Pages:
Author

Topic: SWIPE bounty kampanyası hakkında ... - page 12. (Read 7576 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
November 02, 2018, 06:51:37 AM
"ANNOUNCEMENT: The end date of SWIPE's bounty campaign has been confirmed to be on 10th November. Huge thanks to everyone for your support and participation thus far. Please note that all bounty participants have to download the Blockpost app to verify your telegram ID in order to receive your stakes. "

Kampanya sonu belli olmuş, 10 kasımda bitiyor ama anladığım kadarı ile herkese uygulamayı yükleme şartı getirmişler. Uygulama yükleme için ayrı bir kampanya vardı zaten, bu durumda herkes ona da mı katılmış olacak acaba? Aklıma takılan bir soru daha imzaya katılırken telegram istemişmiydi bunlar hiç hatırlamıyorum, nerden bilecek benim telegramımın ne olduğunu?

serefsizligin daniskasi derim buna... ne uygulamasi bu? ne halta yarar? telegram id'mi nasil onaylar? iyice bokunu cikardilar, bunlardan bir bok olmaz...
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
November 02, 2018, 04:18:20 AM
"ANNOUNCEMENT: The end date of SWIPE's bounty campaign has been confirmed to be on 10th November. Huge thanks to everyone for your support and participation thus far. Please note that all bounty participants have to download the Blockpost app to verify your telegram ID in order to receive your stakes. "

Kampanya sonu belli olmuş, 10 kasımda bitiyor ama anladığım kadarı ile herkese uygulamayı yükleme şartı getirmişler. Uygulama yükleme için ayrı bir kampanya vardı zaten, bu durumda herkes ona da mı katılmış olacak acaba? Aklıma takılan bir soru daha imzaya katılırken telegram istemişmiydi bunlar hiç hatırlamıyorum, nerden bilecek benim telegramımın ne olduğunu?

Bu konu hakkında dün adamların ana konu başlığına soru yazdım ama hala cevaplamadı @swipecrypto. Sorum bu şekildeydi : https://bitcointalksearch.org/topic/m.47489390 Yani o kadar imzasında durduk hep beraber beyler. Son anda bir hata sonucu ödülleri alamamak çok kötü koyar. Bir zahmet sizde birşeyler yapında şu konu açıklığa kavuşsun.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
November 01, 2018, 04:02:43 AM

jr. member
Activity: 268
Merit: 4
October 24, 2018, 05:11:37 AM
Swipe bounty kampanyasının imzasını 1 ay önce bir çok hesapta gördüm yakın zamanda bir imza kampanyası varmı başlattımı bilen arkadaşlar yorumlayabilirmi rica etsem
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
October 24, 2018, 03:53:21 AM
Swipe imza kampanyasına girdik fakat https://swipecrypto.com/ bu sayfada Jinbitoken gibi ico'dan ne kadar toplandığını gösteren bir alan yok. Yoksa Swipe'da daha ico başlamadı mı? Sanki boş bir sayfanın reklamını yapıyoruz gibime geliyor. Bu konuda beni aydınlatacak biri var mı?
hero member
October 24, 2018, 12:55:21 AM
Bundan 2-3 kampanya önce - imza bos gitmesin diye - vue imzasindaydim. Ne projeden, ne imzadan ümitliydim. Kampanya sonunda bir baktim 2bucuk milyon vue gelmis bana... tanesi 2 cente yaklasmisti, ben 1 centten elden cikarmistim... 20-25bin dolar para... hay masallah:)
Sonra umutlu bir sekilde jinbi, cedex, swipe dedik - ama fos cikti... demem o ki, bu piyasada ne zaman, hangi proje, hangi kampanyanin ne olacagi belli degil...

Ama jinbi ve swipe gibi imzalarin da bir halt olmayacagi belli... demeyelim... Kim bilir:)
Hele önce bi tokenlari görelim, sonra adamlar tokenlarini nasil pazarlayacak onu görelim... Is pazarlamada bitiyor sanki...

member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
October 24, 2018, 12:31:41 AM
Bu da jinbitoken gibi meşhur olup ama sürekli uzayan bountylerden birisi. Ara ara başlık görüyorum Ekim sonuna uzadı vs diye. Çok uzuyorsa iş çıkmaz bence
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
October 23, 2018, 11:23:05 PM
Bütün rütbeliler bu kampanyada umarım sonu jinbi gibi olmaz. Bu kadar çok rütbelinin olduğu yerde pek kazanılacağını da düşünmüyorum. Pay bir hayli azalır.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
October 23, 2018, 11:16:54 PM
Tam bu hafta bitiyor oh diyorum yeni bir uzatma. Haberi görüyorum arkadaş bu kadar olmaz bu zamana kadar iki imzaya girerdim birde ucunda parada alamazsak sen seyret 6 ay boşa uğraş
full member
Activity: 518
Merit: 100
October 21, 2018, 02:19:02 PM
Hayırlı olsun bu saattden sonra çıkmakda olmaz ımzadan kalıcaz el mahkum yazmaya devam ıcoınun baslangıcı bıle bellı degıl herhalde taırh yok yıl sonuna kadar post kasmaya devam Cheesy
hero member
October 21, 2018, 01:09:06 PM
Öngördügüm bir adilikti ama yapacak bisey yok. Insan gibi proje süreci yönetemeyen ekipten bir cacik olmaz. Dedigim gibi, yapacak bisey yok, zaten su an adamakilli imza kampanyasi da yok, hepsi uzatiyor ya da fos cikiyor: tek tesellisi de bu.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
October 21, 2018, 12:23:14 PM
2 Hafta daha uzatıldı gözünüz aydın bu imzada yaşlanıp gideceksiniz ve bittiğinde (2087) elinize bir kaç dolar geçerse şükredin, bu nasıl bir saçmalık anlayamadım her hafta 2-3 hafta uzatıp duruyorlar
member
Activity: 504
Merit: 12
October 21, 2018, 11:25:05 AM
kampanya tekrar uzatıldı bu kampanyada artık kalmak istemiyorum stakelerimi korumak şartıyla çıkmanın bir yolu varmı lütfen bilgi verin?
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
October 19, 2018, 04:16:35 AM
Bir çok arkadaşımız burada imzasını taşıyor yakından incelemiştim fakat girmedim imza kampanyasına.Bakalım neler olacak nerelere gelecek.İnşallah arkadaşların emekleri boşa gitmez.Düzgün bir fiyattan bozdurabilirler.

Allah razı olsun. 😃 mesajı okuyunca içime bir umut düştü hadi bakalım baya bir uğraştım kendi adıma inşallah. Uzattılar uzattılar bir daha olmaz inşalla
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
October 19, 2018, 04:03:29 AM
Bir çok arkadaşımız burada imzasını taşıyor yakından incelemiştim fakat girmedim imza kampanyasına.Bakalım neler olacak nerelere gelecek.İnşallah arkadaşların emekleri boşa gitmez.Düzgün bir fiyattan bozdurabilirler.
full member
Activity: 490
Merit: 105
October 19, 2018, 03:32:18 AM
bende bu kampanyaya katıldım sanırım 27 ekimde önümüzdeki hafta sonuna kadar bitecek birçok yerde olumlu şeyler gördüm umarım borsaya girerde diğerleri gibi olmaz
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
October 19, 2018, 03:13:00 AM
Projeye genel bir bakış attığımızda yüksek potansiyele sahip bu yüzden uzatılması fayda sağlar başka da bişey sağlamaz.
full member
Activity: 518
Merit: 100
October 18, 2018, 06:15:29 PM
Daha uzar boyle gıdersee ıco hala tarıhı bıle açıklanmamış bence bır kaç ayımız daha var herhalde bu swipede neyse yapacak bırsey yok gırdık bır kere zevk almaya bakın Cheesy
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
October 18, 2018, 01:45:07 PM
Sürekli uzatıyorlar kampanyayı bu durum güven vermiyor ancak yine sabretmek lazım bazen çok uzayıp çok iyi kazandıran kampanyalar oluyor tecrube ile sabit
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
October 18, 2018, 11:32:17 AM
Kaşla göz arasında 1 hafta daha uzattılar 16 hafta idi 17 oldu bunların ne yapmaya çalıştıklarını anlayanınız var mı, böyle giderse bu coin hiç bir işe yaramayacak hale gelip tarihin tozlu sayfalarında kaybolacak
Pages:
Jump to: