Tatile gittiğim dönemde başlamış bounty kampanyası. Ondan sanırım hiç görmedim. Ama son günlerde her yerde imzası karşıma çıkar oldu. Alt tarafı 350k verecek ve bunun yüzde 30u 105 bin dolar ediyor yani bu kadar insan girdiyse adam başı anca çorba parası mı düşecek anlamadım. Jinbiyi de çok görüyordum ama o post başı veriyordu bunda öyle de değil. Umarım girenler çok kazanır.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
September 19, 2018, 04:02:25 PM
imza bos kalacagina birine gireceksin... cok fos cikar, ya corba parasi yada bi araba parasi... nasip kismet. az kaldi, yakinda hangi imzaya girecegimizi tartisiriz yine, sonra gireriz birisine ve sil bastan ayni muhabbetler döner:) bu imzaninda tadi böyle cikiyor demek ki:)
member
Activity: 1106
Merit: 25
September 19, 2018, 02:01:09 PM
Jinbitoken den sonra forumda en çok gördüğüm bounty imzası. Bende katılmak istemiştim ama bazı şeyleri eksik yaptığım için katılamadım. Katılanlara bereketli kazançlar dilerim
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
September 19, 2018, 01:54:59 PM
Bununla ilgili sevdigim tek şey artik stakelerin düzenli şekilde hemen hesaplanması. Bunun dişinda projenin gelecegiyle ilgili veya az cok ne kazanabilecegimizle ilgili en ufak fikrim yok artik. İlk zamanlar daha cazibeli geliyordu ama gün gectikce ilk bakista düşündüğüm kadar profesyonel olmadiklarini hissediyorum.
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
September 18, 2018, 09:56:43 PM
Swipe o kadar popüler oldu ki gerçekten bu adamların ne topladığını veya ne kadar yatırım alabileceğini inanılmaz merak ediyorum. Bu popülariteyi hakeden bir kazanç alır bountydeki herkes inşallah.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
September 19, 2018, 02:12:58 AM
bende uzun süredir kampanyadayım bakalım ne olacak ne bitecek hayırlısı diyelim umarım jinbi gibi olmaz buda.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
September 18, 2018, 05:58:29 PM
Nasıl arkadaşlar bundan bir şey çıkacak gibi mi, sanırım bu da biraz uzadı. Girdiğim imzadan bir şey olmayacak gibi. Bunda mı şansımı denesem diyorum.
member
Activity: 490
Merit: 16
September 18, 2018, 11:06:50 AM
Proje güzel ama katılmcı çok olduğu için artık imzayı kapattılar.projeden ayrılanlarda oluyor.Umarım şu son 2-3 haftada dağıtılan stakeler azalır çok değil 50-100 dolar gelse  eyvallah benim için.

Hocam merhabalar imzaların kapandığına dair bir bilgi var mı spreadsheet e baktım 200 den sonra Yok bir an bende öyle düşündüm eğer kapattılarsa güzel birşey bence en azından para toplarsa boku çıkmaz
Pages:
Jump to: