Pages:
Author

Topic: SWIPE bounty kampanyası hakkında ... - page 13. (Read 7576 times)

member
Activity: 476
Merit: 31
October 14, 2018, 11:14:58 AM
benim bir hafta fazladan stakelerimi kesmişler ana konuya ingilizce post atmıştım ama düzeltmemişler telegramdan ulaşabileceğim biri var mı bir hafta 9 mesaj yazmıştım adamlar iki hafta arka arkaya 9 post atmışım gibi yazmışlar
member
Activity: 490
Merit: 16
October 14, 2018, 10:59:30 AM
yeni haftanın stakeleri hesaplanmış arkadaşlar kontrol edin eksik yada yanlış varsa bir şekilde bildirin yanlış olduğunu çünkü insanlık hali herkes yanlış yapabilir emeklerinize yazık olmasın bir de satış tarihi hakkında bilginiz var mı ne zaman başlayacaklar satışa
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
October 07, 2018, 12:25:03 PM
İmzaa spreedshttıne ulaşamıyorum beyler acaba adam guncellıyormu bılemedım ızne ıhtıyac var dıyor kapatmış anlamadım ınsallah bır yamuk olmaz ok.

biraz önce ulasilamiyordu ama su an ulasiyorum... cumartesi, pazar günleri duruma göre listeyi kapatip icinde düzenleme yapiyorlar... normal bir durum yani.
full member
Activity: 518
Merit: 100
October 07, 2018, 08:53:11 AM
İmzaa spreedshttıne ulaşamıyorum beyler acaba adam guncellıyormu bılemedım ızne ıhtıyac var dıyor kapatmış anlamadım ınsallah bır yamuk olmaz ok.
member
Activity: 476
Merit: 12
October 05, 2018, 04:05:29 PM
çok umudum var benim swipe dan . bir miktar satın alıp  bekletecem . boğaya kadar dursun kenarda . çok iyi yerele gelecektir. daha önceki bir imza kampanyamı hatırlatıyor bana. mevcut imza kampanyamdan da umutluyum
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
October 05, 2018, 02:25:58 PM
Arkadaşlar bakıyorum bazılarımız korkuyor yapmayın hemen korku salmayın ortada bir şey yok adamlar bir açıklama yapmadı sanki bir şeyler olmuş gibi konuşmayın bekleyin biraz bakalım ne oluyor

Edit : derken yine uzatılmış. Bunların ta......   Vay arkadaş ya  🤣

Yeni mi farkına vardın @bigbooss. Mesaj yazmak için mi yazıyorsun? https://bitcointalksearch.org/topic/m.46519038 burada zaten ekim uzatması hakkında mesaj yazmışsın. Neyse bu arada Swipe imza kampanyasına bende senin açmış olduğun konuyu görerek girmiştim. Eğer tokenları cüzdanlara göndermezlerse senden bilirim ha. Şaka şaka. Grin

Adam post kasmış niye ele verip bide link koyuyon yakıştıramadım walla  Grin ama sende mantıklı post kas yani bak mesela benim yaptığım gibi, walla şaka bi yana bazen post kasma gereği duyuyoruz hepimiz yalan söylemeye gerek yok bence

Olurda bu kadar göstere göstere olmaz canım Cheesy sizin yaptığınız bildiğin göze parmak sokmak.Olm bu arada ne cingözsünüz be adamın postlarını takip edip nerelerde yorum yaptığına kadar biliyonuz.

Hepinize bir cevap vereyim
İlk mesaj https://bitcointalksearch.org/topic/m.46518921
October 04, 2018, 10:06:32
Sonraki mesaj
https://bitcointalksearch.org/topic/m.46519038
Today at 05:57:34

İlk burada mesaj attım sonra uzatıldı başlığını gördüm edit yaptım,  ve yeni açılan başlığa  uzatılmış diye serzenişte bulunduğum mesajı attım,  tarihler linkler yukarıda  var . Kampanyanın uzatıldıgından haberdar olmadan yazdığım ve uzatıldıgını öğrendikten sonra edit yaptığım mesajın tarihi ikinci mesajdan daha önce, yani ortada enterasan bir durum yok , hani size açıklamak zorunda değilim.
ama dayanamadım 😎  bu arada mesajlara da kızmış filan değilim şaka yollu yazmışsınız zaten....

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 05, 2018, 07:41:31 AM
Arkadaşlar bakıyorum bazılarımız korkuyor yapmayın hemen korku salmayın ortada bir şey yok adamlar bir açıklama yapmadı sanki bir şeyler olmuş gibi konuşmayın bekleyin biraz bakalım ne oluyor

Edit : derken yine uzatılmış. Bunların ta......   Vay arkadaş ya  🤣

Yeni mi farkına vardın @bigbooss. Mesaj yazmak için mi yazıyorsun? https://bitcointalksearch.org/topic/m.46519038 burada zaten ekim uzatması hakkında mesaj yazmışsın. Neyse bu arada Swipe imza kampanyasına bende senin açmış olduğun konuyu görerek girmiştim. Eğer tokenları cüzdanlara göndermezlerse senden bilirim ha. Şaka şaka. Grin

Adam post kasmış niye ele verip bide link koyuyon yakıştıramadım walla  Grin ama sende mantıklı post kas yani bak mesela benim yaptığım gibi, walla şaka bi yana bazen post kasma gereği duyuyoruz hepimiz yalan söylemeye gerek yok bence

Olurda bu kadar göstere göstere olmaz canım Cheesy sizin yaptığınız bildiğin göze parmak sokmak.Olm bu arada ne cingözsünüz be adamın postlarını takip edip nerelerde yorum yaptığına kadar biliyonuz.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
October 05, 2018, 06:14:57 AM

Adam post kasmış niye ele verip bide link koyuyon yakıştıramadım walla  Grin ama sende mantıklı post kas yani bak mesela benim yaptığım gibi, walla şaka bi yana bazen post kasma gereği duyuyoruz hepimiz yalan söylemeye gerek yok bence
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
October 05, 2018, 04:11:08 AM

sr. member
October 04, 2018, 05:06:32 PM

sr. member
Activity: 742
Merit: 260
October 03, 2018, 04:03:03 PM
Nedense bu swipe da jinbi olacak gibi bir hava var. Erteleme aynı, giren sayısı vs aynı hatta ilginç yetişebilsem ben de girecektim. Jinbiye de girmiştik, oradan ağzımızın payını aldık, sıra swipedaydı. Umarım ben yanılırım da, herkes güzel paralar kazanır.
member
Activity: 448
Merit: 10
October 03, 2018, 02:52:32 PM
Uzatılmayan kampanya yok sanırsam benimkide uzatılmış gibi bişey ico tarihi ertelenmiş büyük ihtimallede bountyde uzatılacak piyasadan dolayı herkes uzatmaya gidiyor birde ne zaman dağıtırlar onuda allah bilir
sr. member
October 03, 2018, 02:18:51 PM
Merhabalar 06.10 bitim görünüyor ama bir ara uzatıldı diye birşey dolanıyordu son durum nedir bilen var mı uzatıldı mı uzatılmadı mı bounty inşallah 6 sında biter

Kardeşim uzatıldı eylülde bitiyordu ekim ayına uzattılar bu hafta son bitiyor ödül ne zaman dağıtılır bilmiyorum
Bazı arkadaşlar dump olur dryor ama çok fazla  dağıtmayackları için çok etkilemez belki fiyatı diye düşünüyorum
member
October 02, 2018, 05:18:19 AM
Merhabalar 06.10 bitim görünüyor ama bir ara uzatıldı diye birşey dolanıyordu son durum nedir bilen var mı uzatıldı mı uzatılmadı mı bounty inşallah 6 sında biter
member
Activity: 392
Merit: 10
October 02, 2018, 05:06:11 AM
Forumun yarısından çoğu bu imzada projeyi beğenmiştim daha önceden yazdım mı emin değilim iyi sizin  imzayı uzatmıyolar çok katılımdan dolayı çok bir şey gelmeye bilir ama proje güzel olduğunda orta dereceli güzel kazanırsınız.
member
Activity: 566
Merit: 29
October 02, 2018, 04:59:38 AM
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EV0fyrSiaW6sAaEKJPp654KxSNzJ5clHq_XRnvQzzGw/edit#gid=1549967478

Bounty sayfasında yazıyormuş gözden kaçırdınız sanırım. Smiley Tablo göremezsem girmiyorum o imzaya bence dikkatli olun.

Yahu ne ara doldurdular bu kadar imzayı, hype'ı yükselen projeden uzak durmanızı tavsiye ederim dostlar zira beklediğiniz parayı alamazsınız
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
October 02, 2018, 02:43:04 AM
bende araştırmıştım sağlam bir projeleri var hedefleri doğrultuwsunda güzel işler başarabilmeleri ihtimali oldukça yüksek aslında.
member
Activity: 504
Merit: 12
October 02, 2018, 02:34:56 AM
boumty süreci neredeyse sorunsuz geçti bu da sağlam bir takımın işi bu yüzden bu projeye çok güveniyorum ben umarım iyi iş yaparlar.
sr. member
October 02, 2018, 02:23:10 AM
Bu hafta son bitiyor ödülü ne zaman dağıtacak adamlar merak ediyorum Yeni bir kampanya bulmak lazım var mı bildiimiz iyi bir kampanya
Artık tekrar uzatmayı düşünmezler sanırım
member
September 30, 2018, 09:50:51 AM
imza kampanyası bitti mi bilen var mı . spreadsheet e erişemiyorum. bilgilendirirseniz sevinirim

Ekim sonu değilmiydi bitiş tarihi ben öyle hatırlıyorum..

hocam spreadsheette son hafta görünüyor ekimin sonuna mı uzattılar bilginiz varmı teşekkürler eğer uzatıldıysa ona göre yazmaya devam edelim bizde bounty hunterlar olarak
Pages:
Jump to: