Pages:
Author

Topic: SWIPE bounty kampanyası hakkında ... - page 16. (Read 7576 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
September 12, 2018, 05:26:17 AM
Valla ben bu projeden çıktım adamlar 1-2 post eksik diye saymadılar küstürdüler beni iyikide çıkmışım Smiley imza kampanyası arayan arkadaşlar benimkine bakabilirler bana mantıklı geldi ancak KYC şart bu imzanın avatarı yok ben yaptım bişiler isteyenler indirip avatar yapabilirler
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
September 11, 2018, 08:20:57 PM
Ödülde işler kesat aylardır, para toplayamıyor projeler. Boş durmamak adına bir şeylere katılıyoruz. Nasipte varsa gelir bir şeyler, gelmezsede canımız sağolsun napalım.
sr. member
Activity: 478
September 11, 2018, 08:01:42 PM
Swipe ile ilgili çok şey bilmiyorum ama logosunu her yerde gördüğümden ve nedense beğendiğimden ilgimi çekmişti. Bizden bu kampanyaya giren çok arkadaş görüyorum o yüzden herkes güzel kazanır umarım. Emeğinize yazık olmasın Smiley
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
September 11, 2018, 07:50:06 PM
Girdiğime çok pişman oldum ama girdik bir kere devam ediyoruz yapacak bir şey yok. Moralim bozulmasın diye çok da takip etmiyorum. İnşallah güzel bir netice alırız.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
September 11, 2018, 12:23:59 PM
imza isi sans isi, nasip isi... mükemmel ve cok kazanacagiz dedigimiz cedex veya diw projelerinin imzalarini da gördük...
adamlar yiyemeyecegini anlayinca ya uzatiyorlar, ya ödüllerle oyunyorlar... sonunda da projeye gerektigi kadar efor vermeyip süründürüyorlar.
piyasa ucusa gecince belki tek tek deliklerinden cikip bir iki efor ile yükseltirler tokenlarini ama o da ellerindeki mali satana karar..

ahh, nerede o eski icolar eski imzalar:)
full member
Activity: 420
Merit: 117
September 11, 2018, 12:21:01 PM
Çok az kalıtılımcı var diye RAYS  a girdim fakat hiç güven vermiyor. Büyük ihtimalle soft AP ı geçemeyiz iptal olacak benim 2-3 ayım boşa gidecek.
member
Activity: 476
Merit: 12
September 11, 2018, 12:04:34 PM
popüler bounty kampanyalarının ödül bazında kazandırdıklarının çok düşük olduğuna bende katılıyorum. ama ne varsa herkes popüler imzaların peşinde. piyasa bu durumdayken çok bişey beklememek lazım
member
Activity: 223
Merit: 11
September 11, 2018, 11:59:01 AM
Son zamanlarda forum içerisinde özellikle Türk kullanıcılarda yoğun olarak görüyorum bu imzayı. Fazla katılım nedeni ile kişi başı gelirin düşeceği net bir şekilde ortada ve daha önce birçok projede bu duruma tanık olduk. Ayrıca bir diğer dikkat çekmek istediğim nokta ise son zamanlarda forum içerisinde popüler olmuş kampanyalar maalesef çok başarılı olmuyor ve kullanıcıların üzülmesine sebep oluyor. DIW ve Jinbi projesini düşünmek gerekirse herkes ne demek istediğimi anlayacaktır.
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
September 11, 2018, 11:04:04 AM
Yoğun bir katılım gerçekleşmiş, imzasından bişey düşmez bize reddit bakayım dedim onu da fullemişler. Bol kazançlar şimdiden herkese.
full member
Activity: 392
Merit: 103
September 11, 2018, 05:38:14 AM
Ben maalesef bu projenin başarılı bir proje olduğunu sanmıyorum ki imzaya da baya kişi katılmış imza ya ayırdıkları parayı stakelere bölmek lazım inşallah dilediğiniz gibi olur ama ben olumlu düşünmüyorum iyiki girmedim gerçi şuan olduğumda pek bişeye benzemiyor ama sylona güveniyorum  Grin
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 11, 2018, 02:11:19 AM
Bundan öncede jinbi diye bir kampanya vardi onada cok katilim olmustu nedir sonucu belli birsey varmi suan ?

Jinbi'nin ico'su 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Haliyle Bounty kazançlarını ico bitince verecekler. Ama Jinbi'nin Bounty'si bitti yani sadece ico'su devam ediyor. Yine bir uzatma gelir diye düşünmüyor değilim hani. Uzattıkça uzattılar bu işi. Artık verselerde kurtulsak. Bir ekran kartı parası etse verdikleri yeter bana.
Hemen hemen her proje benzer kaderi yaşıyor zaten.
Bu forumda en büyük bounty pişmanlığım Neblio ve Pundi x'tir.
Neblio imzadan 10 binlerce nebl, pundi x makale ve redditten milyonlarca npxs kazanabilirdik. Aaaah ah  Smiley
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
September 10, 2018, 03:38:04 AM
Bundan öncede jinbi diye bir kampanya vardi onada cok katilim olmustu nedir sonucu belli birsey varmi suan ?

Jinbi'nin ico'su 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Haliyle Bounty kazançlarını ico bitince verecekler. Ama Jinbi'nin Bounty'si bitti yani sadece ico'su devam ediyor. Yine bir uzatma gelir diye düşünmüyor değilim hani. Uzattıkça uzattılar bu işi. Artık verselerde kurtulsak. Bir ekran kartı parası etse verdikleri yeter bana.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
September 10, 2018, 03:21:33 AM
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
September 09, 2018, 06:59:30 PM
Tek bir sorum var türk formundan bunun imzasına girmeyen üye varmı az önce bir başlık açtım ne kadar kullanıcı var ise hepsi swipe bountysinde tamam güzel bir kampanya olabilir ama çok katılımcı var be beyler bunlarıda düşününüz lütfen
member
Activity: 448
Merit: 10
September 09, 2018, 01:03:17 PM
Girip girmeme konusudan çok kafa yorduğum bir imza oldu bu ama girmeme konusunda karar kıldım sebebi katılımcının çok olması evet takım iyi advisorlar iyi yatırımcılar iyi ama katılım çok ne gelicek bana ordan?
member
Activity: 476
Merit: 31
September 09, 2018, 11:26:57 AM
Arkadaşlar yeni haftanın sayımları yapılmış listeden takibini sağlayabilirsiniz katılım gün geçtikçe artıyor inşallah emeklerimiz boşa gitmez az birşey de olsa gelir
full member
Activity: 518
Merit: 100
September 09, 2018, 10:27:06 AM
katıldık ama cok fazla bısey olacagını sanmıyorum 3 hafta kalmış verecegı mıktar bu ayı piyasasında 0.2 ether bıle etse gene ıyı der geçerım
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
September 09, 2018, 09:53:18 AM
Spreadsheete ulaşamıyorum acaba bir sorunmu var ? geçen hafta katıldım bu son hafta değildi değil mi arkadaşlar ?

Hocam yukarıdaki postlarda arkadaşlar açıklamış, pazar günü tabloyu kapatıyorlarmış sanırım stake hesaplamak için. Yarın görebilirsin listeyi muhtemelen Smiley
sr. member
Activity: 448
September 09, 2018, 09:49:15 AM
Maşallah bizim bütün lokal toplanacak bir kampanya bulmuş yine Grin Şaka bir yana benim de beğendiğim bir proje olduğu için telegramdan filan takip ediyorum adamlar neler yapıyor diye. Anladığım kadarıyla hardcap softcap vs bunlarla ilgili bir bilgi yok ortada. Yanlışsam düzeltin Huh
jr. member
Activity: 154
September 09, 2018, 07:25:06 AM
güzel bir proje çevremdeki arkadaşlarımdan bazıları katılmış ben kaçırdım ama girenler için  büyük şans olacak diye tahmin ediyorum.
Pages:
Jump to: